- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım bir değişiklik yok koca bir NEGATİFCanım güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah
Amin canım inşaallahOncesi ve sonrasini degerlendirseniz da sansiniz cok yuksekAyni gun regl olacagiz sanirim, benim normal testte de cok hafif cikiyor gibi ya da bir tek ben goruyorum belirtilerim gecen hafta basladi. Karin ve kasik agrim var, iki gundur belim ve bacaklarim agriyor. Asiri uyku hali var, her an uykum geliyor. bir de üsüme var. Ama herkeste ayni olmuyor belirtiler, insallah gebeyizdir ve saglikla kucagimiza aliriz
Fotograf at istersen bakalimKozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum
Canim dogru olabilir tabiki. İstersen yukle fotosunu bizde bakalim. Benimde 4 gun var ama erken gebelik testim yokKozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum
fotoğraf at bakalım cnmKozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum
At canım bakalım burdanKozlar bata 5 gün var öylesine erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gözle görülür doğru mudur acaba sonradan üzülmek istemiyorum
Canım artmış artış senin bat gecmismiydi bu arada yakın mi ?Pembe olan bugün beyaz olan dün yaptığım canım
Cok silik goruyorum sankkBana mi öyle geliyo acaba
Ben hayal silik silik bir çizgi gördüm ana çok çok dikkatli bakmak lazım belki de geç dollenme mi oldu acaba ? Ki bu kadar silik var ama kuzumBana mi öyle geliyo acaba
Yumurtlamanın 11 günü ya da 12 mi oluyo 22 sinde yumurtlama oldu benim erken sanki birazBen hayal silik silik bir çizgi gördüm ana çok çok dikkatli bakmak lazım belki de geç dollenme mi oldu acaba ? Ki bu kadar silik var ama kuzum
çok silik bende gördüm cnm erken gebelik testimi normal test miBana mi öyle geliyo acaba
Bende gördüm ama erken gebelik testine de güvenemiyorum umarım doğrudur yoksa çok üzülürümCok silik goruyorum sankk
Erken gebelik canımçok silik bende gördüm cnm erken gebelik testimi normal test mi
Kan ver en dogru sonucBende gördüm ama erken gebelik testine de güvenemiyorum umarım doğrudur yoksa çok üzülürüm
Evet biraz erken kuzum bekle 3 gün sonra tekrar yap eğer elinde varsaYumurtlamanın 11 günü ya da 12 mi oluyo 22 sinde yumurtlama oldu benim erken sanki biraz
Kuzum batımı bilemiyorum ki karıştı son aylar çünkü takvim 7 sini gösteriyor ama onunda doğru olduğunu düşünmüyorumCanım artmış artış senin bat gecmismiydi bu arada yakın mi ?
Anladım canım genelde kaset testte hastalığın geçince çıkar diyorlar da kimisinden hemen çıkıyor bünyeyle alakali ondan sordum kuzum hadi hayırlısı olsun kuzumKuzum batımı bilemiyorum ki karıştı son aylar çünkü takvim 7 sini gösteriyor ama onunda doğru olduğunu düşünmüyorum
Hayırlısı olsun kuzum biraz dinlen dediğin gibi iyi gelecektirCanım bir değişiklik yok koca bir NEGATİFzaten biliyordum böyle olacağını neyse bugün spora başlayacağım inşallah bunu bekliyordum 3_4 kilo fazlalığim var hem kafa dağıtırım biraz gebelik fikrinden uzaklaşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?