Ah şu sabirsizlik yokmuAslında doktorlar hep uyarıyor adet gecikmeden yapmayın diye..
Kimyasal olabiliyor.. Sonra üzülüyoruz boşu boşuna
Ama merak işte insan tutamıyor kendini..
Sende stres yapma canım birşeyler var ama kesin gözüyle bakma şimdilik.. Elinde test varsa hergün ilk idrarla yapmaya devam et istersen koyulaşma var mı diye..
Yok kuzum yapmadim da bat 4 Haziran beklemedeyim günüm geçince yapacağım ama suan çok belim agriyor yaaa ;/ her şeyi veren rabbim bir bildiği vardır nasipse olur diyorum artık yaaa kuzumTest yaptinmi kuzum batın ne zaman benim bat bile belli değil testte silik çıktı ama çokta sevinemiyirum buruğum biraz korkuyorum
O kadar haklısın ki bu defa da aynısı olmaz umarım pozitif düşüneyimStres yapma olanın önüne geçilmiyor belki iyi olacak neden kötüyü çağırıyorsun vücudunu yorma Canım bnm
Bat ne zaman senin?Ah şu sabirsizlik yokmuben kan veririm dedim ama sonra vazgeçtim hergün koyuluk tabiki yapıp bekleyebildigim kadar beklicem bu defa 15 ine randevu aldım ne olur ne olmaz diye dayanabilirsem 15 ine kadar beklicm
Bende sabretmeye çalışıyorum yarın 4günğm kalmış olacak evde de erken gebelik testi var...Yok kuzum yapmadim da bat 4 Haziran beklemedeyim günüm geçince yapacağım ama suan çok belim agriyor yaaa ;/ her şeyi veren rabbim bir bildiği vardır nasipse olur diyorum artık yaaa kuzum
Öyle tabi canımm bende bu ay 2 kere değerlendirdim sonra bıraktım aylardır artık O kadar yoruldum ki tuttumu tutacak mı derken kafayı yedim rabbimin vardie bir bildiği demen gibiYok kuzum yapmadim da bat 4 Haziran beklemedeyim günüm geçince yapacağım ama suan çok belim agriyor yaaa ;/ her şeyi veren rabbim bir bildiği vardır nasipse olur diyorum artık yaaa kuzum
Bat konusunda emin değilim periyoda göre 3 ü gibi bekliyorum ama bu kimyasallardan dolayı birbirine girdi gecikmeler oldu ya takvimde 7 si gösteriyor onunda doğru olduğunu düşünmüyorum yani net günümü bilemiyorum.Bat ne zaman senin?
Benim 6 Haziran
Benimde premenapoz sebebi ile belirsizdir hep.. Ama son iki ay yumurta takibi yaptım İlkinde tam 14gün sonra adet oldumBat konusunda emin değilim periyoda göre 3 ü gibi bekliyorum ama bu kimyasallardan dolayı birbirine girdi gecikmeler oldu ya takvimde 7 si gösteriyor onunda doğru olduğunu düşünmüyorum yani net günümü bilemiyorum.
Insallah olmaz Rabbım hayırlısını versin inşallahO kadar haklısın ki bu defa da aynısı olmaz umarım pozitif düşüneyim
Ateş ve akıntı takibi yaptım 20 sinde yumurtlamam oldu yüksek ihtimalle ama yumurtlamaya bağlı olmuyor işte adetim 2-3 aydır..senin de çok az kalmis nasıl hissediyorsun kendiniBenimde premenapoz sebebi ile belirsizdir hep.. Ama son iki ay yumurta takibi yaptım İlkinde tam 14gün sonra adet oldum
İkincisinde 12gün sonra oldum.
Şimdide 14gün olarak hesapladım 6 Haziran oluyor..
Amiiiin hepimize kuzum inşallahInsallah olmaz Rabbım hayırlısını versin inşallah
Ben yarın sabah tekrar yapacam 4 gün kalıyor varsa cikar zatenBende sabretmeye çalışıyorum yarın 4günğm kalmış olacak evde de erken gebelik testi var...
Erken gebelik testine güvenmiyorum yaaa günüm geçsin öyle belli olur diyorum bu ay böyle yapacağım bakalım belirti var mi sende peki canım ?Bende sabretmeye çalışıyorum yarın 4günğm kalmış olacak evde de erken gebelik testi var...
Herseyin hayırlısı vallahiÖyle tabi canımm bende bu ay 2 kere değerlendirdim sonra bıraktım aylardır artık O kadar yoruldum ki tuttumu tutacak mı derken kafayı yedim rabbimin vardie bir bildiği demen gibi
Canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah . Takviye neler kullanmıştın acaba yazar mısın?Benim haberim gelmiş bile size öncedenGeçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur
İlk belirtim mide bulantısı benim çok erken başlıyor midem bulantım hala devam ediyor aşırı gaz ve rahmimde böyle kasılma gibi bir ağrı var kuzumHerseyin hayırlısı vallahibelirtin devam ediyor mu peki ?
Geçen ay benim çıkmıştı 4 gün kala erken gebelik testinde kuzum ama şimdi olsa beklerdim bugün yine ablamın zoruyla test yaptım keşke yapmasaydim dedim kendi kendime yoksa hem sevinip hem beklemek zorunda kalıyorsunBen yarın sabah tekrar yapacam 4 gün kalıyor varsa cikar zaten
Burdayim burda hastaneyle ugrastim bu gun cok sukur kistim erimis gitmis kan sonuclarimda iyi cikti 8 tane folukulum varmis esimin sperm tetsini istedilsr soerm testi icin ne gerekiyor bilen varmi
Anladım canım sabah da benim karnım çok kötüydü hasta oldum dedim gittim yoktu ara ara giriyor agri geri çıkıyor suan bel ve sırt agrım var yaaa ;/İlk belirtim mide bulantısı benim çok erken başlıyor midem bulantım hala devam ediyor aşırı gaz ve rahmimde böyle kasılma gibi bir ağrı var kuzum
Yerleşme ağrı diyorlar tecrübeli anneler kuzum iyi düşünelim iyi olsunAnladım canım sabah da benim karnım çok kötüydü hasta oldum dedim gittim yoktu ara ara giriyor agri geri çıkıyor suan bel ve sırt agrım var yaaa ;/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?