Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Macun siparis etmistim ben
Instagramin varsa ebru ceylanin hikayelerine bak hep degerlerini yükseltmis bazilarinin hani birilerinde ise yarayabilir ama riske atma doktora gidiyorsun zaten doktor ilacla normale döndürür

Instagramin varsa ebru ceylanin hikayelerine bak hep degerlerini yükseltmis bazilarinin hani birilerinde ise yarayabilir ama riske atma doktora gidiyorsun zaten doktor ilacla normale döndürür
Evet gordum onlari

Merhaba, bugun de testlerim boyle cikti. Cok asiri uyku hali var, bazen karnim bacaklarim ve belim agriyor. Bir de aksamlari usume var. Bata 4 gun kaldi. Umarim her sey normal ilerliyordur

Eklentiler

• B3EB29C8-A70C-465B-9546-FE18F3FA7519.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 55
Haso18 canım TSH in biraz yüksek aileden genetik tiroid bozukluğu falan varmı ? Gebe kalabilirsin ama gebelik olduğunda bu hormonun 2 yada en fazla 2.bucugun altında olmasını istiyor doktorlar arkadaşımda vardı ondan biliyorum.troid ilacın kullanıyor düşürmek için.ama onların çeşitleri var kalıtsal mi falan diye inceliyorlar endokrin bölümünde.doktoruna sorarsın bakalım ne diyecek.

Anneannem troid bezlerinden ameliyat oldu yavaş çalışıyordu

Henuz doktor sonucum icin birdey soylemedi gitmedim henuz
Doktorun daha detayli bilgilendirir cnm ama telas yapmana gerek yok hic. Benim gecen ay 10 du tsh dun yaptirdim normale dönmüş. 75 lik levotiron kullaniyorum. 50 ve 100 luklerden ee kullanmisligim var

Ama ilk degerim 2.4 du
Bilemiyorum ki canım belki yediğin icdigin şeyler etkilemiş olabilir.istersen bir süre daha bekleyip tekrar ölçtü bakalım.ama tiroid sorunu olamayan kisilerde bu hormonun cikdigini da pek duymadim. Ben 3 dört defa vermişsin kiminde 2 cikdi kiminde 1.60 kiminde 1.90 fazlası çıkmadı.ama arkaasiminki oynuyordu 4 5 3 değişiyordu onunda annesinde vardı tiroid sorunu.insallah yediğin icdigin şeylerle anlık yükselmiştir canım.ama dediğim gibi öyle korkulacak bişey yok yani.arkadasim doğum yaptı bu arada ben hamile kalamadim.tsh a cokda bakmıyor bu işler

Merhaba 22 sinde piki gordum ovulasyon testinde, 21,22 ve 23 unu degerlendirdik
Benimde takvime gore 23 gosteriyordu. 22 ve 24 degerlendirebildik. Bat 4 gun yarin sabah bende normal test var onu deneyecegim. Belirtileriniz varmiydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…