Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize çok teşekkür ederm kızlar..
Çok geçmiş olsun canım çok bunaltma kendini. Rabbim herşeyin en hayırlısını ve doğrusunu bilir.
Yani bunaltmak istemiyorum ama ilk başta kimyasals inandırdım kendimi daha sonra normale şimdi bir daha Allah tan dış gebelik değildi o konuda mutluyum ama kanama ve karnım beni kötü etkiliyor

Ah kuzucuğum ya çok çok geçmiş olsunn moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruzz tutacak o bebişş

Kadın olmak anne olmaya çalışmak ne kadar zor ve kutsal değil mi... En güzel şeyler hep en zor olanlar galiba. Rabbim sana en tatlı hayırlı sağlıklı evladı önümüzdeki ay nasip etsin inşallah.

Cok haklisin bunalmakta ama gececek canım lütfen güçlü ol daha guclu ayaga kalkman lazım devam edebilmek için dusunmemeye çalış cok fazla Allah uygun görmemiş gelmesini demekki hayırlısı olsun hakkında 2.si insallah cok saglikli olur ve insallah Rabbim size bağışlar

Ah kuzucuğum ya çok çok geçmiş olsunn moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruzz tutacak o bebişş
Çok teşekkür ederim canımm daha ilk gebelikten böyle olması korkuttu beni. Doktorum yumurta takibi ve spermiyogram önerdi adetim bitince bakalım

Gecmis olsun canim Allah hayirlisini versin her zaman yuregini ferahlatsin
İnşallah canıııım, cümlemize hepimiz hayırlı haberler alalım çok güzel dua ettin Allah razı olsun

Kadın olmak anne olmaya çalışmak ne kadar zor ve kutsal değil mi... En güzel şeyler hep en zor olanlar galiba. Rabbim sana en tatlı hayırlı sağlıklı evladı önümüzdeki ay nasip etsin inşallah.
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun çok ince yüreklisiniz valla mutlu oldum

Sizinle bat larımız aynı. Bende 4 gün kala yaptım bu testten. Bembeyaz çıktı. Siz gerçi 3 gün kala yapmışsınız biraz var gibi. Bakalım bende olmazsam pazartesi kan vereceğim

Merhaba kızlar...
Bugün daha yeni girebildim..
Yeni hamiş haberlerimiz var
Çok sevindim bunlara
K kizkizakiz canım çok haklısın bunalmakts geçmiş olsun çok üzüldüm cidden hepimiz unutlanmıştık değer yükselince..
Senin canın sağ olsun demek sağlıklı gebelik değilmiş öyle düşün canım.

Bir ebenin günlüğü dun durum paylaşmış 2 3 gun ovulasyonda pik görüyorsanız havuç yiyin catlamayi kolaylastiriyo sanirim

Gebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Bütün paketli gıdalar dan ve ev yapımı da olsa tatlıdan çikolatadan uzak durdum
Hamile kalmadan 2ay önce evdeki bütün kimyasal maddeleri şampuan dahil çöpe attım..

Bu bildiğin gluten diyeti bu kadarına ne gerek var anlamadım.. Çok saçma
Yarım ye canım yağlı midene dokunmuştur kesin ben hep günlük yarım yedim bir sıkıntı olmadı şükür
Yarım yeğinizde kalanı nasıl saklıyorsunuz kızlar

Bir ebenin günlüğü dun durum paylaşmış 2 3 gun ovulasyonda pik görüyorsanız havuç yiyin catlamayi kolaylastiriyo sanirim

Sizinle bat larımız aynı. Bende 4 gün kala yaptım bu testten. Bembeyaz çıktı. Siz gerçi 3 gün kala yapmışsınız biraz var gibi. Bakalım bende olmazsam pazartesi kan vereceğim
Mirotecht miydi testiniz?
test epey hayalet gibi ben de bilemiyorum hayırlısı, adet belirtileri var mı?

Benim Bat a 8 gun var bugün de dahiliye (tiroid) kontrolüm vardi. Ona bakilicak madem beta hgc ye de bakin dedim 10.1 cikti benim normalde hep 2 cikar. Acaba kimyasalmi geciriyorum

Daha çok yeni zaten regline de çok var bence regli gününde çok daha yüksek olacak
Benim Bat a 8 gun var bugün de dahiliye (tiroid) kontrolüm vardi. Ona bakilicak madem beta hgc ye de bakin dedim 10.1 cikti benim normalde hep 2 cikar. Acaba kimyasalmi geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…