Değerlendirme günlerimiz çok benzer kaset testle mi öğrendiniz acaba? Kan testi mi yaptırdınız? Batınız neydi?Internete göre 18 mayis idi ben 19 mayis değerlendirdim açıkçası ilk ay olunca pek takip etmedim.
Kaset test yaptim cıktı sonra dedim.acaba bozukmu sonra erken gebelik yaptim.ondada cıktı. Kan verdim bugun yarin çıkacak. 4 haziran idi bat.Değerlendirme günlerimiz çok benzer kaset testle mi öğrendiniz acaba? Kan testi mi yaptırdınız? Batınız neydi?
Hayırlısı olsun, batımız aynı ben bugün erken gebelik teşyi yaptım hayalet çizgi çıktı 3-5 dakika içinde. Bat gelmeden kan testi yapmak istemedim açıkçası çiZginiz çok mu belirgindi acaba?Kaset test yaptim cıktı sonra dedim.acaba bozukmu sonra erken gebelik yaptim.ondada cıktı. Kan verdim bugun yarin çıkacak. 4 haziran idi bat.
Kızlar bat konusunda emin değilim geçen 2 ay kimyasal oldu gecikmeli olduğu için bu ay gün konusunda net değilim az önce test yaptım gören varmı ölcm heyecandan sondaki foto yaklaşık 20 dk sonrası o daha belirgin ilk bastakiler ilk dakikalar
Az önceki msjımı size yazmıştım.ben de tam kavrayamadım msjı alıntılamayı vs.Hikayeni bilmiyorum ama umarım istediğin haberleri alırsın
Görünüyor cift cizgi hayirlisi olsun insallahKızlar bat konusunda emin değilim geçen 2 ay kimyasal oldu gecikmeli olduğu için bu ay gün konusunda net değilim az önce test yaptım gören varmı ölcm heyecandan sondaki foto yaklaşık 20 dk sonrası o daha belirgin ilk bastakiler ilk dakikalar
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Cok gecmis olsun canimKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canımKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun canım .....Kızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Canım cok gecmis olsunKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canım çok bunaltma kendini. Rabbim herşeyin en hayırlısını ve doğrusunu bilir.Kızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Sol taraftan yumurtladim catlamanin 6.gunu Sol taraf kaşıklar parmağa kadar pert neden acaba hayrola
aynen bende de daha once olmadı:/Zayıfsın galiba bnm gibi bende sol dan yumurtladim galiba bnm de 5. Günü yumurtlamanin aynisi bende de var diğer tarafta yok bende çok merak ediyorum sebebini önceki aylarda yoktu Eminim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?