• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hem kilo vermek hem süt yapması için incir çayını da içen görüyorum. Daha önce deneyen varmıydı?
İncir cayi dediğin ne bilmiyorum ama ben aç karnına sabah aksam inciri suda kaynatıp iciyordum süt yapıyordu. Ama aksine kilo aldım bu sekilde🤭

yaa ben de bu konuşmalara geçmek istiyorum. doğsada derdimiz süt gaz olsa.🤣
Şu anki sessizliğin ve oturduğun yerde dilediğin kadar kalabilmenin tadını çıkar canım 🙂 sonrasında kosturmacada şaşıp kalıyorsun ama o bile güzel🥰 hayırlısıyla o günler yakın sağlıkla gelsin bebişin insallah

Şu anki sessizliğin ve oturduğun yerde dilediğin kadar kalabilmenin tadını çıkar canım 🙂 sonrasında kosturmacada şaşıp kalıyorsun ama o bile güzel🥰 hayırlısıyla o günler yakın sağlıkla gelsin bebişin insallah
ay aminn inşallah. dua et bize. mis kokusunu içine çek öp kokla bizim yerimize. 🥰

şuan bir garip durumun içinde kaldım. yarın için bu saatte müsaitseniz gelicez msjı aldık. hiç bir yönden müsait değilim. hem ağda için kuaföre gidicem hem evde büyük temizlik olacak diye her yer her yerde hemde yürümeye bile halim yok bide yemek işine girişmek çok zor. yarın müsait değiliz demek zorunda kaldım ama içim içimi yiyor.🤪

İncir cayi dediğin ne bilmiyorum ama ben aç karnına sabah aksam inciri suda kaynatıp iciyordum süt yapıyordu. Ama aksine kilo aldım bu sekilde🤭
Aynen o çaydan bahsettim demek kiloda yapabiliyor dikkatli olmalı o zaman ben doğumdan sonra kilo almaktan korkuyorum yine😄

Ben yarımsaattir uyumaya çalışıyorum ama bizim kız bir durmadı sola yattım ittirip durdu içerden sağa yattım kasıklarıma vurup durdu. Şimdide sadece karnımın alt rarafında ağrı var. Adet ağrısı gibi değil üşütürsünde kıvranırsın o tarz bişey. Belimde ağrı yok diye rahatım ama yalancı sancılardan mı bunlar da. Geçmek bilmedi

şuan bir garip durumun içinde kaldım. yarın için bu saatte müsaitseniz gelicez msjı aldık. hiç bir yönden müsait değilim. hem ağda için kuaföre gidicem hem evde büyük temizlik olacak diye her yer her yerde hemde yürümeye bile halim yok bide yemek işine girişmek çok zor. yarın müsait değiliz demek zorunda kaldım ama içim içimi yiyor.🤪
Valla ben bu konuya çıldırıyorum artık. Hepimizin karnı burnunda oturup kalkmak zaten işkence kendimizi zor taşıyoruz bi de daha misafirliğe gelmeye çalışıyolar ha bi de çok düşünceliler ya "aman sakın bişey yapma zahmet etme bak" diyolar böyle duvarları tokaylayasım geliyo. Olur yapmam yapmam da 40 yıl konuşursun arkamdan aman şuna şuna misafirliğe gittikte önümüze kuru çay koydu diye ama kimseye 9 aylık hamileydi demezler. 😠🤬 Çok dertliyim bu konuda çok

Neyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra... 🤣 Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem 😂 çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni 😂

Neyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra... 🤣 Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem 😂 çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni 😂
Hayırlı haberlerle dönersin insallah canim.

Hayırlısını dileyelim😍

Yemek borusu yanıyor çok fena😕
Sabah akşam üstelik
Nasıl bir durumdayım şaşıyorum kendime
Otururken fırlatıyorum kendimi resmen 😅
Kalkmak zaten işkence

Ya ben dün yediklerime dikkat edemedim sanırım. Bir de hareketsizleştim ya ilk defa böyle şiddetli bir yanma yaşadım. Gece kalkıp istifra ettim ayıptır söylemesi. Kalkamadım da yataktan kalkmam 5 saat.
Eşim de diyor ki valla analık hakkı ödenmezmiş böyle bir işkence görmedim. Annesine pay çıkarıyor ben eziyet çektikçe 🤣

Ben dün nst deyken eşim güldürdü beni bir sürü sancı çıktı. Onun yüzünden 1 saate yakın kaldık cihazda ya. 🤣🤣

Kızlar rezene çayını öneren de var çok zararlı içmeyin diyen de. Kafam karıştı benim 😕
Canım o kadar çok okudum, yurtdışında da emzirme danışmanı olan doktorları takip ediyorum , denilen şey şu. Sütü arttıran şey ten tene temas (çıplak şekilde) ve bol su. İlk zamanlarda özellikle bebek gak dedi meme guk dedi meme.

Rezene çok yaygın kullanılıyor ama zararlı olduğu söylenen yayınlar var. Emzirme danışmanları da önermiyor. İnşallah gerek kalmaz, risk almaya değmez gibi geliyor bana. O yayınları daha önce de göndermiştim. Yani ben kullandım bir şey olmadı diyebilir arkadaşlar ama araştırmalar ortada. Kar zarar hesabını kullanıcı yapmalı.

Back
X