Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah . Takviye neler kullanmıştın acaba yazar mısın?
Doktor verdi hepsini. 2 paket Oreferon kullandım ilk başta, demir için. Glifor, Pholicaps, AlpaLipoic Asit,D vit 10 damla kadar ( ben 2 damla zaten alıyordum, hiç yeterli değilmiş meğer )

kızlar merhaba nasılsınz sevgili anne adaylari ben herhangi bir gebelik planlamiyorum hazirlikli degiliz ve zaten oglum 8 aylik yorum almaya geldim takip ederek sonucunu merak ediyorum bundan bi 10 la 15 gun once korunmasiz iliskimiz oldu ve pazar gunu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu takmadim hatta umursamadim desem yeridir sonra aksam oglumu uyuturken bi anda aklima takildi sabah gekdi bidahada gelmedi niye acaba dedim kontrole gittim herhangi bisey varmi diye peceteye silince pembemsi arada kahverengi bi akinti var bugun 3. Gun su ustune gorme diye birsey varmis daha once yasamadim eger oyleyse yarin sabah bitmesi gerek bu akintinin erken gebelik testi yaptim bugun gozle gorulur hayalet cizgi var sizce nedir bu yasadiklarim yorum yaparsaniz sevinirim 2 gun sonra testimi tekrarlayip aticam simdiden tesekkur ederim

Ben Çarşamba spor salonuna yazılacam eğer gebelik varsa yazılmayi düşünmüyorum.. onun için yapacağım tabi merak da var

2. Çizgi varsa genellikle hamile oluyorsun kan testi ile net belli olur

%90 hamile oldugunu dusundum erken gebelik testi yaparsan daha net cikacaktir Allah gonlune gore versin

Olursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
Allah iste istemeyene veriyor Allah bagislasin vardir rabbimin bir bildigi Allah herkesin gonlune gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…