Ay vallahi bende sabirsizlandim hadi ver hemenVodofon yanımda uygulamasindaki süper market. De varmış baktım şimdi 34 TL yeveriyorum
Ben de karar verdim paketli gıdalardan uzak durucam inşallah yapabilirim :)Bütün paketli gıdalar dan ve ev yapımı da olsa tatlıdan çikolatadan uzak durdum
Hamile kalmadan 2ay önce evdeki bütün kimyasal maddeleri şampuan dahil çöpe attım..
Yaa o gelene kadar gir eczaneden al gel yap bosver onuVerdim de bu randevuluymus yaaa Ama sipariş verdim seytan dur üzerimi giyinip ezcaneye gidip alımhayırlısı her şeye hazirlikliyim artık
Bencede canım yakınında eczane varsa git al o heyecanı yaşa benceVerdim de bu randevuluymus yaaa Ama sipariş verdim seytan dur üzerimi giyinip ezcaneye gidip alımhayırlısı her şeye hazirlikliyim artık
Ahahaha sakin olun suan gidiyorumBencede canım yakınında eczane varsa git al o heyecanı yaşa bencedönerken böyle bı eve atsam kendimi de yapsam şu testi diyorsun
Hadi hayırlısı kuzum güzel olacak inşallah hissediyorumAhahaha sakin olun suan gidiyorumböyle oluyor sonu hüsran olmasa barı
Kasette de farketmez artık senin 1 günun kalmış ne buluyorsan alErken gebelik testinde fark etmiyor dimi saat falan ?
İnsallah bakalımHadi hayırlısı kuzum güzel olacak inşallah hissediyorum
HEYECANDAN BAYILMACA BEKLİYORUZZZZErken gebelik testinde fark etmiyor dimi saat falan ?
Hadi bakalım ezcaneye geldim evde. Görüşürüz kızlar testi yapıncaKasette de farketmez artık senin 1 günun kalmış ne buluyorsan alama erkende de farketmiyor diye biliyorum
Bize hemen haber et catliczHadi bakalım ezcaneye geldim evde. Görüşürüz kızlar testi yapınca
Ben onu yaparken erken gebelik testinden haberim bile yoktu normalinden yapmışımErken gebelik testi alım o zaman
İlk bebekmi olcakMerhabalar bende haziran ayı itibariyle artık anne olma umudu ile buradayim.Yasim 39 a çok az kaldı o yüzden biraz endişeliyim.
Ne kadar kaldı gününe rabbim inşallah müjdeyi bu ay nasip etsin sanaMerhabalar bende haziran ayı itibariyle artık anne olma umudu ile buradayim.Yasim 39 a çok az kaldı o yüzden biraz endişeliyim.
Canım beni de eklememişsin listeye yaş 29 bat 15 Haziranİlk bebekmi olcak
Benim de boyleydi dun canm sioaris verdim gelsin gebelik testlerim gun gun takip etcem koyulasma var mi diyeBana mi öyle geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?