Vallahi karnım yanlarım sol bacağım hep agriyor hic olmamisti patlicak gibiyim
Cok gecmis olsunKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Hayırlısıyla olursa evetİlk hamileliğin mi olacsk
Tesekkur ederim ama heran adet olacak gibiyim çok ağrım varGörünüyor cift cizgi hayirlisi olsun insallah
Evet bir durgunluk var dmiTopik üstünde ölü toprağı mı var.
Herkesin kızı mı olacak anlamadım..
Bu ne sessizlik..
Sanki hajileymissin gibi belirtilerin insallah Allah dedirtmistirHayırlısıyla olursa evetAllah söylenmiştir umarim
Regli benzeri agrilar olur stres yapma imkanın varsa dinlen ayaklarını sıcak tutKızlar benim test bugün silik çıktı ya ama şu an adet olacakmış gibi hissediyorum ağrım var karnım gurul gürül
Herkes kendi kabuguna cekilmesiTopik üstünde ölü toprağı mı var.
Herkesin kızı mı olacak anlamadım..
Bu ne sessizlik..
Benimde belim çok kötü agriyor yaaa uzanıyorum bende ;(Kızlar benim test bugün silik çıktı ya ama şu an adet olacakmış gibi hissediyorum ağrım var karnım gurul gürül
Test yaptinmi kuzum batın ne zaman benim bat bile belli değil testte silik çıktı ama çokta sevinemiyirum buruğum biraz korkuyorumBenimde belim çok kötü agriyor yaaa uzanıyorum bende ;(
Aynen ben akşama kadar girmedim ama zaten pek konuşma olmamış..Herkes kendi kabuguna cekilmesi
Yattım vallahi çok korkuyorum yine kimyasal olur diyeSanki hajileymissin gibi belirtilerin insallah Allah dedirtmistir
Regli benzeri agrilar olur stres yapma imkanın varsa dinlen ayaklarını sıcak tut
Ben bugün test yaptım silik çizgi çıktı bir arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam
Aslında doktorlar hep uyarıyor adet gecikmeden yapmayın diye..Test yaptinmi kuzum batın ne zaman benim bat bile belli değil testte silik çıktı ama çokta sevinemiyirum buruğum biraz korkuyorum
Yattım vallahi çok korkuyorum yine kimyasal olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?