Benim ablamda öyle oğlu 1.5 yaşında şu an 5 haftalık hamile o d aynisni diyor ama birlikte büyürler işte ne güzel canım kardeşlerin birbirine yakın olması iyidir yaşca
kızlar merhaba nasılsınz sevgili anne adaylari ben herhangi bir gebelik planlamiyorum hazirlikli degiliz ve zaten oglum 8 aylik yorum almaya geldim takip ederek sonucunu merak ediyorum bundan bi 10 la 15 gun once korunmasiz iliskimiz oldu ve pazar gunu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu takmadim hatta umursamadim desem yeridir sonra aksam oglumu uyuturken bi anda aklima takildi sabah gekdi bidahada gelmedi niye acaba dedim kontrole gittim herhangi bisey varmi diye peceteye silince pembemsi arada kahverengi bi akinti var bugun 3. Gun su ustune gorme diye birsey varmis daha once yasamadim eger oyleyse yarin sabah bitmesi gerek bu akintinin erken gebelik testi yaptim bugun gozle gorulur hayalet cizgi var sizce nedir bu yasadiklarim yorum yaparsaniz sevinirim 2 gun sonra testimi tekrarlayip aticam simdiden tesekkur ederim
Ne zamandir istiyosun ilk bebekmiBende denerim ne kullanıliyorsa banada haber verin şu an sadece folik asit içiyorum bende
Gerçekten sırt bel agrisi hormon artışından dolayı diyor ne kadar doğru bilmiyorum daGerçekten mi ben hamile kalmaya çalışmadan öncede duymuştum ama tabi o zamanlar bu kadar detay bilmiyordum araştıra araştıra öğrendim
Bende oyleydim 2 gün once bugun daha azaldi . Yerlesme ağrıları onlar:)Tesekkur ederim ama heran adet olacak gibiyim çok ağrım var
Zaten yok diye sartlandim yani bir hayal kırıklığı olmayacakBende duramıyorum yap kuzum ya kafan rahat olsun
4 senelik evliyim 1 senedir istiyorumNe zamandir istiyosun ilk bebekmi
Streçleyip dolaba koyuyorum bi sıkıntı olmuyor CanmBütün paketli gıdalar dan ve ev yapımı da olsa tatlıdan çikolatadan uzak durdum
Hamile kalmadan 2ay önce evdeki bütün kimyasal maddeleri şampuan dahil çöpe attım..
Bu bildiğin gluten diyeti bu kadarına ne gerek var anlamadım.. Çok saçma
Yarım yeğinizde kalanı nasıl saklıyorsunuz kızlar
Herkes sonucunu yazsin bari bende sen gibiyim ne olacak.acabaBende oyleydim 2 gün once bugun daha azaldi . Yerlesme ağrıları onlar:)
3 ile 7 gün arasi cinsel perhiz istiyorlar canım o kadarBurdayim burda hastaneyle ugrastim bu gun cok sukur kistim erimis gitmis kan sonuclarimda iyi cikti 8 tane folukulum varmis esimin sperm tetsini istedilsr soerm testi icin ne gerekiyor bilen varmi
4 günü kalanlar hadi yapalım mı milletBende sabretmeye çalışıyorum yarın 4günğm kalmış olacak evde de erken gebelik testi var...
Benimde yarin 4 gun kalmis olacak ama bende normal kaset test var yapsammi bilemedim ya
O ne demek3 ile 7 gün arasi cinsel perhiz istiyorlar canım o kadar
1 hafta cupcup yapma kız işteeO ne demek
Birliktelik olmayacak yani test yapmaya ne zaman gidecekseniz 3 gün öncesinden itibaren birliktelik olmayacak canmO ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?