- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
Evet cnm normal hepDiğer doğumlarınız normal mı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm normal hepDiğer doğumlarınız normal mı oldu
Dinlen cnm duzenli 100 ustu oldumu zaten dogum yolda demek.. hakkinizda hayirlisiKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Ben tam anlamıyorumda canım,ilaç doğumu erteleyen bir ilaç mı acaba,birde hareketi nasıl fazlaydı benimde bazen hareketi fazla olabiliyor,inş vakti saatinde sağlıcakla gelirKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Gecmis olsun doktorun dedigi gibi dinlen. Ilac durdurur insallh biraz daha durur bebisKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Tubacim cok gecmis olsun.Kızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Ilişki mi tetikledi ki acaba sancını cnm haber eyle bizede çok meraklandım bebis 2 hafta daha durur insallahKızlar sizlere güvenerek yaptım süperim hiçbişeyim yokneyse bu son olsun bari
![]()
A. SlmSelam kızlar . 35 hafta da bebeğiniz kilosu neydi ve sezeryan için kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz
Canım benim sağol hepimizin inşallahSu gibi kolay güzel bir doğum olur inşallah canım benim. Az kalmış o gün tüm kalbimle dua ederim size![]()
Canım kızların da dediği gibi devamlılık önemli imiş inşallah ilaç iyi gelecek Allah a emanet olun...Kızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Sen nasılsın ne zaman gideceksin Dr. A?Gecmis olsun doktorun dedigi gibi dinlen. Ilac durdurur insallh biraz daha durur bebis
Merhaba geçmiş olsun . Benımde dün çok sancım oldu ama düzensiz olduğu için doktorum birler vermedi şöyle 2 hafta daha durur inşallahKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Kilosu 2550 . Normal düşündüğümüz için gün vermediSelam kızlar . 35 hafta da bebeğiniz kilosu neydi ve sezeryan için kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz
Valla canım seninki karışık bir durum anva doktorları yönlendirerek bulabilirsin çareyi gibi görünüyor. Hamilelikte kortizon işe yaramaması durumu yoksa evet başka bir sorun olabilir. Sanırım şuanda çoğumuzda bu uyuşukluk belirli miktarda var. Tabi seninki epey ileri seviyede. Birkaç soruna yoğunlaşıp nedeni bulmaya çalışmaları lazım artıkKızlar günaydın.
Ben ağrılarımdan kurtulamıyorum ne yazık ki kortizon kullanmama rağmen. Hareket kısıtlılığım devam ediyor.
Romatizmam olduğu için hep ona yöneldik başka hiçbir şey düşünmedik ama benim ağrılarım siyatik ağrısına çok benziyor. Acaba kortizonu boşuna mı kullanıyorum. Kendi kendime koydum resmen teşhisi ama. Pazartesi ilk iş doktora gideceğim. Nereye gitsem kime gitsem bakınıyorum.
Böyle şiddetli yaşanır mı siyatik bilmiyorum. Kalçadan ayak ucuma kadar uyuşukluk basamama kramplar. Oturamıyorum otursam kalkamıyorum. Yatamıyorum. Yatakta dönemiyorum. Yataktan doğrulamıyorum.
Youtube da siyatik egzersizleri var yapmayı denedim mümkünatı yok şu an yapamıyorum.
Böyle bir şey tecrübe eden oldu mu hiç?fizik tedavi ile falan açılması mümkün mü acaba. Tamam az zamanımız kaldı dayanayım diyorum. Sezaryene de razıyım artık ama ya doğumdan sonra devam ederse bebeğime bakamazsam diye çok kaygılanıyorım.
Offf valla yaşlılıkta çocuk zormuş![]()
Valla canım seninki karışık bir durum anva doktorları yönlendirerek bulabilirsin çareyi gibi görünüyor. Hamilelikte kortizon işe yaramaması durumu yoksa evet başka bir sorun olabilir. Sanırım şuanda çoğumuzda bu uyuşukluk belirli miktarda var. Tabi seninki epey ileri seviyede. Birkaç soruna yoğunlaşıp nedeni bulmaya çalışmaları lazım artıkumarım geçicidir hepsi
İnşaallah çatı kemiklerin gevşemesindendir sadece de doğum sonrasına birşeyin kalmaz. Bende biraz hareketsiz kalsam uykudan uyanınca falan bi kıpırdayamıyorum hemen ama uzun sürmüyor açılıyor. Birde bebiş aşağı falan indiyse belki baskı artmıştır. Yani birçok şey olabilir cnm. Kısa zamanda çözülür umarım dopuma rahat başlarsınRomatoloji doktorum hamile olduğum için muayene bile etmedi. Kaç yıldır aynı adama hep kalça ağrısı şikayetiyle gittiğimden hep aynı şey gibi düşündük.
Kadın doğumcuma zaten ben direk hastalığımı söylediğim için fazla düşünmedi.
Ama evet dediğin gibi pazartesi bir kadın doğum doktorumla konuşup ona bu hislerimden bahsedeyim bakalım. Fizik tedaviye git der belki.
Kizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
Bana, olsun canim o da evlat dedi.
8 aydir herkes biliyor, hic boyle bir yorumla karsilasmamistim. Acaba ben mi cok alinganim diye de düşündüm, ama ben kimseye boyle demezdim herhalde.
Aybars imin uzulmeyecegini bilsem, hickira hickira aglarim valla.
Kusura bakmayin, paylasmak istedim
Baya sancin çıkmış canim ya Allahim esirgesin tekrar çağırdı mi seni? Sen hiç hissetmedin mi bu çıkan sancıları,?
İlaç hakkında bir bilgim yok ama umarım biraz daha durur minik kuşsakın kalıp dinlen lütfen
doğum için 100 üstü düzenli sancıların olması gerekli diye biliyorum . Hemen niye panikletiyorlarsa ..
tubaslk Baya çıkmış sancin cnm aman dikkat et ilacını al iç panik yapma ilaç etki ederse hissedersin zaten ama tekrar kendi doktoruna git mutlaka .
Acildekiler panikletmiş olabilir canım sen doktorunu dinle. Düzenli gelmesi önemli galiba yüksek çıkması kesin doğum olmuyor diye biliyorum. Yarına kadar yatıp dinlen bakalım başka gelişme olacak mı
Dinlen cnm duzenli 100 ustu oldumu zaten dogum yolda demek.. hakkinizda hayirlisi![]()
Ben tam anlamıyorumda canım,ilaç doğumu erteleyen bir ilaç mı acaba,birde hareketi nasıl fazlaydı benimde bazen hareketi fazla olabiliyor,inş vakti saatinde sağlıcakla gelir![]()
Gecmis olsun doktorun dedigi gibi dinlen. Ilac durdurur insallh biraz daha durur bebis
Tubacim cok gecmis olsun.
Dinlen canim.
Simdi nasilsin, bebis nasil.
tubaslk gecmis olsun cnm şuan ne durumdasın ?
Ilişki mi tetikledi ki acaba sancını cnm haber eyle bizede çok meraklandım bebis 2 hafta daha durur insallah
Kızlar bayılmışım yani uykusuzluktan. Şuan bebekte uyuyor galiba çok hafif hareket hissediyorum ama gece felaketti. Aslında bişey söyliymmi sancı gibi hissetmedim . Çok hareketliydi ve canımı yakıyordu yinede kontrol edelim dedim. Eve yakın hastaneye gittim evden nöbetçi kadın doğumcuyu çağırdılar. Kadında gecenin bi vakti uyandı geldi sinir oldu. Kendi doktoruna niye gitmedin diğe tutturdu . Birde ilk doğumum sezeryan oldu sancı nedir bilemedim emin olamadım dememe rağmen bana yani 35 haftada doğurmuşsun sancı nedir nasıl bilmezsin fln fln demeye başladı . Canımı sıktı baya. Hastaneden çıkmadan baktı baş aşağıya dedi yerleşmiş . Açılma varmı diğe sorduğumda , sezeryan doğum olcaksa doğum için açılma beklemeyiz dedi ama açılmam da yoktu , yani doktor resmen onaylasam orda doğurtcaktı beni . Eve geldim doktorumun dediği ilacı aldım uyudum. Doktorum sakın stres yapma olabilir evet sancı var ama doğumu tetikleyecek kadar değil ilacı kullan dedi. Ve dinlen dedi.Merhaba geçmiş olsun . Benımde dün çok sancım oldu ama düzensiz olduğu için doktorum birler vermedi şöyle 2 hafta daha durur inşallah
Cok tuhaf eger sinirleneceksen neden doktorsuk? Burdada system boyle doguma kendi doktorun girmeyebilir. O an nöbetci kimse hastahanede o girer doguma. Ama hicbiri suratsiz degil! Cok kiziyorum oyle doktorlara meslegini severek yap.Kızlar bayılmışım yani uykusuzluktan. Şuan bebekte uyuyor galiba çok hafif hareket hissediyorum ama gece felaketti. Aslında bişey söyliymmi sancı gibi hissetmedim . Çok hareketliydi ve canımı yakıyordu yinede kontrol edelim dedim. Eve yakın hastaneye gittim evden nöbetçi kadın doğumcuyu çağırdılar. Kadında gecenin bi vakti uyandı geldi sinir oldu. Kendi doktoruna niye gitmedin diğe tutturdu . Birde ilk doğumum sezeryan oldu sancı nedir bilemedim emin olamadım dememe rağmen bana yani 35 haftada doğurmuşsun sancı nedir nasıl bilmezsin fln fln demeye başladı . Canımı sıktı baya. Hastaneden çıkmadan baktı baş aşağıya dedi yerleşmiş . Açılma varmı diğe sorduğumda , sezeryan doğum olcaksa doğum için açılma beklemeyiz dedi ama açılmam da yoktu , yani doktor resmen onaylasam orda doğurtcaktı beni . Eve geldim doktorumun dediği ilacı aldım uyudum. Doktorum sakın stres yapma olabilir evet sancı var ama doğumu tetikleyecek kadar değil ilacı kullan dedi. Ve dinlen dedi.
Hepinize çok teşekkürler. Şuan gayet iyiyim sakinleşti bebek![]()
Birde ben diyorum ki bebeğim küçüktğ acil sezeryana aldılar sancı nedir bilmiyorum. Kestiremedim ne olduğunu , bir sorun varsa zaten kendi doktoruma gidecem ama burası evime beş dakka oradı kadıköy yani tuzlada oturuyorum arada 35 km var . Eşime diyorki saat 1 yani 15 dakkada kadıköydesiniz direkt oraya gitseydiniz . Ki özel hastane parasını da verdik yani. Doktorum sağolsun aradım geç saatte uyuyordu adam ya , özür diledim mahcup oldum , olurmu öyle şey canım sen tedirgin olma dediğim ilacı al bol bol sıvı tüket dinlen olabilir öyle şeyler ama korkulcak bişey yok dediCok tuhaf eger sinirleneceksen neden doktorsuk? Burdada system boyle doguma kendi doktorun girmeyebilir. O an nöbetci kimse hastahanede o girer doguma. Ama hicbiri suratsiz degil! Cok kiziyorum oyle doktorlara meslegini severek yap.
Iste baya sinir bozucu bi doktormus.. neyse ki suan iyisiniz sukurBirde ben diyorum ki bebeğim küçüktğ acil sezeryana aldılar sancı nedir bilmiyorum. Kestiremedim ne olduğunu , bir sorun varsa zaten kendi doktoruma gidecem ama burası evime beş dakka oradı kadıköy yani tuzlada oturuyorum arada 35 km var . Eşime diyorki saat 1 yani 15 dakkada kadıköydesiniz direkt oraya gitseydiniz . Ki özel hastane parasını da verdik yani. Doktorum sağolsun aradım geç saatte uyuyordu adam ya , özür diledim mahcup oldum , olurmu öyle şey canım sen tedirgin olma dediğim ilacı al bol bol sıvı tüket dinlen olabilir öyle şeyler ama korkulcak bişey yok dediRahatladım bende ,
Sen evde de oluyor diyordun zaten cnm akşamları. Insallah basit sancilardir az daha dayansın yaramazlarKızlar bayılmışım yani uykusuzluktan. Şuan bebekte uyuyor galiba çok hafif hareket hissediyorum ama gece felaketti. Aslında bişey söyliymmi sancı gibi hissetmedim . Çok hareketliydi ve canımı yakıyordu yinede kontrol edelim dedim. Eve yakın hastaneye gittim evden nöbetçi kadın doğumcuyu çağırdılar. Kadında gecenin bi vakti uyandı geldi sinir oldu. Kendi doktoruna niye gitmedin diğe tutturdu . Birde ilk doğumum sezeryan oldu sancı nedir bilemedim emin olamadım dememe rağmen bana yani 35 haftada doğurmuşsun sancı nedir nasıl bilmezsin fln fln demeye başladı . Canımı sıktı baya. Hastaneden çıkmadan baktı baş aşağıya dedi yerleşmiş . Açılma varmı diğe sorduğumda , sezeryan doğum olcaksa doğum için açılma beklemeyiz dedi ama açılmam da yoktu , yani doktor resmen onaylasam orda doğurtcaktı beni . Eve geldim doktorumun dediği ilacı aldım uyudum. Doktorum sakın stres yapma olabilir evet sancı var ama doğumu tetikleyecek kadar değil ilacı kullan dedi. Ve dinlen dedi.
Hepinize çok teşekkürler. Şuan gayet iyiyim sakinleşti bebek![]()