Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Günaydın Ben Hala Adet Olmadım

Şimdi Hesap Yapıyorum Ayın 22 Yumurtlama Oldu İse Üstüne 14 Gün Sayarsam Üç Günüm Daha Var O Zaman Dimi Yani Perşembe yada Cuma Günü Adet Gün Olmuş Oluyor

Test Yaptim Negatif Çıktı

Merhaba bugün adet günüm dün erken gebelik testi yaptım ve sizinkiyle aynı çizgiyi gördüm. Bugün de kan tahlili yaptıracağım. Kasım ayında dış gebelik geçirmiştim çok zorlu bir süreçti kanama ve şiddetli ağrılarım vardı. Bu sefer çok şükür basit adet sancısı ve kramp dışında bir şey hissetmiyorum. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Kizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Canım tsh çok yüksek çıkmış benim 4.58 dı doktor yüksek normal değer 3 dedi ben gebelik planladığımı söyleyince gebelik için bu değerin 2 ye hatta daha altına düşünmemiz lazım dedi levotiron diye bir ilaç verdi 50mg üç bir ay kullandım değerim 1.68 e düştü. Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama yüksek olunca bebeğin beyin fonksiyonları tam çalışmıyor bu yüksek olunca dedi endokrinoloji doktorum. Bence bi hekime danış o daha doğrusunu söyler sana

Benmde 2.4 du ama yukselmis bakalim doktor ne dicek

Kizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Hamile kalmaya engel olabildiği söyleniyor ama ben hamile kaldigimda degerim 15 ti ilk uc ayda degeri 3 un altina dusurduk. Tabiki onceden kontrollu baslamak en sagliklisi. T4 degeri bebegin zihinsel gelisimi icin standart degerlerde olmak zorunda. Benim dahiliye doktorum ilk 3 ayda nirmal değeere düşürmek gerekir demisti.

Dur T4 bakiyim 10.7 cikmis stabil deger 11-22 dusuk cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…