Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde takvime gore 23 gosteriyordu. 22 ve 24 degerlendirebildik. Bat 4 gun yarin sabah bende normal test var onu deneyecegim. Belirtileriniz varmiydi acaba?
Oncesi ve sonrasini degerlendirseniz da sansiniz cok yuksek Ayni gun regl olacagiz sanirim, benim normal testte de cok hafif cikiyor gibi ya da bir tek ben goruyorum belirtilerim gecen hafta basladi. Karin ve kasik agrim var, iki gundur belim ve bacaklarim agriyor. Asiri uyku hali var, her an uykum geliyor. bir de üsüme var. Ama herkeste ayni olmuyor belirtiler, insallah gebeyizdir ve saglikla kucagimiza aliriz

Merhabalr değerim 129.9 cıktı. Adetime 2 gun var daha iyi bir değer oldugumi düşünüyorum. Sağlık ocagindaki doktor düşük bir deger dedi ama bence genc bir doktor pek bilgisi yok gibiydi. Bi daha pazartesi kan ver dedi ama ben cuma doktora gideyim diyorum. Acaip bi kasik ağrım var cok dikkat etmem gerekicek

Yengemin 8 yil sebepsiz infertilite denilerek cocugu olmadi ama sonra endokrnoloji tsh suphelenmis tsh ilaci kullandiktan sonra 3 tane pespese oldu

Bir sey soracağım ya 22 sinde pik olacağını nasil anladiniz
Merhaba, ovulasyon testi yaptim ben. Laboquick isimli markanin ovulasyon testlerini regl bitiminden sonraki her gun yaptim. Ilk idrarla yapmayin, oncesinde su icmemis olmak gerekiyor. Sonra takip ettim ve gercekten bir gun T cizgisi C cizgisinden koyu cikti o gun pik yapti yumurtlama gunuydu. Sonraki gun direk cizgi siliklesti o gun de catlama gunu. Catlama gununu de degerlendirmek gerek diye okudum onu da degerlendirdik Umarim faydali olmustur

Pik olmadan önceki gunude degerlendirmissiniz anladigim kadariyla onu nasil anladiniz yani testten anlasiliyor mu bende yeni basladim ovulasyon testine

Pik olmadan önceki gunude degerlendirmissiniz anladigim kadariyla onu nasil anladiniz yani testten anlasiliyor mu bende yeni basladim ovulasyon testine
O gun de test yaptigimda baya koyu cikti ben pik o zaman sandim o gunu degerlendirdik. Sonra ertesi gun bir daha yaptim ama o zaman anladim pik nasil oluyormus kopkoyu bir cizgiydi nerdeyse bordo. Aa bugun pik oldu o zaman diyip o gunu de degerlendirdik sonraki gun siliklesti o gun de catlama diye dusunduk.

Yengemin 8 yil sebepsiz infertilite denilerek cocugu olmadi ama sonra endokrnoloji tsh suphelenmis tsh ilaci kullandiktan sonra 3 tane pespese oldu
Evet canım kesinlikle öyle arkadaşımda 2 lere düşmeden hamile kalamadı yani ilacla dusurdu oyle hamile kaldı.yüksek TSH la hamile kalanida duydum var yani ama sakincaliymis bebek açısından gelişimiyle ilgili o yüzden doktorlar dusururuyorlarmis zaten.benim tsh sorunum yok ama bebekte yok başka bişey var herhalde rahim filmi cekilcem bende bu ay bakalım.

Anladim tesekkur ederim bende bir koyulasma gorunce değerlendireyim o halde öncesi pik gunu ve çatlama insallah tutar bu ay bize dua edin lütfen

Lh 11.4 du fsh 8.56 di ilk yaptirdigimda
Simdi lh 7.54 fsh 6.99 nadil sizce ?

Anladim tesekkur ederim bende bir koyulasma gorunce değerlendireyim o halde öncesi pik gunu ve çatlama insallah tutar bu ay bize dua edin lütfen
Insallah tutacak canim icini ferah tut, biz bunun disinda yine de regl bittigi gunden 21 ine kadar da iki gunde bir degerlendirdik. Ben pek inanmiyordum ama yine de iliski sonrasi hemen ayaga kalkmadim, biraz bekledim canim. Insallah isteyen herkesin kucagi saglikla bebeklerine kavussun

Kızlar ben testi tekrarladım koyulasmismi sizce

Eklentiler

• IMG20210602095226.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 77
Cok teşekkürler amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…