- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Ah bu yaramaz tospiklerAynen benimki resmen beni titretiyor ağlatıyor ağrıdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bu yaramaz tospiklerAynen benimki resmen beni titretiyor ağlatıyor ağrıdan![]()
Hira kızımın ismiHiralar çok bilmiş ve bebekken çok yaramaz oluyorlar söyleyeyim. 4 yaşındayız şimdi akıllıyız çok şükür
![]()
Aynen kuzum çok mutluyum
Sezeryan mi olucak canim ?En fazla 10 günüm kaldı ya inanamıyorum
Tam kapanma başlarken şu 17 günde inş doğurmam diyordum nasıl geçti günler hiç anlamadım
Her şey hazır bekliyoruz
Korku tavan![]()
Canım ya kendini üzme , eşin ne istiyor sen ne istiyorsun önemli olan o :)Biz isme karar veremedik halaherkes kendi istedigi olsun istiyor
Salih Kerem koyacağız bizdeKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Kızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Evet sezeryan canımSezeryan mi olucak canim ?
Hadi hayirlisiyla al kucagina evladiniEvet sezeryan canım
1 Haziran diyordu doktor hep
Cumartesi kontrol var kesinleşir diye düşünüyorum o gün
Bende 37+637+6 dayım siz
Insallah canım hepimiz saglikla alalımtospik bi bebiş olmuş annesi uyumasın da naapsın oynamaya gezmeye yer kalmamış ki içerde
Nişandan sonra 10 gün içinde doğuruyosn canım. Ertesi gün de olabilir 10 gün sonra da olabilir. En azından az çok tarihi netleşmiş oldu bence sevinmelisinhayırla sağlıkla kucağına al
Eşim başka bi isim istiyor ben başka kızım başka. Biz evdeki 3kisi anlaşamadıkCanım ya kendini üzme , eşin ne istiyor sen ne istiyorsun önemli olan o :)
Hangi şıklar var :))Eşim başka bi isim istiyor ben başka kızım başka. Biz evdeki 3kisi anlaşamadık![]()
Osman kaan yusufHangi şıklar var :))![]()
Hiçbirini demedi nedenseAaa çok sevindim senin adına gözün aydın şimdiden
Bende iyiceneyim işte dün sabah bacağıma giren krampın ağrısı olmasa daha da iyi olacağım hareketlerimi kısıtlıyor nefesimi kesiyor resmen
Hadi hayırlısı olsun bişeyler yap dedimi yürüyüş yer silme filan, onlarla inşallah açılma tam olur