Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim ama korkum az kanamam olması kimisi günde 4 5 ped değiştirdiğini söylüyor sende nasıldı kanama..
Umarım bu kez sağlıklıca alırsın kucağına pes etmek yok

Yuru be kim tutar seni moodumu fulledin

Canım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorum
Uzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi iste
Doktor beni anlatmis olsun bi dahaki ay guzel haberlerini bekliyorum dua edicem sana beni etiketle olurmu

Ah kuzum benim tabiki etiketlerim inşallah çok sağol Allah razı olsun dualar hepimize inşallah

Ah kuzum benim tabiki etiketlerim inşallah çok sağol Allah razı olsun dualar hepimize inşallah
Aynen oyle canim hepimize isteyen ve annelik sifatini layigiyla yerine getirebilecek tum annelere ins nefret ediyorum dogurup kuytu koselerde olup olmadik yerlerde birakanlari millet yillarca ugrasiyor onlara nasip olsun ins

Aynen oyle canim hepimize isteyen ve annelik sifatini layigiyla yerine getirebilecek tum annelere ins nefret ediyorum dogurup kuytu koselerde olup olmadik yerlerde birakanlari millet yillarca ugrasiyor onlara nasip olsun ins
Ahh Amin benim de duam bu şekilde çocuğumuz olsun istiyorız ama rabbim den de hep onu bilinçli yetiştirebilmeyi deniyorum, Allah hepimize hayırlı evlat, hepimizi de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inşallah, evladınla da musmutlu günlerin olsun maşallah öp paşayı bizim yerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…