Hadi inşallah bu defa olmuş gibi kuzumEvet canım rabbim nasip ederse ilk gebelik olacak. Evleneli 21 ay oldu ve hiç korunmadım ama yaklaşık bir buçuk senedir deniyorum canım pkoluyum klomen ve çatlatmayı ilk kez kullandık bu ay
Görüyoruuum çizgiiiiGünaydın canım kızlarbat 5 haziran bu gün iğnenin 14. Günü. Ben çok istediğim için mi görüyorum ikinci çizgiyi bilmiyorum sizce varmı? Ölecek gibiyim heyecandan
Amin canımHayırlı olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Şaka gibi geliyor şuanHadi inşallah bu defa olmuş gibi kuzum
Merhaba bugün adet günüm dün erken gebelik testi yaptım ve sizinkiyle aynı çizgiyi gördüm. Bugün de kan tahlili yaptıracağım. Kasım ayında dış gebelik geçirmiştim çok zorlu bir süreçti kanama ve şiddetli ağrılarım vardı. Bu sefer çok şükür basit adet sancısı ve kramp dışında bir şey hissetmiyorum. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinGünaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Görüyoruuum çizgiiii
Bende goruyorummmmGünaydın canım kızlarbat 5 haziran bu gün iğnenin 14. Günü. Ben çok istediğim için mi görüyorum ikinci çizgiyi bilmiyorum sizce varmı? Ölecek gibiyim heyecandan
Canım tsh çok yüksek çıkmış benim 4.58 dı doktor yüksek normal değer 3 dedi ben gebelik planladığımı söyleyince gebelik için bu değerin 2 ye hatta daha altına düşünmemiz lazım dedi levotiron diye bir ilaç verdi 50mg üç bir ay kullandım değerim 1.68 e düştü. Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama yüksek olunca bebeğin beyin fonksiyonları tam çalışmıyor bu yüksek olunca dedi endokrinoloji doktorum. Bence bi hekime danış o daha doğrusunu söyler sanaKizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Benmde 2.4 du ama yukselmis bakalim doktor ne dicekCanım tsh çok yüksek çıkmış benim 4.58 dı doktor yüksek normal değer 3 dedi ben gebelik planladığımı söyleyince gebelik için bu değerin 2 ye hatta daha altına düşünmemiz lazım dedi levotiron diye bir ilaç verdi 50mg üç bir ay kullandım değerim 1.68 e düştü. Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama yüksek olunca bebeğin beyin fonksiyonları tam çalışmıyor bu yüksek olunca dedi endokrinoloji doktorum. Bence bi hekime danış o daha doğrusunu söyler sana
Rabbim inşallah sizin testlerinizde de ben görüyorum diye yazmayı nasip eder ❤❤Bende goruyorummmm
var cnm hayırlı olsunGünaydın canım kızlarbat 5 haziran bu gün iğnenin 14. Günü. Ben çok istediğim için mi görüyorum ikinci çizgiyi bilmiyorum sizce varmı? Ölecek gibiyim heyecandan
Aynen doktor görüşü önemli olanBenmde 2.4 du ama yukselmis bakalim doktor ne dicek
Hamile kalmaya engel olabildiği söyleniyor ama ben hamile kaldigimda degerim 15 ti ilk uc ayda degeri 3 un altina dusurduk. Tabiki onceden kontrollu baslamak en sagliklisi. T4 degeri bebegin zihinsel gelisimi icin standart degerlerde olmak zorunda. Benim dahiliye doktorum ilk 3 ayda nirmal değeere düşürmek gerekir demisti.Kizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Dur T4 bakiyim 10.7 cikmis stabil deger 11-22 dusuk cikmisHamile kalmaya engel olabildiği söyleniyor ama ben hamile kaldigimda degerim 15 ti ilk uc ayda degeri 3 un altina dusurduk. Tabiki onceden kontrollu baslamak en sagliklisi. T4 degeri bebegin zihinsel gelisimi icin standart degerlerde olmak zorunda. Benim dahiliye doktorum ilk 3 ayda nirmal değeere düşürmek gerekir demisti.
Canım bu aralar beslenmene dikkat et ve bitkisel hicbir kür yapma bu degerleri bozabiliyormuş kürler hayıt otu mesela tshi yükseltiyormusDur T4 bakiyim 10.7 cikmis stabil deger 11-22 dusuk cikmis
T4 referans degerler 0,89-1,76 olmasi lazim 10 cok yuksek bi deger buna goreDur T4 bakiyim 10.7 cikmis stabil deger 11-22 dusuk cikmis
Macun siparis etmistim benCanım bu aralar beslenmene dikkat et ve bitkisel hicbir kür yapma bu degerleri bozabiliyormuş kürler hayıt otu mesela tshi yükseltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?