Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0-4 yas grubundan 3 cocukla zor olacak ama bir anda rahata kavisucam bide o var taby ay boyke dusununcede istemeye basladim bu cocugu ya

Benim ablamda öyle oğlu 1.5 yaşında şu an 5 haftalık hamile o d aynisni diyor ama birlikte büyürler işte ne güzel canım kardeşlerin birbirine yakın olması iyidir yaşca

İyi aksamlar.benim de ilk bebeğim 4 aylıktı.ve kırkı cıktı bebeğimin 3 ay sonra adet gördüm.o adet gördüğüm ay da bir kez korunmasız ilişki oldu.aradan zaman gecti adet olmadım.sonra içime kurt düştü test yaptım hamileyim.bebeğim 4 aylıkken meger ben 2. Ye hamile kalmısım.cok agladım.ama simdi sükrediyorum.iyiki olmıs.fakat ben zaten emziremem çocuguma haksızlık oldu diye aglamıstım.olcak oldu mu bi kere de bile oluyomus bunu anladım.rabbim isterse ol derse hersey anında oluyo

Gerçekten mi ben hamile kalmaya çalışmadan öncede duymuştum ama tabi o zamanlar bu kadar detay bilmiyordum araştıra araştıra öğrendim
Gerçekten sırt bel agrisi hormon artışından dolayı diyor ne kadar doğru bilmiyorum da öyle okumustum bakalım hayırlısı yaaa her şeyin hayırlısı

Streçleyip dolaba koyuyorum bi sıkıntı olmuyor Canm

Burdayim burda hastaneyle ugrastim bu gun cok sukur kistim erimis gitmis kan sonuclarimda iyi cikti 8 tane folukulum varmis esimin sperm tetsini istedilsr soerm testi icin ne gerekiyor bilen varmi
3 ile 7 gün arasi cinsel perhiz istiyorlar canım o kadar

Kızlar benim bat bugün normalde ama hala olmadım adet. Üç gün önce test yaptım negatifti. Sol kasığımda ağrı ve göğüs sızlamam var. Geçen ay da iki gün geç adet olmuştum. Bu ay iki günden fazla gecikirse bi daha test yapıcam. Hayırlısı artık.

Diyomki sol taraf kasik ağrıyor ayağım uyuşuk ogleden beri niye kimse bisi demiyor=(

Ama daha perşembe catladi yumurtam cikmazki

Adet agrisi ayrı yumurtlama ayrı bu hamilelik değilse ben agri çekiyorm sürekli nolcak boyle=/

Ay kızlar bugün öyle yoğundum ki bütün gün işbaşı vs yürüyüş derken anca kendime vakit ayırdım. Bugünüde yorgunluktan değerlendiremedim malesef cünkü boynum tutulmuş masa başımda
Şimdi de direk uyurum muhtemelen yattığım yeri beğenirim yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…