cnm.sende cocuk istiyorsun galiba senin durumun nasil suanAllah iste istemeyene veriyor Allah bagislasin vardir rabbimin bir bildigi Allah herkesin gonlune gore versin insallah
Ben 10 aylik evliyim 6 aydir cocuk istiyoruz bu ay 1 kimyasal geçirdim henuz gercek bir hamilelik olusmadiAmin
cnm.sende cocuk istiyorsun galiba senin durumun nasil suan
Bence üstüne görme evet testte silik olarakta çıkmış zaten koyuluk takip bet sabah ilk idrarınla testi tekrarla benceVallahi bilemiyorum artik kan testi vermeden once koyulasirmi diye takip.edicem. sizdlce bu yasadiklarim ustune gormemi
Ins hayirlisi olur canimBen 10 aylik evliyim 6 aydir cocuk istiyoruz bu ay 1 kimyasal geçirdim henuz gercek bir hamilelik olusmadi
Qmin hepimiz icinIns hayirlisi olur canim
Hayirlisi yanimda olun bu surecte zor olacak bnm icin inaninBence üstüne görme evet testte silik olarakta çıkmış zaten koyuluk takip bet sabah ilk idrarınla testi tekrarla bence
Bende 1 senedir uğraşıyorum vallahi ama aklıma tam o anda acaba bu tutacakmi diye gelmiyor değil takmamak mümkün değilOlursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
Oo maşallah sen bir sürü takviye kullanmışsınDoktor verdi hepsini. 2 paket Oreferon kullandım ilk başta, demir için. Glifor, Pholicaps, AlpaLipoic Asit,D vit 10 damla kadar ( ben 2 damla zaten alıyordum, hiç yeterli değilmiş meğer )
Canım eğer bu ay benimde olmazsa avakoda deneyeceğim herkes öneriyor nasıl yapılacak bilmiyorum ama sende deneBen 10 aylik evliyim 6 aydir cocuk istiyoruz bu ay 1 kimyasal geçirdim henuz gercek bir hamilelik olusmadi
Benimde yarin 4 gun kalmis olacak ama bende normal kaset test var yapsammi bilemedim ya
Hic olmayanlar yada ilk gebeligi kayipla sonuçlanan larin istememe gibi bir seçeneği olmuyo malesef. Keske dediginiz gibi rahat olabilsek daha kolay olurdu o zamn gercekten. Hayirlisi olsun herseyinOlursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
Sende haklisin cnm.Bende 1 senedir uğraşıyorum vallahi ama aklıma tam o anda acaba bu tutacakmi diye gelmiyor değil takmamak mümkün değil
Benim ablamda öyle oğlu 1.5 yaşında şu an 5 haftalık hamile o d aynisni diyor ama birlikte büyürler işte ne güzel canım kardeşlerin birbirine yakın olması iyidir yaşcaHayirlisi yanimda olun bu surecte zor olacak bnm icin inanin
Isteyenlerin herzaman duacisiyim merak etmeyin soylenmez belki ama olsun rabbim hayirli zaman ne zamansa o gun illa olacak unutmayin Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur ve gunesi kacirdim diye uzulursen yildizlarida goremezsin ben bu iki cumleyle hayata baglandim o gundur bugundur boyle yasiyorum.Hic olmayanlar yada ilk gebeligi kayipla sonuçlanan larin istememe gibi bir seçeneği olmuyo malesef. Keske dediginiz gibi rahat olabilsek daha kolay olurdu o zamn gercekten. Hayirlisi olsun herseyin
Gerçekten mi ben hamile kalmaya çalışmadan öncede duymuştum ama tabi o zamanlar bu kadar detay bilmiyordum araştıra araştıra öğrendimBilmiyordum ilk defa senden duydum suan canım
Ben bu ay c life deniycem bakalim nasipCanım eğer bu ay benimde olmazsa avakoda deneyeceğim herkes öneriyor nasıl yapılacak bilmiyorum ama sende dene
Allah seni ne etmesinselam şekerler grubumuz kurudu mu noldu bat larınız gelse de iyice hareketlensek bizim de regl bitse bizler de hareketlensek resmen kuraklık dönemiii
Bende denerim ne kullanıliyorsa banada haber verin şu an sadece folik asit içiyorum bendeBen bu ay c life deniycem bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?