Ahahahahaha anladim tamam1 hafta cupcup yapma kız iştee
Canım belki daha erkendir ya bekle bakalım birazcık dahaHaha gunaydin kızlar 8 gun kala test yaptım bilin bakalım ne yok 2. Çizgi yokyumurtlama ile döllenme arasi niye bu kadsr uzun ki
Canım bu konuda bilgim yokKizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Evet stabil sınır 4.2Canım bu konuda bilgim yokama sınırı birazcık geçmiş sanırım dmi
Var bende görüyorumGünaydın canım kızlarbat 5 haziran bu gün iğnenin 14. Günü. Ben çok istediğim için mi görüyorum ikinci çizgiyi bilmiyorum sizce varmı? Ölecek gibiyim heyecandan
Canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah4 günü kalanlar hadi yapalım mı millettotem olsun
Günaydın canımm bariz belli işte görünüyor hayırlı olsunGünaydın canım kızlarbat 5 haziran bu gün iğnenin 14. Günü. Ben çok istediğim için mi görüyorum ikinci çizgiyi bilmiyorum sizce varmı? Ölecek gibiyim heyecandan
Bu kadar silik olması normaldir inşallahVar bende görüyorum
İgnenin etkis gectiyse normaldir herldeBu kadar silik olması normaldir inşallahilk kez ikinci çizgiyi görüyorum
Normal canım gün geçtikçe koyulasacak o çizgi merak etmeBu kadar silik olması normaldir inşallahilk kez ikinci çizgiyi görüyorum
Teşekkür ederim canım❤❤silik olması şüphe uyandırıyor ya yarım kalıyor sevincim. Ama buna da şükürGünaydın canımm bariz belli işte görünüyor hayırlı olsun
İnşallah kuzum yaNormal canım gün geçtikçe koyulasacak o çizgi merak etme
Amiiiin inşallah ilkmi olacak ne zamandır istiyorsunİnşallah kuzum yaRabbim kimseyi bu kadar bekletmesin İnşallah isteyen anneliği kaldırabilecek herkese nasip etsin hemececik
İnşallah canımİgnenin etkis gectiyse normaldir herlde
Evet canım rabbim nasip ederse ilk gebelik olacak. Evleneli 21 ay oldu ve hiç korunmadım ama yaklaşık bir buçuk senedir deniyorum canım pkoluyum klomen ve çatlatmayı ilk kez kullandık bu ayAmiiiin inşallah ilkmi olacak ne zamandır istiyorsun
Hayırlı olsun insallah saglikla kucaginiza alirsinizEvet canım rabbim nasip ederse ilk gebelik olacak. Evleneli 21 ay oldu ve hiç korunmadım ama yaklaşık bir buçuk senedir deniyorum canım pkoluyum klomen ve çatlatmayı ilk kez kullandık bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?