2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Biraz daha iyiyim çok şükür canım, öksürük dışında birşey kalmadı bulantı da aniden çok çok azaldı,çarşamba bitiyor benimdeama biz perşembe antikor testi yaptıracağız antikor oluşmuş mu diye önlem amaçlı cuma da randevum var iğne de bitmiş olacak o zamana tekrar devam etmem büyük ihtimalle:) sen nasılsın bulantılar ne oldu

Vallah ben hiç öksürük durumu yaşamadım sadece mide bulantısı kusma iştahsızlık ve koku kaybı.. bu 2 gündür kendimi iyi hissediyorum hatta 2 gündür sadece 1 kere kustum bide yemek yiyebildim çok şükür kilo vermiştim artıık yA mide bulantım hafif artık diyebiliriz koku hala alamıyorum onun dışında süperim inşaAllah iğneyi çok fazla kullanmazsın bol bol limon tüket bence en iyi kan sulandırıcı

Ohh ikimizde iyileşiyoruz hatta iyileştik desene çok şükür şu iğneyle corasprin şeysini de bırakacağım cuma günü

Bende o bölümü okudum maaşa etki etmesi için genel bu yüzden okuyorlar hiç alımı yok maalesef dgs ye giremedim baya kontejyanda açmışlardı

Bende o bölümü okudum maaşa etki etmesi için genel bu yüzden okuyorlar hiç alımı yok maalesef dgs ye giremedim baya kontejyanda açmışlardı
Aynen alımı yok afet bitirince giricem bende dgs ye hemşireliğe tamamlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse

Ne kanseri saçmalamış bence tiroid usg yaptırsın ilaç başlarlar heralde hipertiroidi vardır bnce sadece korkma hiç
Evet canim hipertiroid dedi dr bende sok oldum usg cekindim nodul kistik falan cikmis boyutu buyukmus desim dr hamile kalmadan once cok zayifim diye devamli dr gittim t3 ve t4 herzaman iyi cikmisdi hamilelikden cikmis olamazmi diye oda olabilir ama ihtimalleride goz onune alamam gerekiyor biyopsi yapalim dedi istersen ama 16 haftaya kadar kotu birsey ciksa bile ameliyat edemeyiz dedi vallahi cok korkuttu kafam oyle karistiki cok sagol canim moral verdin allah razi olsun

Aynen alımı yok afet bitirince giricem bende dgs ye hemşireliğe tamamlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse
İnşallh canım Ben de durdukca sıkılıyorum basına gecınce vazgecıyorum sımdı ıkı cocukla o enerjıyı bulabilirsem biseyler yapıcam esım yds hazırlanıyor bı de ben bulabilsem sizdeki gücü

Genelde iyi huylu oluyor diye biliyorum inşallah yoktur bisey iyi olur canım

Canim ben kelle paca ictim iki hafta once birde adana yedim yari cig gibi cokpisirin dedim ama tabi senin halinden ne anlarlar ins birsey olmaz tabi artik midem bulaniyor hepsinden yiyemiyorum ama kizima hamileyken kirmizi et kiydim bilmeden zarari oldugunu sonra ogrendim birsey olmaz bir seferlik hergun olmuyorya

Genelde iyi huylu oluyor diye biliyorum inşallah yoktur bisey iyi olur canım
ins canim bu tiroid herkesde var herhal duyardimda basima gelecegi aklima gelmezdi Allahim saglikla hayirlisi ile guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin cumlemize balim

ins canim bu tiroid herkesde var herhal duyardimda basima gelecegi aklima gelmezdi Allahim saglikla hayirlisi ile guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin cumlemize balim
Aynen canım insan ilk duyduğunda normal hiç bilmediği bir şey korkuyor ama korkulacak bir şey değil hiç ameliyat olsan bile doktorlar en kötüyü söylüyor bazen düşünmeden hiç gerek kalmaz inşallh

Aynen canım insan ilk duyduğunda normal hiç bilmediği bir şey korkuyor ama korkulacak bir şey değil hiç ameliyat olsan bile doktorlar en kötüyü söylüyor bazen düşünmeden hiç gerek kalmaz inşallh
ins canim hayirlisi olsun hakkimiz

İnşallah ya her şeyden şüphe edıyor ınsan bazen eskıler nasılmıs tas gıbı de dogururmus cogu felan dıye dusunup rahatlatıyorum artık kendımı

İnşallah ya her şeyden şüphe edıyor ınsan bazen eskıler nasılmıs tas gıbı de dogururmus cogu felan dıye dusunup rahatlatıyorum artık kendımı
Rahat olmak gerekiyor aslindada malesef vurdum duymaz olamiyoruz amavrahat ol bir seferden de birsey olmaz neler yiyen var cin gibi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…