ben de dogum zamanina araba istiyorum. ortak bir araba var. bana ait yok. zaten alacakti. dogumda alsam olur mu dedi. kabul ettim. ama oyle cok pahali bi sey olmayacak. yeter ki otomatik olsun oglani bi yerlere goturup getirebileyim.
Üşenmedim bütün mesajları okudum öncelikle cinsiyet öğrenen hamişler hepinize hayırlı olsun Çarşamba günü randevum var inşaAllah bende öğrenebilirim
Ağlama muhabbeti gördüm ben neredeyse her gün ağlıyorum olur olmaz her şeye muhtemelen bebiş ona göre bir miktar sulu göz olur o yüzden stres yapmayın
evet şu an bir arkadaşım suda doğum yaptıracak keşkesiz doğum eğitmleri doğum koçları bilmem ne bir sürü para tuzağı gibi geliyor bana artık. Doktoru dikişsiz doğum vaad ediyormuş. Dikişsiz doğum fikri gerçekten beni de kıskandırdı ama Benim böyle şeylere haracayacak enerjim ve param yok açıkçası.
Şu keşkesiz doğal Doğum olayını çok istiyordum ama çok pahalı geldi, o Doğumu yaptıran doktorların genelde özel muayenehaneleri var anlaşmalı oldukları hastanelerdeki doktorlardan 2000₺ fazla istiyorlar şahsen öyle bir bütçem olmadığı için Şehir Hastanesine gidiyorum en azından zorla sezeryan yapmıyorlar evime de en yakın orası
Ankete oy veren herkese sesleniyorum gözden kaçırdıklarım olabilir
Beni sizi etiketlemek zorunda bırakmayın
Oy verdiğiniz cinsiyetleri kontrol edin,emin misiniz aksi takdirde listeye gireceğim ve bir daha değiştirmem, üşenirim ve cinsiyetleri buraya yazıp oy vermeyen arkadaşlar size sesleniyorum oy verin, teşekkürler
İyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır girmemiştim konuya çünkü kanamam oldu, gebeliğim devam etmeyecek sandım ama çok şükür her şey yolunda Ama her hafta ultrasonda görmek istiyorum
ben de dogum zamanina araba istiyorum. ortak bir araba var. bana ait yok. zaten alacakti. dogumda alsam olur mu dedi. kabul ettim. ama oyle cok pahali bi sey olmayacak. yeter ki otomatik olsun oglani bi yerlere goturup getirebileyim.
Boşver canım sen onları iyice saçmalamış benim tiroid hep yüksek madem kanser neden bunca yıl bişey olmadı takma sen kafaya devlete git doktorun ona göre ne yapman gerektiğini söyler
Nebilem.canim iyice sasirdim hamile kalmadan once baktirmistim birsey yokdu simdi nodul kist falan diyorlar ultrasyonada girdim kafayi iyice karistirdilar benim hayirlisi bakalim yarin dr nediyor ona gore bir yol izlenecek
Nebilem.canim iyice sasirdim hamile kalmadan once baktirmistim birsey yokdu simdi nodul kist falan diyorlar ultrasyonada girdim kafayi iyice karistirdilar benim hayirlisi bakalim yarin dr nediyor ona gore bir yol izlenecek
Ben de bir şey yok her şeye ağlıyorum bu hamilelikte anlamadım hem de öyle böyle değil hıçkırarak boşver canım canını sıkma hiç bi şey oldu diye kafana da takma benimde içimden geliyor napıyım engellemeye çalıştıkça daha cok gelıyor bı de hıc bısey yok ortada sen bana böyle baktın dıye neredeyse aglıycam