Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirme günlerimiz çok benzer kaset testle mi öğrendiniz acaba? Kan testi mi yaptırdınız? Batınız neydi?
Kaset test yaptim cıktı sonra dedim.acaba bozukmu sonra erken gebelik yaptim.ondada cıktı. Kan verdim bugun yarin çıkacak. 4 haziran idi bat.

Kaset test yaptim cıktı sonra dedim.acaba bozukmu sonra erken gebelik yaptim.ondada cıktı. Kan verdim bugun yarin çıkacak. 4 haziran idi bat.
Hayırlısı olsun, batımız aynı ben bugün erken gebelik teşyi yaptım hayalet çizgi çıktı 3-5 dakika içinde. Bat gelmeden kan testi yapmak istemedim açıkçası çiZginiz çok mu belirgindi acaba?

Kızlar bat konusunda emin değilim geçen 2 ay kimyasal oldu gecikmeli olduğu için bu ay gün konusunda net değilim az önce test yaptım gören varmı ölcm heyecandan sondaki foto yaklaşık 20 dk sonrası o daha belirgin ilk bastakiler ilk dakikalar

Eklentiler

• IMG20210601133159.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG20210601132927.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 81

Eklentiler

• IMG20210601134531.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG20210601134528.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben çizgi görüyorum ama bugün hep çizgi görüyorum bende mi sorun anlamadım hayırlı olsun diyelim

Merhabalar..izinler için en uygun hamilelik dönemine denk gelmiş masallah.benim de bu ay olur inşallah hayırlısıyla.. dualarınızı beklerim.:)

Görünüyor cift cizgi hayirlisi olsun insallah

Sol taraftan yumurtladim catlamanin 6.gunu Sol taraf kaşıklar parmağa kadar pert neden acaba hayrola

Zayıfsın galiba bnm gibi bende sol dan yumurtladim galiba bnm de 5. Günü yumurtlamanin aynisi bende de var diğer tarafta yok bende çok merak ediyorum sebebini önceki aylarda yoktu Eminim çünkü
Sol taraftan yumurtladim catlamanin 6.gunu Sol taraf kaşıklar parmağa kadar pert neden acaba hayrola

Zayıfsın galiba bnm gibi bende sol dan yumurtladim galiba bnm de 5. Günü yumurtlamanin aynisi bende de var diğer tarafta yok bende çok merak ediyorum sebebini önceki aylarda yoktu Eminim çünkü
aynen bende de daha once olmadı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…