• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne demek canım 🙏🏻 İnşallah 😘

Canım benim ikisinin ortası gibi 🤓 sezeryansa doktor 38 veya 39larda alabiliyor . Normal doğumsa bebeğin keyfine bağlı genelde . Benim sezeryan bebek de iri 38 küsürde sezeryan olacagım inşallah

Canım nstni atabilir misin zahmet olmazsa ? Benimkinin hareketsizliği denk geliyor kafama takıyorum nstyi

Canım hastanede yasak oldugu için yaptırmadım ben .

Canım ne güzel kilolu olması . Ben 36 +0 da 3100 çıktım doktor böyle güzel yemeye devam et dedi mesela ki benim bebenin kafası 3 4 hafta ileride . Sezeryan olacaktım zaten bu da ekstrası oldu . Ama sadece kiloya göre değil yani kemik uzunluğuna göre diyorlar çatı muayenesinde öğrenirsin . Ben covid geçirdim tam 3 aylıkken ilaçsız . Bebeği etkilediğini hiç sanmıyorum beni bile aşırı etkilemedi çok şükür . İçini ferah tut grip olmuşsun gibi düşün hafif atlattın sonuçta
Boyunu bilmiyorum ama benim bebemin de kafası iri 😏😂 kaç hafta ileride bpd ve hc ? Doktor babaya çekmiş dedi de asıl koca kafalı benmişim bilmiyor 😂

Celik198408 Celik198408 yatışınız yapılcaktı en son? Doğum yaptınız mı ?
Bekliyoruz sancıda gitti sabah bakayım sonuçlara çıkartırım demişti hemşirelere yatışa devam demiş

Eklentiler

• IMG-20210525-WA0012.webp
    IMG-20210525-WA0012.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 83
Kıyamam anne yüreği işte endiselenmeden olmuyor 💐 bol bol emzirin deniliyor . Evet emzirmek iyi ama inan kaç kişide okudum yine de olmuş. Sen huzurlu ol stresini hissetmesin tatlım . Geçecek inşallah. 🤲
Çok teşekkür ederim sağlıklı olsunlarda inşallah geçer 🙏 Sen de bebeğine sağlıcakla kavuş inşallah 💕

İnş ilerlemez canım zor bel kalça ağrısı yürütmez, biz pek bilmiyoruz canımızın kıymetini sanki ev işi bizi kurtaracak birşey olsa bazen hamile olduğumu unutuyorum işe kendimi kaptırıyorum durunca ağrıdan ağlıyorum resmen bu minnaklarda dogsaydı mayıs çıkmak haziran gelmek bilmedi son ay zorlayıcı geçiyormuş sağ saglım hepimiz bir kucaklasak cennet kokuluları
Az önce okurken diyordum ki Mayıs bitmek bilmedi Hazirana daha giremedik bile 40a 40 doldurursa eğer 25 Haziran benim de tarihim derken senin de aynı şeyi düşünüp yazdığını gördüm:). Bu aralar cidden geçmiyor son zamanlar en yavaş zamanlarmış uykusuzluk, baş ağrısı , şişkinlik , kasılma ödemler hepsi bir arada 😬 allahım su gibi aksın günler inş

Canım biz grubun son doğuranları olacağız herhalde, benim de Haziran sonu şimdilik bir aksilik çıkmazsa:)
öyle olacak gibi. Bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan beklesin zamanını doldursun istiyorum. Artık uğraşacak işim de kalmadı alınacak bir şeyde. her şey hazır bebek yok.😁

kızlar nerede araştırsam hep önüme kolay doğum için yürüyüş çıkıyor ama ben markete bile gitsem yürüdüğüm süre boyunca karnımda kasıklarımda ağrılar oluyor. Uzun süre yürümem pek mümkün değil. Hurma ve ananası 36 dan sonra yemeğe başlıycam onun harici şuan yapmam gereken bir şey var mı ? squat yapmam şuan tehlikeli mi yoksa doğuma hazırlık için spor mu sayılıyor 🤷🏽‍♀

Bende bugun gittim muayene ye. 28 mayis ta insallah bir aksilik olmazsa sezeryanla dogum gerceklesecek. 😍 Kafa olcusu falan 41. Haftada. 4 kilo gozukuyor. Catida bir gr acilma olmamis.😬 O yuzden cumaya alalim dedim hayirlisiyla bakalkm
Aaa en erken sensin o zaman. Sağlıkla gelsin bebişin. Kilosuda çok iyi maşallah.❤

Back
X