Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bencede whatsapp grup kuralımKızlar whatsapp grubu da oluştursak aslında iyi olmaz mı burada ben zorlanıyorum karısık geliyorve geç mesaj dönüşleri oluyor katılmak isteyen olurmu ki
İyi diyelim iyi olsun:)Kızlar selamlar umarım herkes iyidir bir ara üst üste kötü haberler gelmeye başladı.
Sohrab Yarın inşallah iyi haberlerini alacağız.
MahidevranSultan takip edemedim geçmiş konuşmaları. Sen nasılsın?
O nasil oluyo ? Cinsiyet icin sanirim degilmi ?Kızlar yüzük testi yapan var mı
Canım yasakmış o:))Kızlar bencede whatsapp grup kuralım
Evet canım ben kızım içn yaptım tutu bu daha belli değil saç telini alıyorsun alyasa takıyorsun göbeğine doğru salkitiyorsun ileri geri giderse oğlan sağ sol yada daire cizerse kızO nasil oluyo ? Cinsiyet icin sanirim degilmi ?
Yapmıştım öncekinde ileri geri gitmişti erkek oluyordu galiba ileri geri gidince erkek oldu ama çoğunlukla öyle gider zaten:)Kızlar yüzük testi yapan var mı
Sende ikiz nasıl anlaşılacak bilmiyorumYapmıştım öncekinde ileri geri gitmişti erkek oluyordu galiba ileri geri gidince erkek oldu ama çoğunlukla öyle gider zaten:)
Bende öyle valla herşey onların sağlığı için yarın bende sağlık ocağına kaydımı actircam heyecan yaptim![]()
İki kere yapınca olur galiba:)) ilki tuttu bu da tutar mı bilmem bide şeyleri gösteriyomuş ileride kaç çocuğun olacak falan hurafeler hurafelerSende ikiz nasıl anlaşılacak bilmiyorum![]()
Bana 20 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını falan dinledik dün 18 ine randevu verdiKızlar kontrol için doktor ayda bir kere mi gelmenizi söyledi? Ben 7+6 ilken kan sonucumu almaya gitmiştim ultrasyon da yaptı bir ay sonra gel kontrole dedi çok değil mi 1 ay ya ultrasyon için![]()
Canımm site kurallarında yazıyor, yasak..Kızlar bencede whatsapp grup kuralım
Gecen yıl bir arkadsım yapmıstı bana 2 kız cıkmıstıİki kere yapınca olur galiba:)) ilki tuttu bu da tutar mı bilmem bide şeyleri gösteriyomuş ileride kaç çocuğun olacak falan hurafeler hurafeler![]()
Aynen eskiden ultrason yokken yapılan teknikmisİki kere yapınca olur galiba:)) ilki tuttu bu da tutar mı bilmem bide şeyleri gösteriyomuş ileride kaç çocuğun olacak falan hurafeler hurafeler![]()
Yaa inşallahGecen yıl bir arkadsım yapmıstı bana 2 kız cıkmıstı![]()
Ama eğlenceliAynen eskiden ultrason yokken yapılan teknikmis
İkiz olacagını hesap etmedin tabiYaa inşallahbana iki erkek 1kız çıkmıştı bende yuh üç çocuk mu olacak demiştim
bazen insan gerçekten inanıyor