Benim midem bulandı sizin de bulansın istedim kırkayaklandın
Netflix de yok internete insan kırkayak izle diyince çıktı, çok aradım bu filmi bulmak için filmi de buldum belamı da ama güzel ya izle mutlaka
Kırmızı yoğun pıhtılı kanama oldu canım aynı adet gibi. Ama adetin iki katı ağrıyla birlikte. Kesin gitti bebek dedim. Ama çok şükür hepsi geçti, büyüyor minnoş. Üç hafta peş peşe kontrole gittim. Büyüdüğünü gördükçe şok oldum. O kanamayla nasıl devam eder aklım almadı
Akşam köfte yemiştim sıcak diye yumuşak olduğunu düşündüm şimdi acaba az mı pişmişti içi diyorum ya aman sabah beri düşünüyorum bi kerede bişey olmaz heralde inşallah ya o kadar dikkat et böyle olsun bi daha dokunmam eldivende giyerim gerekirse
Kırmızı yoğun pıhtılı kanama oldu canım aynı adet gibi. Ama adetin iki katı ağrıyla birlikte. Kesin gitti bebek dedim. Ama çok şükür hepsi geçti, büyüyor minnoş. Üç hafta peş peşe kontrole gittim. Büyüdüğünü gördükçe şok oldum. O kanamayla nasıl devam eder aklım almadı
T3 ve t4 yuksek tsh cok dusuk cikmis canim yarin kanuniye dahileye gidecem bakalim nediyor bugun ozeldeki maf etti kanser bile olabilir dedi hamile insana boyle seyler soylemek cok sacma bakalim yarin ne diyecek korkmaya basladim iyice
Akşam köfte yemiştim sıcak diye yumuşak olduğunu düşündüm şimdi acaba az mı pişmişti içi diyorum ya aman sabah beri düşünüyorum bi kerede bişey olmaz heralde inşallah ya o kadar dikkat et böyle olsun bi daha dokunmam eldivende giyerim gerekirse
Oncelikle cok geçmiş olsun. Benim de kanamam olmustu da ondan dikkatimi çekti yazdığın. Progestan bırakırsam hemen lekelenme basliyo. Seninkinin sebebi neymiş. Doktor bisey dedimi
Oncelikle cok geçmiş olsun. Benim de kanamam olmustu da ondan dikkatimi çekti yazdığın. Progestan bırakırsam hemen lekelenme basliyo. Seninkinin sebebi neymiş. Doktor bisey dedimi
Biz keseyi görmeye gittik. Sezaryen izine çok yakın yerleşmiş, dedi doktor. Sezaryen izine yerleşirse alıyorlar. Orada büyümesi çok tehlikeliymiş. Ben de tüm gece ağladım, sabaha kanama başladı.
Sonraki haftalarda kese rahmin üst kısmına doğru büyüdü çok şükür
Tüp bebek olduğu için çok daha zor kaybetmek. Yeri geliyor kendime günde dört iğne vurduğum oluyor. İlaçlardan gözümü açamıyorum. Kaybedersem yıkılırdım heralde. İnşallah sizin de lekelenme bir an önce biter
valla haklisin araba kesinlikle sart. benim oglum her gun egitime gidiyo. servisle korona surecinde zaten gidilmez gidilse dahi evim kuruma uzak buraya servis yok. insallah tez zamanda alirsiniz kuzum
1000 TL tedavi masrafı için de çok kanlı ishal çoğunlukla iç parazit yüzünden oluyor o da aşıyla tedavi edililiyor zaten,neyse sağlık olsun diğerine hiçbir şey olmaz inşallah,bu arada kedinin ishali 24 saatten fazla sürüyorsa bir veterinere hemen götür bence canım diğer kedi gibi kanlı olana dönmesin Allah korusun
Diğer kedimi de aslında bekletmedik hemen götürdü eşim şimdi bu kedime dikkat ediyorum yine böyle bişey olsa yine durmam ama aşılarını tamamlatcam bakımını iyice yaptıracam vitamin felanda alıcam bakalım inşaAllah birşey olmaz
Bu arada benim karantinam bitti sen ne durumdasın biraz iyi oldun mu
Bitirirsin canım anadoluya çıkmış sorulara bakıyorum hiç konuya çalışmıyorum sadece soru çözümü diğerinde de deneme sınavlarını çözüyorum öyle bakalım nasıl olacak ilk yılım senin bölümde çok güzel ben sertifikasını aldım tıbbi sekreterlik ama tanıdık olmayınca giremedim bir yere bide sağlık kurumları işletmeciliği bitirdim 2 yıllık o da ataması yok bakalım inşallah bunlar bişeye yarar
Kızlar ben arabaya binince göbeğimin alt kısmında aşırı derecede sancı oluyor ya saat 4 te geldim eve geçer dedim ama hâlâ geçmedi ya niye oluyor acaba