- 22 Kasım 2022
- 4.169
- 4.753
- 63
O esnada da benim sancılarım 100ü vuruyor bu aradaPazarlığa da girişilmişş demekki doğum heyecanı basmış aileyii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O esnada da benim sancılarım 100ü vuruyor bu aradaPazarlığa da girişilmişş demekki doğum heyecanı basmış aileyii![]()
Evet hakettik o popişi görmeyiPopiş fotosu atayım teyzoşlaraFırtına gibi esti cünkü yerinde durmadı mabadını yediğim
![]()
Önce açken parmağındaki ilk kanı peçeteye silip 2. Kan ile ölçüm yapacaksın. Bu değerin <90 olması lazım. Sonra ilk lokmandan tam 1 saat sonra yine aynı şekilde ölçüm yapacaksın bu değerin de <140 olması lazım. İlk defa ölçeceksen he öğününü ölçmeni tavsiye ederim. Bana doktor öyle demişti. Mesela benim akşam şekerim daha dirençli genelde akşamları yüksek çıkıyorduKızlar açlık tokluk şekerime evdeyken nasıl bakabilirim,kaç saat aralıklarında bakıyorsunuz ?Hiç baktırmadım benim de bir bakasım var ya endişe ediyorum
Kız ilk lokma ne ilk öğün mü yaniÖnce açken parmağındaki ilk kanı peçeteye silip 2. Kan ile ölçüm yapacaksın. Bu değerin <90 olması lazım. Sonra ilk lokmandan tam 1 saat sonra yine aynı şekilde ölçüm yapacaksın bu değerin de <140 olması lazım. İlk defa ölçeceksen he öğününü ölçmeni tavsiye ederim. Bana doktor öyle demişti. Mesela benim akşam şekerim daha dirençli genelde akşamları yüksek çıkıyordu
Gebe okulunda konuştuk bunları canım, devlette misin özelde mi gebe okulu ya da ebe polikliniği varsa oralardan bilgi alabilirsinBunları hastanede kimle konuşuyorsunuz ben daha doğum hakkında kimseyle konuşamadım
YaaaaYa kızlar şey çok komiktieşim doktora diyor ki hocam cumartesiyi görmez mi? Hoca da diyor beklemez ya kızı bıraksak şimdi bi yerde doğurcak yumurta kapıya dayanmış
Sokmuş kafayı oraya eşinip duruyo vahşi kelebeğim![]()
Açlığa uyanır uyanmaz bir de akşam yemek öncesi arada bir bakıyorum tokluk yemekten bir saat sonra bakıyorumKızlar açlık tokluk şekerime evdeyken nasıl bakabilirim,kaç saat aralıklarında bakıyorsunuz ?Hiç baktırmadım benim de bir bakasım var ya endişe ediyorum
Hiçbir zaman sayısal görmedim sonuçlarda. Sadece eser yazıyordu. Bir kere spot idrar testi yapıldı onda da normal çıkmıştı değerler hatırlayamadım şimdi.0.3 çikmisti benim sizin kaçti
Ah çileğim, üzümlü kekimSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
Her öğünün ilk lokması. Mesela kahvaltıya oturuyorum 9da ilk lokmamı yediysem tam 10 da ölçüyorum. Dahiliyeci böyle tarif etti tam olarakKız ilk lokma ne ilk öğün mü yanieczaneden ne almam lazım bunun için 0 bilgi
![]()
Şeker ölçüm cihazı dersen verirler onlarKız ilk lokma ne ilk öğün mü yanieczaneden ne almam lazım bunun için 0 bilgi
![]()
Canımm canımmm ne güzel şeyler yazmışsın çokkk teşekkür ederim, inan ki çok mutluyumAh çileğim, üzümlü kekimRabbim sana kolaylıkla doğum nasip etsin. Güzel kızını sağlıkla kucağına kavuştursun.
ne badirelerle geldik bugünlere en başından beri her yaşadığın duruma birebir şahit oldum, ben bile inanılmaz bir heyecan yaşıyorum şuan senin adına hem duygulanıyorum hem de artık kavuşacağınız için çok mutluyum
dualarım seninle ve Alyakuşla. Son son sev göbüşünü, yarın kucağında olacak Allahın izniyle
![]()
Canım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Allahım sana yardımcı olsun.Selam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
Gelmek istiyor teyzesiiii o da bizi çok özlemiş demek kiCanım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Allahım sana yardımcı olsun.İkiniz de çok güçlüsünüz Alyamız erkenci kuşumuz artık gelmek istiyor demek ki
![]()
Bana hiç vermediler hem doktorda kalıyorkızlar siz nst kağıtlarınızı alıyo musunuz ben dün almadım hatıra diye saklasaydım keşke ya![]()
Bende inanmıyorum ama yine de kestiremedimBöyle şeyleri pek takan bi insan değilim ama bende saç kestirme iyi değilmiş diye duydum duymaz olaydımkestirsem sanki nolcak ama doğumdan sonra bi koşu gidip kestirmeyi düşünüyorum.
![]()
Aa evet banyo seti de var dahaAnakıcağını aldık, babybjörn marka umarım iyidir. Otomatik sallanan almadım, bebeğin motor hareketlerini farkındakıj oluşturuyormuş diye. Ateş ölçer omron aldım. Braunthermoscan7 ile aynı özellikte indirimde görünce aldım direk. Göğüs pompası avent eller serbest alacağım ama şimdi alma diyen de var al diyende. Kafam karıştı açıkçası. Burun aspiratörünü alacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu da beni korkutuyor. Hastane çantası için herşeyim var sadece çantada değil. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Nevresim takımı, reflü yatağının çarşaflarını yıkamadım bi tek onları ay sonu yapacağım. Ağırlaşmadan bitirmek istiyorum zaten bitti diyorum yine eksik kalıyor bir şeymesela banyo seti diye bi şeyi biz eşimle yeni hatırladık
annemde çocuğu lavaboda yıkarsınız bi ay zaten minik oluyorlar diye şaka yapıyor. Sanki benim çocuğum meyve sebze sirkeli suya batırıp mutfak lavabosunda yıkayim
![]()
Selam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
Bende çok duygusalım her şeye ağlayasım geliyorKızlar duygularınız nasıl ben çok duygusallaştım ya az önce çileğin yarın doğum olacak mesajına hüngür hüngür ağladım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimgerçekten fazla duygusalım kontrolüm cuma günü bugün salı diye falan ağladım noluyoruz ya