Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
Bende 1 senedir uğraşıyorum vallahi ama aklıma tam o anda acaba bu tutacakmi diye gelmiyor değil takmamak mümkün değil

Doktor verdi hepsini. 2 paket Oreferon kullandım ilk başta, demir için. Glifor, Pholicaps, AlpaLipoic Asit,D vit 10 damla kadar ( ben 2 damla zaten alıyordum, hiç yeterli değilmiş meğer )
Oo maşallah sen bir sürü takviye kullanmışsın ben bir tek info diye bi takviye kullanıyorum o da senin pholicaps a benziyor. İkinci kutum. İnşallahbu ay faydasını görürüm

Olursa 3. Olcak vefat edenle birlikte 4.cu olcak tam.baglatmayi dusunuyordum aslinda isin sırrı cocuk istememek bence istemedikce oluyor bide oldumu olacakmi diye takmamak yasadigin gunu bunla gecirecegine gunun tadini cikar demi
Hic olmayanlar yada ilk gebeligi kayipla sonuçlanan larin istememe gibi bir seçeneği olmuyo malesef. Keske dediginiz gibi rahat olabilsek daha kolay olurdu o zamn gercekten. Hayirlisi olsun herseyin

Hic olmayanlar yada ilk gebeligi kayipla sonuçlanan larin istememe gibi bir seçeneği olmuyo malesef. Keske dediginiz gibi rahat olabilsek daha kolay olurdu o zamn gercekten. Hayirlisi olsun herseyin
Isteyenlerin herzaman duacisiyim merak etmeyin soylenmez belki ama olsun rabbim hayirli zaman ne zamansa o gun illa olacak unutmayin Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur ve gunesi kacirdim diye uzulursen yildizlarida goremezsin ben bu iki cumleyle hayata baglandim o gundur bugundur boyle yasiyorum.

selam şekerler grubumuz kurudu mu noldu bat larınız gelse de iyice hareketlensek bizim de regl bitse bizler de hareketlensek resmen kuraklık dönemiii
Allah seni ne etmesin vallahi bu ay böyle bi durgunluk var herkeste bebiş haberleri eskisi gibi gelmiyor olanlarda da sorun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…