- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Yani bunaltmak istemiyorum ama ilk başta kimyasals inandırdım kendimi daha sonra normale şimdi bir daha Allah tan dış gebelik değildi o konuda mutluyum ama kanama ve karnım beni kötü etkiliyorÇok geçmiş olsun canım çok bunaltma kendini. Rabbim herşeyin en hayırlısını ve doğrusunu bilir.
Ah kuzucuğum ya çok çok geçmiş olsunn moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruzz tutacak o bebişşHepinize çok teşekkür ederm kızlar..
Yani bunaltmak istemiyorum ama ilk başta kimyasals inandırdım kendimi daha sonra normale şimdi bir daha Allah tan dış gebelik değildi o konuda mutluyum ama kanama ve karnım beni kötü etkiliyor
Gecmis olsun canim Allah hayirlisini versin her zaman yuregini ferahlatsinKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Kadın olmak anne olmaya çalışmak ne kadar zor ve kutsal değil mi... En güzel şeyler hep en zor olanlar galiba. Rabbim sana en tatlı hayırlı sağlıklı evladı önümüzdeki ay nasip etsin inşallah.Hepinize çok teşekkür ederm kızlar..
Yani bunaltmak istemiyorum ama ilk başta kimyasals inandırdım kendimi daha sonra normale şimdi bir daha Allah tan dış gebelik değildi o konuda mutluyum ama kanama ve karnım beni kötü etkiliyor
Cok haklisin bunalmakta ama gececek canım lütfen güçlü ol daha guclu ayaga kalkman lazım devam edebilmek için dusunmemeye çalış cok fazla Allah uygun görmemiş gelmesini demekki hayırlısı olsun hakkında 2.si insallah cok saglikli olur ve insallah Rabbim size bağışlarHepinize çok teşekkür ederm kızlar..
Çok teşekkür ederim canımm daha ilk gebelikten böyle olması korkuttu beni. Doktorum yumurta takibi ve spermiyogram önerdi adetim bitince bakalımAh kuzucuğum ya çok çok geçmiş olsunn moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruzz tutacak o bebişş
Gecmis olsun canim Allah hayirlisini versin her zaman yuregini ferahlatsin
İnşallah canıııım, cümlemize hepimiz hayırlı haberler alalım çok güzel dua ettin Allah razı olsunCok haklisin bunalmakta ama gececek canım lütfen güçlü ol daha guclu ayaga kalkman lazım devam edebilmek için dusunmemeye çalış cok fazla Allah uygun görmemiş gelmesini demekki hayırlısı olsun hakkında 2.si insallah cok saglikli olur ve insallah Rabbim size bağışlar
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolunKadın olmak anne olmaya çalışmak ne kadar zor ve kutsal değil mi... En güzel şeyler hep en zor olanlar galiba. Rabbim sana en tatlı hayırlı sağlıklı evladı önümüzdeki ay nasip etsin inşallah.
aynen bende de daha once olmadı:/
Sizinle bat larımız aynı. Bende 4 gün kala yaptım bu testten. Bembeyaz çıktı. Siz gerçi 3 gün kala yapmışsınız biraz var gibi. Bakalım bende olmazsam pazartesi kan vereceğimGünaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bütün paketli gıdalar dan ve ev yapımı da olsa tatlıdan çikolatadan uzak durdumGebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Bu bildiğin gluten diyeti bu kadarına ne gerek var anlamadım.. Çok saçmaEki Görüntüle 2861796 Eki Görüntüle 2861797 Eki Görüntüle 2861798 Eki Görüntüle 2861799 Eki Görüntüle 2861800
Kizlar arkadaşın dediği ahmet apanin sayfasindam aldim seker cok tüketiyorum malesef bende ekmek pasta borek corekte
Yarım yeğinizde kalanı nasıl saklıyorsunuz kızlarYarım ye canım yağlı midene dokunmuştur kesin ben hep günlük yarım yedim bir sıkıntı olmadı şükür
Mirotecht miydi testiniz?Sizinle bat larımız aynı. Bende 4 gün kala yaptım bu testten. Bembeyaz çıktı. Siz gerçi 3 gün kala yapmışsınız biraz var gibi. Bakalım bende olmazsam pazartesi kan vereceğim
Benim Bat a 8 gun var bugün de dahiliye (tiroid) kontrolüm vardi. Ona bakilicak madem beta hgc ye de bakin dedim 10.1 cikti benim normalde hep 2 cikar. Acaba kimyasalmi geciriyorum
Ayy keskeee insallahhDaha çok yeni zaten regline de çok var bence regli gününde çok daha yüksek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?