Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi şuan ki kanamayı adet kanaması olarak mı sayacağım yeni bat belirlemek için? Bir de bende çok yoğun değil dün akşama kadar bir ped dolmadı normal midir

Kızlar şimdi şuan ki kanamayı adet kanaması olarak mı sayacağım yeni bat belirlemek için? Bir de bende çok yoğun değil dün akşama kadar bir ped dolmadı normal midir
İlk gun benmde oyleydi sonradan normal adet gibi oldu evet adet olarak saycaz cnm

Bişey denesem mi yoksa gün aşırı mı olsa diyorum ama benim sıkıntılı işte yarından sonra tekrar kan vericem eğer değerde düşme olmadıysa metotrexat iğne olucam
Benm deger 2.5 dusmus gitti bebem

Canım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorum
Uzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi iste

Canım son adet tarihini baza alıyorsun ben bı kaç aydır o şekilde takip ediyoeum yumurtlamami ama sana şunu söylim bak ben geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim sanırım bu ay yine hamileyim pes etme kimyasalın peşine hemen kalınıyor

Aynen canım dün doktorum da güzelce konuştu benimle. Sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten rahim öyle bi organ ki kendisi için zararlı durumları kendi yoluyla temizliyormuş, senin dediğin gibi kalp atışını duymayan anneler bir iki hafta daha beklmek istiyormuş daha sonra kanama başlıyor ve vucuttan atıyor zaten dedi biz sağlıklı oldukça umut hep var bir de yaşım da küçük daha önümüzde kocaman yıllar var olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…