Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi karnım yanlarım sol bacağım hep agriyor hic olmamisti patlicak gibiyim

Kızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artık Allah yardımcımız olsun
Cok gecmis olsun Daha ilerde olmamasindansa simdi olmamasi daha iyidir. Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip eder inşallah

Ben dün kan testi yaptım sonuç 1 çıktı yani negatif yarın adet günüm eğer olmazsam acaba geç döllenme olur mu lütfen bilgi

Sen zaten geç yumurtladın..
Büyük ihtimalle geç adet olacaksın hamile değilsen.. Şuan kanda bile çıkmaz zaten.
sorguculuk

Topik üstünde ölü toprağı mı var.
Herkesin kızı mı olacak anlamadım..
Bu ne sessizlik..

Kızlar benim test bugün silik çıktı ya ama şu an adet olacakmış gibi hissediyorum ağrım var karnım gurul gürül

Hayırlısıyla olursa evetAllah söylenmiştir umarim
Sanki hajileymissin gibi belirtilerin insallah Allah dedirtmistir
Kızlar benim test bugün silik çıktı ya ama şu an adet olacakmış gibi hissediyorum ağrım var karnım gurul gürül
Regli benzeri agrilar olur stres yapma imkanın varsa dinlen ayaklarını sıcak tut

Test yaptinmi kuzum batın ne zaman benim bat bile belli değil testte silik çıktı ama çokta sevinemiyirum buruğum biraz korkuyorum
Aslında doktorlar hep uyarıyor adet gecikmeden yapmayın diye..
Kimyasal olabiliyor.. Sonra üzülüyoruz boşu boşuna
Ama merak işte insan tutamıyor kendini..

Sende stres yapma canım birşeyler var ama kesin gözüyle bakma şimdilik.. Elinde test varsa hergün ilk idrarla yapmaya devam et istersen koyulaşma var mı diye..

Bende normalde belirti aramam çoğu belirti de adetle aynı zaten..
Ama bugün bir gaz bir gaz sancıdan kıcrandım resmen.. Akşam baktım aynısını yazanlar olmuş..
Sürü psikolojisi diyeceğim ama görmedim de akşama kadar yazılanlsrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…