- 8 Ekim 2020
- 2.466
- 3.766
- 83
- 30
Çok sevindim cnmGünaydın kızlar
Bizimde öyle son salı
1 Haziran taliplileri
tubaslk
LesaM
NarinNarin
Gelmek isteyenleri bekleriz
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi

Daha 5 hafta var cnm merak etme alır inşallahBenim de kontrol vardı bütün 35+3 ama kilosu az dedi 2460 kilosu gerçi ilk kızımda çok kilolu dogmamisti 2750 doğmuştu demek ki genetik. Troid var diye tekrar kan istedi hem kansizliga hem troide bakilcakms sonuca göre konuşuruz dedi.

Az kaldı cnm inşallah dayanırsınızMerhabalar benim de randevum vardı bugün. Plesenta yaşlanmaya başlamış her hafta kilo alımını takip edeceğiz dedi doktorum. Bebek kilo alamazsa hemen doğuma alırım dedi ve şu an 2800 gr. Biraz daha dursun istiyorum en azından 38.haftaları görseydim

Gözün aydın cnm bekle illa sancın gelirBende gittim yine sıra bekledimönce nstye aldı bu sefer birşey çıkmadı yine. Kontrolde herşey yolunda dedi 37 dolmadığı için pek doğum hakkında konuşmadı haftaya gidicem yine bakalım. 2800gr olmuşuz pozisyonumuz hala aynı c şeklinde aşağı inmeye niyeti yok
bir de sancı tarifi istedim
geldiğinde anlarsın dedi
vajinadaki şişliklerime baktırdım vajinal varismiş sakıncası yokmuş sadece doğum sırasında ağrı yapabilirmiş gerekirse kesi atılıyormuş. Bizden bu kadar şimdilik beklemeye devam
![]()