Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah şu sabirsizlik yokmu ben kan veririm dedim ama sonra vazgeçtim hergün koyuluk tabiki yapıp bekleyebildigim kadar beklicem bu defa 15 ine randevu aldım ne olur ne olmaz diye dayanabilirsem 15 ine kadar beklicm

Test yaptinmi kuzum batın ne zaman benim bat bile belli değil testte silik çıktı ama çokta sevinemiyirum buruğum biraz korkuyorum
Yok kuzum yapmadim da bat 4 Haziran beklemedeyim günüm geçince yapacağım ama suan çok belim agriyor yaaa ;/ her şeyi veren rabbim bir bildiği vardır nasipse olur diyorum artık yaaa kuzum

Ah şu sabirsizlik yokmu ben kan veririm dedim ama sonra vazgeçtim hergün koyuluk tabiki yapıp bekleyebildigim kadar beklicem bu defa 15 ine randevu aldım ne olur ne olmaz diye dayanabilirsem 15 ine kadar beklicm
Bat ne zaman senin?
Benim 6 Haziran

Yok kuzum yapmadim da bat 4 Haziran beklemedeyim günüm geçince yapacağım ama suan çok belim agriyor yaaa ;/ her şeyi veren rabbim bir bildiği vardır nasipse olur diyorum artık yaaa kuzum
Bende sabretmeye çalışıyorum yarın 4günğm kalmış olacak evde de erken gebelik testi var...

Öyle tabi canımm bende bu ay 2 kere değerlendirdim sonra bıraktım aylardır artık O kadar yoruldum ki tuttumu tutacak mı derken kafayı yedim rabbimin vardie bir bildiği demen gibi

Bat ne zaman senin?
Benim 6 Haziran
Bat konusunda emin değilim periyoda göre 3 ü gibi bekliyorum ama bu kimyasallardan dolayı birbirine girdi gecikmeler oldu ya takvimde 7 si gösteriyor onunda doğru olduğunu düşünmüyorum yani net günümü bilemiyorum.

Benimde premenapoz sebebi ile belirsizdir hep.. Ama son iki ay yumurta takibi yaptım İlkinde tam 14gün sonra adet oldum
İkincisinde 12gün sonra oldum.
Şimdide 14gün olarak hesapladım 6 Haziran oluyor..

Benimde premenapoz sebebi ile belirsizdir hep.. Ama son iki ay yumurta takibi yaptım İlkinde tam 14gün sonra adet oldum
İkincisinde 12gün sonra oldum.
Şimdide 14gün olarak hesapladım 6 Haziran oluyor..
Ateş ve akıntı takibi yaptım 20 sinde yumurtlamam oldu yüksek ihtimalle ama yumurtlamaya bağlı olmuyor işte adetim 2-3 aydır..senin de çok az kalmis nasıl hissediyorsun kendini

Canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah . Takviye neler kullanmıştın acaba yazar mısın?

Ben yarın sabah tekrar yapacam 4 gün kalıyor varsa cikar zaten
Geçen ay benim çıkmıştı 4 gün kala erken gebelik testinde kuzum ama şimdi olsa beklerdim bugün yine ablamın zoruyla test yaptım keşke yapmasaydim dedim kendi kendime yoksa hem sevinip hem beklemek zorunda kalıyorsun

Aynen ben akşama kadar girmedim ama zaten pek konuşma olmamış..
Haso18 da yok
Merak ettim iyice
Burdayim burda hastaneyle ugrastim bu gun cok sukur kistim erimis gitmis kan sonuclarimda iyi cikti 8 tane folukulum varmis esimin sperm tetsini istedilsr soerm testi icin ne gerekiyor bilen varmi

İlk belirtim mide bulantısı benim çok erken başlıyor midem bulantım hala devam ediyor aşırı gaz ve rahmimde böyle kasılma gibi bir ağrı var kuzum
Anladım canım sabah da benim karnım çok kötüydü hasta oldum dedim gittim yoktu ara ara giriyor agri geri çıkıyor suan bel ve sırt agrım var yaaa ;/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…