2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kesinlikle tavsiye ederim hiç bişey içinde kalmiyo bizde valla o bağırır ben bağırırim kanlı bıçaklı oluruz nerdeyse aman bide çok inat kendileri pazar günü kavga ettik hala konusmuyo pis ketum bende konuşmayı denemedim gerci

Gelsin kendi barışsın değil mi yani
Ben inatçıyım o barışmak için bir hareket yapmadığı sürece bende bir çaba göstermem seninkide bana benziyor galiba ama küslüğe dayanamıyorum yaa o çaba gösterirse birkaç saat trip atıp barışırım

Ben çok gevezeyim konuşmadan duramiyorum ama o çok inat ketum konusmuyo ben konusana kadar ama bu kavgada sonuna kadar ben hakliyim konusmamam lazim

Ben çok gevezeyim konuşmadan duramiyorum ama o çok inat ketum konusmuyo ben konusana kadar ama bu kavgada sonuna kadar ben hakliyim konusmamam lazim
Haklıya hakkını vermek lazım o zaman sonuna kadar devamgelsin o barışsın sinir olurum haklı olduğum halde özür dilemekten

Ay valla ya hiç yataktan kalkasım yok toplantıdayım şu an o yüzden kalktım aslında ama görüntüm kapalı sıkıntı yok
Hem toplantı hem topik idare ediyosun afyonum patlamadı daha diyosun daha nasıl patlasin ben arada çıkıyorum gözümu dinlendirip gerii geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…