Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin ayin 21 i koçu kaçırmak üzeresinKizlar ben yine banyodayim![]()
Bak anlamlarını atıyorum sana :) düşünmene yardımcı olur ismiyle gelir inşallahOsman kaan yusuf
iki kisi olsak 2isim koycaz ama 3şık fazla oluyor![]()
Gitti gitti umudum kalmadi bogadan artikYarin ayin 21 i koçu kaçırmak üzeresin![]()
Kız doğurcan bu hızlaKizlar ben yine banyodayim![]()
Amin hepimiz için inşHadi hayirlisiyla al kucagina evladini![]()
Canim benim doktorum yoktu öğleden sonra çalışmıyormuş başka doktora yönlendirdi o doktor da sonuçlara baktı biseyin yok normal bu sonuçlar dedi ultrasona soktu bak hareket ediyo şu an dedi ama bilemiyorum hangisi doğru söylüyoseverb Naptin cnm sonuc ne dediler
KeskeeeeeeKız doğurcan bu hızla![]()
Aslinda cogu bebekler 40. Haftasini dolduruyor cnm bide bise diyimmi boyle bekliyosunya iyce haftasini doldurmadan gelmezKeskeeeeeeyok anam yok ne gelen var ne giden
![]()
Çok haklisin cancan biliyorum ama elimde olan bisey degil. Dedigim gibi suni sancindan korkuyorum. Bide suni sanciyla da olmazsa sezeryan dedi doktorum onu dusunmek dahil istemiyorum. Yanlis anlasilmasin karsi degilim ama ameliyat sonuçta. Daha zor olur dogumdan sonra benim için.Aslinda cogu bebekler 40. Haftasini dolduruyor cnm bide bise diyimmi boyle bekliyosunya iyce haftasini doldurmadan gelmez![]()
Inan bana cnm suni sanci korkulcak kadar degil. Aslinda soyle senin ilk bebegin sanirim? Ilk bebekte sancinin nasil bisey oldugunu bilmiyoruz ve bebekÇok haklisin cancan biliyorum ama elimde olan bisey degil. Dedigim gibi suni sancindan korkuyorum. Bide suni sanciyla da olmazsa sezeryan dedi doktorum onu dusunmek dahil istemiyorum. Yanlis anlasilmasin karsi degilim ama ameliyat sonuçta. Daha zor olur dogumdan sonra benim için.
Biliyorum cancan cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ama sorun su ki normal sancim gelirse vucudum beynim yavas yavas alisabiliyormus o sanciya ama suni sanci aniden geldigi icin dayanamamaktan çekiniyorum. Bakalim herseyin hayirlisi bekliycez yapicak bisey yok.Inan bana cnm suni sanci korkulcak kadar degil. Aslinda soyle senin ilk bebegin sanirim? Ilk bebekte sancinin nasil bisey oldugunu bilmiyoruz ve bebek
Kendi sancinla gelmeyince sunni sanci yapinca diyorsunki bu nasil bi acidir ben dayanamiyorum cunku ilk kez tadiyoruz bu aciyi.. benim ilk bebegim degil Allah nasip ederse 3. Kizim ve ben hem normal sanciyi hemde sunni sanciyi tattim... ikisinide biliyorum ve inanki 2sinin acisi ayni. O nedenle korkma icini ferah tut de dunyadaki tum kadinlar nasil dogurabiliyorsa bende Allahin izniyle yaparim :) eger aciya dayanamicak duruma gelirsen ve cok korkarsan epidural dusunebilirsin cnm. Teyzem o sekilde cok guzel dogum yapti acisiz... zorunlu olmadigi surece epiduralli normal dogumu sezeryana tercih ederim ama dedigim gibi zorunlu olmadigi surece.. ben epiduralsiz dogum yaptim ama inan ilk dogumumda daha aciyi bilmedigim icin kendi sancim gelince bana epidural vurun diye bagirdim ama hemsire acilman hizli ilerliyor yapmiyalim dedi bende üstelemedim:)
yani demek istedigim ilk dogumda bizi nasil bi sanci bekliyor Bilmedigimizden dolayi sunni sanci korkunc geliyor ama degil.
Anneler cok gücludur o mucizeye kavusabilmek icin herseye katlaniyoryzBiliyorum cancan cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ama sorun su ki normal sancim gelirse vucudum beynim yavas yavas alisabiliyormus o sanciya ama suni sanci aniden geldigi icin dayanamamaktan çekiniyorum. Bakalim herseyin hayirlisi bekliycez yapicak bisey yok.![]()
Bende mama veriyorum canım sen mamayı günde kaç kez ve ne kadar veriyosun biz 1 haftalık 2800 canım inan takmam kiloyu ama her gören çok.minik diyince deliriyorum zaten duygusal bir donemdeyizAynen canım humana da kullandım yani süt yapıyor mu bilmem ama gaz için etkili değil hiçbenim bebiş de öyle ya geceleri en fazla yarın saat uyuyor sonra yine ayaktayız yarım yamalak uyuyorum hep
Yavaş yavaş kilo alıyor çok şükür canım ben anne sütü yanında mama da veriyorum doktor öyle tavsiye etti onun dediği gbi yapiyorm. Benimki şu an 22gunluk 2,5kilo. Seninki kaç kilo ?
Zamanında geçersin inşallah canım inan erken doğunca aklın bedenin daha çok bebekte oluyoryaa ben de bu konuşmalara geçmek istiyorum. doğsada derdimiz süt gaz olsa.![]()
Yusuf KaanOsman kaan yusuf
iki kisi olsak 2isim koycaz ama 3şık fazla oluyor![]()
Osman da göbek adı olsun:) öyle bir öneri de bulununYusuf Kaan![]()
Biliyorum cancan cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ama sorun su ki normal sancim gelirse vucudum beynim yavas yavas alisabiliyormus o sanciya ama suni sanci aniden geldigi icin dayanamamaktan çekiniyorum. Bakalim herseyin hayirlisi bekliycez yapicak bisey yok.![]()
Sagol canımBak anlamlarını atıyorum sana :) düşünmene yardımcı olur ismiyle gelir inşallah![]()
Sevmiyorum yusufYusuf Kaan![]()