2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Üşenmedim bütün mesajları okudum öncelikle cinsiyet öğrenen hamişler hepinize hayırlı olsun Çarşamba günü randevum var inşaAllah bende öğrenebilirim
Ağlama muhabbeti gördüm ben neredeyse her gün ağlıyorum olur olmaz her şeye muhtemelen bebiş ona göre bir miktar sulu göz olur o yüzden stres yapmayın

Şu keşkesiz doğal Doğum olayını çok istiyordum ama çok pahalı geldi, o Doğumu yaptıran doktorların genelde özel muayenehaneleri var anlaşmalı oldukları hastanelerdeki doktorlardan 2000₺ fazla istiyorlar şahsen öyle bir bütçem olmadığı için Şehir Hastanesine gidiyorum en azından zorla sezeryan yapmıyorlar evime de en yakın orası
Kizlar burger king falan yiyormusunuz hamilelikte
Ben 2 ay önce falan yemiştim bir de doktora gideceğim gün yemeyi düşünüyorum ama yanında kola içmiyorum ayran içiyorum genelde

.
Mide bulantilariniz ne alemde ben 11 hafta icindeyim devamm ya hala cinsiyet isine gecemedim bulantim gecsin istiyorum sdece suan
14.haftaya giricem yarın değişen bişey yok.
Ama ben umutsuz vakayim hamileliklerim zor geçiyor sizlerin erken geçer belki

Benim cinsiyet daha belli degil abla cuma gunu gidecem insallah doktor tahmjn yapar

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• F5F84B8F-2839-4989-9166-214CE8226D41.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
İyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır girmemiştim konuya çünkü kanamam oldu, gebeliğim devam etmeyecek sandım ama çok şükür her şey yolunda Ama her hafta ultrasonda görmek istiyorum

Boşver canım sen onları iyice saçmalamış benim tiroid hep yüksek madem kanser neden bunca yıl bişey olmadı takma sen kafaya devlete git doktorun ona göre ne yapman gerektiğini söyler
Nebilem.canim iyice sasirdim hamile kalmadan once baktirmistim birsey yokdu simdi nodul kist falan diyorlar ultrasyonada girdim kafayi iyice karistirdilar benim hayirlisi bakalim yarin dr nediyor ona gore bir yol izlenecek

ben de dogum zamanina araba istiyorum. ortak bir araba var. bana ait yok. zaten alacakti. dogumda alsam olur mu dedi. kabul ettim. ama oyle cok pahali bi sey olmayacak. yeter ki otomatik olsun oglani bi yerlere goturup getirebileyim.
3senedir uğraşıyorum alsın diye ama yok almıyo şimdi hem hastalık var hem bebek en önemli ihtiyaç bence ama yinede ikna edemem

Nebilem.canim iyice sasirdim hamile kalmadan once baktirmistim birsey yokdu simdi nodul kist falan diyorlar ultrasyonada girdim kafayi iyice karistirdilar benim hayirlisi bakalim yarin dr nediyor ona gore bir yol izlenecek
Bişey çıkmaz inşallah canım yarın habersiz bırakma bizi dualarım seninle moralini yüksek tut bebişin üzülmesin

Bende eşim ağlamam gülüyor diye hem ağlayıp hem gülüyorum

Bu arada ben de robot süpürge kullanıyorum. Her çocuklu evde olmalı. Muhteşem bir şey. Haziranda 3.700’e almıştım. Şimdi fiyatlar düşmüş

Ben de ameliyat oldum. 5 tane miyom aldılar, hiçbir şey kalmadı dediler. Geçen hafta doktor miyom var dedi. İnşallah yanlış görmüşlerdir

Bu arada ben de robot süpürge kullanıyorum. Her çocuklu evde olmalı. Muhteşem bir şey. Haziranda 3.700’e almıştım. Şimdi fiyatlar düşmüş
Bende xiaomi den aldım 3700 e keşke daha önce akıl etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…