Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah
Canım bir değişiklik yok koca bir NEGATİF zaten biliyordum böyle olacağını neyse bugün spora başlayacağım inşallah bunu bekliyordum 3_4 kilo fazlalığim var hem kafa dağıtırım biraz gebelik fikrinden uzaklaşirim

Amin canım inşaallah

Kozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum

Kozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum
Canim dogru olabilir tabiki. İstersen yukle fotosunu bizde bakalim. Benimde 4 gun var ama erken gebelik testim yok

Bana mi öyle geliyo acaba

Eklentiler

• 15530E07-A43B-4ADC-9A20-564BA75F6153.webp
    56 KB · Görüntüleme: 60
  • 84E1E905-1D28-45F3-8732-16E7C4F94345.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 58
Ben hayal silik silik bir çizgi gördüm ana çok çok dikkatli bakmak lazım belki de geç dollenme mi oldu acaba ? Ki bu kadar silik var ama kuzum
Yumurtlamanın 11 günü ya da 12 mi oluyo 22 sinde yumurtlama oldu benim erken sanki biraz

Kuzum batımı bilemiyorum ki karıştı son aylar çünkü takvim 7 sini gösteriyor ama onunda doğru olduğunu düşünmüyorum
Anladım canım genelde kaset testte hastalığın geçince çıkar diyorlar da kimisinden hemen çıkıyor bünyeyle alakali ondan sordum kuzum hadi hayırlısı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…