Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biraz erken kuzum bekle 3 gün sonra tekrar yap eğer elinde varsa
Var elimde depolamıştım cuma günü tekrar yaparım koyulaşırsa cuma zaten hastaneye gidecem o zaman kanda veririm inşallah vardır. Bu arada senin bat benden önceydi elinde varsa sende yap Canm belirtilerinden sende çıkabilir diye düşünüyorum

Yok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diye hayırlısı herseyin yaaa

Yok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diye hayırlısı herseyin yaaa
Benimde elimde yoktu test çişimi tuttum sabahtan koşa koşa eczaneye gittim az önce vallahi çok heyecanlı oluyor ve senin bata 1 gün kalmış hayli hayli çıkar canım

Benimde elimde yoktu test çişimi tuttum sabahtan koşa koşa eczaneye gittim az önce vallahi çok heyecanlı oluyor ve senin bata 1 gün kalmış hayli hayli çıkar canım
Gaza geldim şimdi haaa sipariş verim erken gebelik testini o zaman suan çok pis gaza geldim yaparım sonuç ne çıkar bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…