Aşkım isimleriniz var bende listeyi duzenlemek icin sildim bastan duzenlemeye caisiyorum 9 kisi 9 kisi ekleniyoCanım beni de eklememişsin listeye yaş 29 bat 15 Haziran
Tamam canım anladımAşkım isimleriniz var bende listeyi duzenlemek icin sildim bastan duzenlemeye caisiyorum 9 kisi 9 kisi ekleniyo
İlk evet nasipseİlk bebekmi olcak
Hayirlisi olsun insallah en kiss zamanda olurİlk evet nasipse
Tek mi canimVodofon yanımda uygulamasindaki süper market. De varmış baktım şimdi 34 TL yeveriyorum
Gercektenmi yaaaKızlar şaka gibi testi aldım tam yapacak zaman hasta oldummhayırlısı artık ne diyelim ;/
Hayırlısı olsunKızlar şaka gibi testi aldım tam yapacak zaman hasta oldummhayırlısı artık ne diyelim ;/
ayy deme yaa kan revan mı leke damla mııKızlar şaka gibi testi aldım tam yapacak zaman hasta oldummhayırlısı artık ne diyelim ;/
Evet kızlar testi yaptım boş kaldı yine neyse ovulasyonla takibe devam bu ay. Neyse öbür aya insallahGercektenmi yaaa
Leke damlaayy deme yaa kan revan mı leke damla mıı
Testi yapmasaydin bosuna gitmeseydi adet olduysanE
Evet kızlar testi yaptım boş kaldı yine neyse ovulasyonla takibe devam bu ay. Neyse öbür aya insallah
Öbür aya artıkTesti yapmasaydin bosuna gitmeseydi adet olduysan
Saglik olsun obur ay olcak ben inaniyom yeni ay yeni umut adetim 4. Gunu bu gun bitsede yeni ay yeni umutlar baslasinÖbür aya artık
yeminle artık bitsin öf yeni umutlar olsun bize yaaa heyecan yaşayalım en azından var mı yok mu diyeSaglik olsun obur ay olcak ben inaniyom yeni ay yeni umut adetim 4. Gunu bu gun bitsede yeni ay yeni umutlar baslasin
Öyle canım benim çok teşekkür ederim temmuz grubuna transfer buradanMerhaba kızlar...
Bugün daha yeni girebildim..
Yeni hamiş haberlerimiz var
Çok sevindim bunlara
K kizkizakiz canım çok haklısın bunalmakts geçmiş olsun çok üzüldüm cidden hepimiz unutlanmıştık değer yükselince..
Senin canın sağ olsun demek sağlıklı gebelik değilmiş öyle düşün canım.
Aynen vallayeminle artık bitsin öf yeni umutlar olsun bize yaaa heyecan yaşayalım en azından var mı yok mu diye
Teşekkür ederim canım amin inşallahCok gecmis olsunDaha ilerde olmamasindansa simdi olmamasi daha iyidir. Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip eder inşallah
Noldu kiz kaciridm hayir olsunÖyle canım benim çok teşekkür ederim temmuz grubuna transfer buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?