- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah beni bıraksalar bir yerim bir yerim ama gebelik şekeri sağolsun hiçbirşey yedirmiyor,gram kilo almıyorum ,benimde 1 ay olcak çok merak ediyorum bebeğim kaç kilo oldu,sanırsam ben veriyorum o alıyor kilom değişmediğine göreBende yiyemiyorum ya hele bu mide yanması zaten iştahı falan kesti. Bebiş aldımı 2 hafta olacak merak ediyorum bende
Doğum mu yaptı?
Evet ceylin yazmış burayaDoğum mu yaptı?
Nasil oldu cnm gece sancin mi geldi :)Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz![]()
Gözün aydin bitanem allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Nasil oldu peki ? Kaç kilo dogdu bebis? Sen nasilsin ??Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz![]()
Dilara hayırli olsunCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz![]()
Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz![]()
Yok canım gün boyu karnım sertti bebek hareketliydi gecede bayagı hareketliydi az bi idrar kaçırma gibi oldu baktım devami geliyor suyu patlatmış bebiş öyle geldik hemen hastaneye su gelince sancı başladı zatenNasil oldu cnm gece sancin mi geldi :)
Amin canım sagol 2.540 gram dogu cok şükür iyiyiz ama bebiş pek bi uykucu zorla emdiriyoruz 2 çekiyor 3.de uyuyor direkGözün aydin bitanem allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Nasil oldu peki ? Kaç kilo dogdu bebis? Sen nasilsin ??![]()
Amin canım cok sagol inşallah seninkide gününde gelirDilara hayırli olsuniyi dayandınız bu zamana kadar
Allah analı babalı buyutsun
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün doğum tarihlerimiz aynıymış heyecan bastı![]()
Ay maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tek tek dökülüyoruz
Amin canım sagol aynen vallaAy maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tek tek dökülüyoruz
sütün dolsun taşsın inşallah. mis kokulu kuzunu bizim yerimize öp kokla. Bugünde sana heveslenelim darısı başımıza çabucak toparlarsın inşallah. Prensesin nasıl.Cok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz![]()
Emzir canim sütün geldi mi? Zorla uyandır emsin sarılık olmasın yavrucak.Amin canım sagol 2.540 gram dogu cok şükür iyiyiz ama bebiş pek bi uykucu zorla emdiriyoruz 2 çekiyor 3.de uyuyor direk
Amin canım inşallah daha öpüp koklayamıyoruz tahriş olur diye küçücük fıstıgım yasütün dolsun taşsın inşallah. mis kokulu kuzunu bizim yerimize öp kokla. Bugünde sana heveslenelim darısı başımıza çabucak toparlarsın inşallah. Prensesin nasıl.![]()
Emziriyorum canım damla olarak geliyor daha tam inmedi sütüm inşallah inerEmzir canim sütün geldi mi? Zorla uyandır emsin sarılık olmasın yavrucak.
Insallah canim kayisi suyu iç süt yapıyor. Bende ilk doğurduğumda içmiştim baya sismisti göğüslerim.Emziriyorum canım damla olarak geliyor daha tam inmedi sütüm inşallah iner![]()