- 1 Temmuz 2020
- 44
- 52
- 38
- 32
1 tatlı kaşığı diyor. Dolu dolu koymuştum ben.M muhendisannee canım testere dişli aslan pençesini ne kadar koyup demliyordun bir icmelik?
Anlamadım kuzum yerleşme agri ?Yerleşme ağrı diyorlar tecrübeli anneler kuzum iyi düşünelim iyi olsun
Doktor verdi hepsini. 2 paket Oreferon kullandım ilk başta, demir için. Glifor, Pholicaps, AlpaLipoic Asit,D vit 10 damla kadar ( ben 2 damla zaten alıyordum, hiç yeterli değilmiş meğer )Canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah . Takviye neler kullanmıştın acaba yazar mısın?
Ben Çarşamba spor salonuna yazılacam eğer gebelik varsa yazılmayi düşünmüyorum.. onun için yapacağım tabi merak da varGeçen ay benim çıkmıştı 4 gün kala erken gebelik testinde kuzum ama şimdi olsa beklerdim bugün yine ablamın zoruyla test yaptım keşke yapmasaydim dedim kendi kendime yoksa hem sevinip hem beklemek zorunda kalıyorsun
kızlar merhaba nasılsınz sevgili anne adaylari ben herhangi bir gebelik planlamiyorum hazirlikli degiliz ve zaten oglum 8 aylik yorum almaya geldim takip ederek sonucunu merak ediyorum bundan bi 10 la 15 gun once korunmasiz iliskimiz oldu ve pazar gunu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu takmadim hatta umursamadim desem yeridir sonra aksam oglumu uyuturken bi anda aklima takildi sabah gekdi bidahada gelmedi niye acaba dedim kontrole gittim herhangi bisey varmi diye peceteye silince pembemsi arada kahverengi bi akinti var bugun 3. Gun su ustune gorme diye birsey varmis daha once yasamadim eger oyleyse yarin sabah bitmesi gerek bu akintinin erken gebelik testi yaptim bugun gozle gorulur hayalet cizgi var sizce nedir bu yasadiklarim yorum yaparsaniz sevinirim 2 gun sonra testimi tekrarlayip aticam simdiden tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun. İyi bir hastane iyi bir hekim denk gelir umarım ya. Sen sağlıklı olKızlar kanamam başladı muayne oldum bugün, beta 233 den 100 e düşmüş tekrar, kimyasal geçiriyorum, çok bunaldım artıkAllah yardımcımız olsun
Vallahi bilemiyorum artik kan testi vermeden once koyulasirmi diye takip.edicem. sizdlce bu yasadiklarim ustune gormemi2. Çizgi varsa genellikle hamile oluyorsun kan testi ile net belli olur
%90 hamile oldugunu dusundum erken gebelik testi yaparsan daha net cikacaktir Allah gonlune gore versinkızlar merhaba nasılsınz sevgili anne adaylari ben herhangi bir gebelik planlamiyorum hazirlikli degiliz ve zaten oglum 8 aylik yorum almaya geldim takip ederek sonucunu merak ediyorum bundan bi 10 la 15 gun once korunmasiz iliskimiz oldu ve pazar gunu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu takmadim hatta umursamadim desem yeridir sonra aksam oglumu uyuturken bi anda aklima takildi sabah gekdi bidahada gelmedi niye acaba dedim kontrole gittim herhangi bisey varmi diye peceteye silince pembemsi arada kahverengi bi akinti var bugun 3. Gun su ustune gorme diye birsey varmis daha once yasamadim eger oyleyse yarin sabah bitmesi gerek bu akintinin erken gebelik testi yaptim bugun gozle gorulur hayalet cizgi var sizce nedir bu yasadiklarim yorum yaparsaniz sevinirim 2 gun sonra testimi tekrarlayip aticam simdiden tesekkur ederim
Ben yaşadım once kahveengi geldi sonra pembemsi. Suyla karisik akinti geliyorduVallahi bilemiyorum artik kan testi vermeden once koyulasirmi diye takip.edicem. sizdlce bu yasadiklarim ustune gormemi
Bende duramıyorum yap kuzum ya kafan rahat olsunBen Çarşamba spor salonuna yazılacam eğer gebelik varsa yazılmayi düşünmüyorum.. onun için yapacağım tabi merak da var
Bebek yerleşirken ağrı oluyormuş yerleşme sancısı diye birşey canım Google dan baktım adet sancısı gibi ağrı vs yazıyorAnlamadım kuzum yerleşme agri ?
Bebek yerleşirken ağrı oluyormuş yerleşme sancısı diye birşey canım Google dan baktım adet sancısı gibi ağrı vs yazıyor
Evet yaptim.silik cikti 2 gun sonra tekrarliyacagim zaten%90 hamile oldugunu dusundum erken gebelik testi yaparsan daha net cikacaktir Allah gonlune gore versin
Rabbim gonlune gore versin insallahEvet yaptim.silik cikti 2 gun sonra tekrarliyacagim zaten
Yaa belirtimde var acikcasi belim ve kasiklarim agriyor agzimda bi metalik tat bas donmesi bide arada belli belirsiz mide bulantisiBen yaşadım once kahveengi geldi sonra pembemsi. Suyla karisik akinti geliyordu
Amin ins hepimizinRabbim gonlune gore versin insallah
Hayirlisi buymus demekkiYaa belirtimde var acikcasi belim ve kasiklarim agriyor agzimda bi metalik tat bas donmesi bide arada belli belirsiz mide bulantisi
Olursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demiHayirlisi buymus demekkiisin sırrı ne azcik bizede soyle
Olursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?