Evet biraz daha koyulasmis canim hayirli olsun saglicakla kucaginiza alinPembe olan bugün beyaz olan dün yaptığım canım
Amiiin inşallahAnladım canım genelde kaset testte hastalığın geçince çıkar diyorlar da kimisinden hemen çıkıyor bünyeyle alakali ondan sordum kuzum hadi hayırlısı olsun kuzum
Var elimde depolamıştımEvet biraz erken kuzum bekle 3 gün sonra tekrar yap eğer elinde varsa
Evet biraz daha koyulasmis canim hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin
Hayır yapmadım yapsam mi yapmasam mi kararsizim yaaa ;/Amiiin inşallahsen ne yaptın test yaptın mı
Yok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diyeVar elimde depolamıştımcuma günü tekrar yaparım koyulaşırsa cuma zaten hastaneye gidecem o zaman kanda veririm inşallah vardır. Bu arada senin bat benden önceydi elinde varsa sende yap Canm belirtilerinden sende çıkabilir diye düşünüyorum
Canım yap varsa silikte olsa çıkıyor zatenHayır yapmadım yapsam mi yapmasam mi kararsizim yaaa ;/
Hadi yappHayır yapmadım yapsam mi yapmasam mi kararsizim yaaa ;/
Ohooo 1 gün kalmış tabikide çıkar hemde ne güzel çıkar hemen yapYok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diyehayırlısı herseyin yaaa
Benimde elimde yoktu test çişimi tuttum sabahtan koşa koşa eczaneye gittim az önce vallahi çok heyecanlı oluyor ve senin bata 1 gün kalmış hayli hayli çıkar canımYok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diyehayırlısı herseyin yaaa
Erken gebelik testi alım o zamma gaza geldim şimdi haaaHadi yapp
Gec döllenme olmus olsa bile bat gününde silik de olsa çıkıyor. Benim oyleydi. Battan 3 gun sonra cok netti. Bence de cikar. Hayirlisi bakalimHayır yapmadım yapsam mi yapmasam mi kararsizim yaaa ;/
Hadi koş haber beklyzErken gebelik testi alım o zamma gaza geldim şimdi haaa
Gaza geldim şimdi haaa sipariş verim erken gebelik testini o zaman suan çok pis gaza geldim yaparım sonuç ne çıkar bilememBenimde elimde yoktu test çişimi tuttum sabahtan koşa koşa eczaneye gittim az önce vallahi çok heyecanlı oluyor ve senin bata 1 gün kalmış hayli hayli çıkar canım
Kiz nerden siparis vercenGaza geldim şimdi haaa sipariş verim erken gebelik testini o zaman suan çok pis gaza geldim yaparım sonuç ne çıkar bilemem
Erken gebelik testi alım o zamanGec döllenme olmus olsa bile bat gününde silik de olsa çıkıyor. Benim oyleydi. Battan 3 gun sonra cok netti. Bence de cikar. Hayirlisi bakalim
Hadi hemen yap bekliyoruzGaza geldim şimdi haaa sipariş verim erken gebelik testini o zaman suan çok pis gaza geldim yaparım sonuç ne çıkar bilemem
Vodofon yanımda uygulamasindaki süper market. De varmış baktım şimdi 34 TL yeKiz nerden siparis vercen
İnşallah pozitifi görürsün canımGaza geldim şimdi haaa sipariş verim erken gebelik testini o zaman suan çok pis gaza geldim yaparım sonuç ne çıkar bilemem
Ver hsdi en zaman gelirVodofon yanımda uygulamasindaki süper market. De varmış baktım şimdi 34 TL yeveriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?