Oncesi ve sonrasini degerlendirseniz da sansiniz cok yuksekBenimde takvime gore 23 gosteriyordu. 22 ve 24 degerlendirebildik. Bat 4 gun yarin sabah bende normal test var onu deneyecegim. Belirtileriniz varmiydi acaba?
Yengemin 8 yil sebepsiz infertilite denilerek cocugu olmadi ama sonra endokrnoloji tsh suphelenmis tsh ilaci kullandiktan sonra 3 tane pespese olduBilemiyorum ki canım belki yediğin icdigin şeyler etkilemiş olabilir.istersen bir süre daha bekleyip tekrar ölçtü bakalım.ama tiroid sorunu olamayan kisilerde bu hormonun cikdigini da pek duymadim. Ben 3 dört defa vermişsin kiminde 2 cikdi kiminde 1.60 kiminde 1.90 fazlası çıkmadı.ama arkaasiminki oynuyordu 4 5 3 değişiyordu onunda annesinde vardı tiroid sorunu.insallah yediğin icdigin şeylerle anlık yükselmiştir canım.ama dediğim gibi öyle korkulacak bişey yok yani.arkadasim doğum yaptı bu arada ben hamile kalamadim.tsh a cokda bakmıyor bu işler
Merhaba, ovulasyon testi yaptim ben. Laboquick isimli markanin ovulasyon testlerini regl bitiminden sonraki her gun yaptim. Ilk idrarla yapmayin, oncesinde su icmemis olmak gerekiyor. Sonra takip ettim ve gercekten bir gun T cizgisi C cizgisinden koyu cikti o gun pik yapti yumurtlama gunuydu. Sonraki gun direk cizgi siliklesti o gun de catlama gunu. Catlama gununu de degerlendirmek gerek diye okudum onu da degerlendirdikBir sey soracağım ya 22 sinde pik olacağını nasil anladiniz
Canım sen yapmıyomusun testMerhaba hayirli olsun simdidenyumurtlama gününüz ne zamandir acaba
Pik olmadan önceki gunude degerlendirmissiniz anladigim kadariyla onu nasil anladiniz yani testten anlasiliyor mu bende yeni basladim ovulasyon testineMerhaba, ovulasyon testi yaptim ben. Laboquick isimli markanin ovulasyon testlerini regl bitiminden sonraki her gun yaptim. Ilk idrarla yapmayin, oncesinde su icmemis olmak gerekiyor. Sonra takip ettim ve gercekten bir gun T cizgisi C cizgisinden koyu cikti o gun pik yapti yumurtlama gunuydu. Sonraki gun direk cizgi siliklesti o gun de catlama gunu. Catlama gununu de degerlendirmek gerek diye okudum onu da degerlendirdikUmarim faydali olmustur
O gun de test yaptigimda baya koyu cikti ben pik o zaman sandim o gunu degerlendirdik. Sonra ertesi gun bir daha yaptim ama o zaman anladim pik nasil oluyormus kopkoyu bir cizgiydi nerdeyse bordo. Aa bugun pik oldu o zaman diyip o gunu de degerlendirdikPik olmadan önceki gunude degerlendirmissiniz anladigim kadariyla onu nasil anladiniz yani testten anlasiliyor mu bende yeni basladim ovulasyon testine
Evet canım kesinlikle öyle arkadaşımda 2 lere düşmeden hamile kalamadı yani ilacla dusurdu oyle hamile kaldı.yüksek TSH la hamile kalanida duydum var yani ama sakincaliymis bebek açısından gelişimiyle ilgili o yüzden doktorlar dusururuyorlarmis zaten.benim tsh sorunum yok ama bebekte yok başka bişey var herhalde rahim filmi cekilcem bende bu ay bakalım.Yengemin 8 yil sebepsiz infertilite denilerek cocugu olmadi ama sonra endokrnoloji tsh suphelenmis tsh ilaci kullandiktan sonra 3 tane pespese oldu
Anladim tesekkur ederim bende bir koyulasma gorunce değerlendireyim o halde öncesi pik gunu ve çatlama insallah tutar bu ay bize dua edin lütfenO gun de test yaptigimda baya koyu cikti ben pik o zaman sandim o gunu degerlendirdik. Sonra ertesi gun bir daha yaptim ama o zaman anladim pik nasil oluyormus kopkoyu bir cizgiydi nerdeyse bordo. Aa bugun pik oldu o zaman diyip o gunu de degerlendirdiksonraki gun siliklesti o gun de catlama diye dusunduk.
Insallah tutacak canim icini ferah tut, biz bunun disinda yine de regl bittigi gunden 21 ine kadar da iki gunde bir degerlendirdik. Ben pek inanmiyordum ama yine de iliski sonrasi hemen ayaga kalkmadim, biraz bekledim canim. Insallah isteyen herkesin kucagi saglikla bebeklerine kavussunAnladim tesekkur ederim bende bir koyulasma gorunce değerlendireyim o halde öncesi pik gunu ve çatlama insallah tutar bu ay bize dua edin lütfen
Cok teşekkürlerInsallah tutacak canim icini ferah tut, biz bunun disinda yine de regl bittigi gunden 21 ine kadar da iki gunde bir degerlendirdik. Ben pek inanmiyordum ama yine de iliski sonrasi hemen ayaga kalkmadim, biraz bekledim canim. Insallah isteyen herkesin kucagi saglikla bebeklerine kavussun
Var bir cizgi diger testinizi bilmiyorum ama bunda belli ben görüyorumKızlar ben testi tekrarladım koyulasmismi sizce
Pembe olan bugün beyaz olan dün yaptığım canımVar bir cizgi diger testinizi bilmiyorum ama bunda belli ben görüyorum
Evet kesinlikle koyulasmisPembe olan bugün beyaz olan dün yaptığım canım
Ayy çok sevindim ya ağrım var amaEvet kesinlikle koyulasmis
Olsun herseye degerAyy çok sevindim ya ağrım var ama
Değer tabi yeterki olsun yaOlsun herseye deger
Değer tabi yeterki olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?