Günaydın kızlar..4 günü kalanlar hadi yapalım mı millettotem olsun
Teşekkür ederim canım benim, aynen öyle eşimle ben sağlıklı olalım inşallah yenilerini kapı açılırÇok geçmiş olsun. İyi bir hastane iyi bir hekim denk gelir umarım ya. Sen sağlıklı ol
Yok 5 gün ben bu sefer bu ay fullicem kızlar gün aşırı yapcam bir haftaSaglik olsun obur ay olcak ben inaniyom yeni ay yeni umut adetim 4. Gunu bu gun bitsede yeni ay yeni umutlar baslasin
Canım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorumNoldu kiz kaciridm hayir olsun
Bende ovulasyon testini iptal ettim gun sairi denicemYok 5 gün ben bu sefer bu ay fullicem kızlar gün aşırı yapcam bir hafta
Ayyy hayir yaCanım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorum
İnşallah canım sizinle beraber yeniden heyecana katılmak güzel olacak inşallahAyyy hayir yaneyse onumuzdeki ay insallah beraber kalırız
İlk gun benmde oyleydi sonradan normal adet gibi oldu evet adet olarak saycaz cnmKızlar şimdi şuan ki kanamayı adet kanaması olarak mı sayacağım yeni bat belirlemek için? Bir de bende çok yoğun değil dün akşama kadar bir ped dolmadı normal midir
Mesajlari okuyunca bir heyecanlandim ama hayirlisi olsun canim hakkında insallah temmuz da yüzümüz gülerÖbür aya artık
O halde yeni bat 28 haziranİlk gun benmde oyleydi sonradan normal adet gibi oldu evet adet olarak saycaz cnm
Benmde 30 haziranO halde yeni bat 28 haziran
YaaaaKızlar şaka gibi testi aldım tam yapacak zaman hasta oldummhayırlısı artık ne diyelim ;/
Bişey denesem mi yoksa gün aşırı mı olsa diyorum ama benim sıkıntılı işte yarından sonra tekrar kan vericem eğer değerde düşme olmadıysa metotrexat iğne olucamBenmde 30 haziranhadi baklm
Benm deger 2.5 dusmusBişey denesem mi yoksa gün aşırı mı olsa diyorum ama benim sıkıntılı işte yarından sonra tekrar kan vericem eğer değerde düşme olmadıysa metotrexat iğne olucam
asla olamıyoruz ki aslaaa 3 gün sonra yine yap bakalım ne çıkacakkGünaydın kızlar..
Ben bu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım.. Sonuç prıl pırıl bembeyaz
Keşke biraz sabırlı olsaymışım
Uzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi isteCanım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorum
Canım son adet tarihini baza alıyorsun ben bı kaç aydır o şekilde takip ediyoeum yumurtlamami ama sana şunu söylim bak ben geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim sanırım bu ay yine hamileyim pes etme kimyasalın peşine hemen kalınıyorKızlar şimdi şuan ki kanamayı adet kanaması olarak mı sayacağım yeni bat belirlemek için? Bir de bende çok yoğun değil dün akşama kadar bir ped dolmadı normal midir
İnşallah vardır canım yap bence varsa çıkarYok ki erken gebelik testi alirsam bugün yaparım aslında 1 gün kaldı bata aslında bugünü saymazsak diyehayırlısı herseyin yaaa
Aynen canım dün doktorum da güzelce konuştu benimle. Sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten rahim öyle bi organ ki kendisi için zararlı durumları kendi yoluyla temizliyormuş, senin dediğin gibi kalp atışını duymayan anneler bir iki hafta daha beklmek istiyormuş daha sonra kanama başlıyor ve vucuttan atıyor zaten dedi biz sağlıklı oldukça umut hep varUzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?