Aynen canım zaten 4gün kaldı adet günümden 2gün kadar önce meme dolgunlupu oluyor bende o olmazsa kaset test yapacağımasla olamıyoruz ki aslaaa 3 gün sonra yine yap bakalım ne çıkacakk
İnşallah canım benim ama korkum az kanamam olması kimisi günde 4 5 ped değiştirdiğini söylüyorCanım son adet tarihini baza alıyorsun ben bı kaç aydır o şekilde takip ediyoeum yumurtlamami ama sana şunu söylim bak ben geçen ay ve ondan önceki ay kimyasal geçirdim sanırım bu ay yine hamileyim pes etme kimyasalın peşine hemen kalınıyor
Yuru be kim tutar seni moodumu fulledinAynen canım dün doktorum da güzelce konuştu benimle. Sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten rahim öyle bi organ ki kendisi için zararlı durumları kendi yoluyla temizliyormuş, senin dediğin gibi kalp atışını duymayan anneler bir iki hafta daha beklmek istiyormuş daha sonra kanama başlıyor ve vucuttan atıyor zaten dedi biz sağlıklı oldukça umut hep varbir de yaşım da küçük daha önümüzde kocaman yıllar var olur inşallah
Uzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi isteCanım dün kanamam başladı, değerim de 100e düştü kimyasal geçiriyorum
Doktor beni anlatmis olsun bi dahaki ay guzel haberlerini bekliyorum dua edicem sana beni etiketle olurmuAynen canım dün doktorum da güzelce konuştu benimle. Sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten rahim öyle bi organ ki kendisi için zararlı durumları kendi yoluyla temizliyormuş, senin dediğin gibi kalp atışını duymayan anneler bir iki hafta daha beklmek istiyormuş daha sonra kanama başlıyor ve vucuttan atıyor zaten dedi biz sağlıklı oldukça umut hep varbir de yaşım da küçük daha önümüzde kocaman yıllar var olur inşallah
Valla bende full modluyumYuru be kim tutar seni moodumu fulledin
Şimdi bir gebenin günlüğü ovulasyon testine baktım sipariş verdim birde bundan deniyim dedim. VallahiBende ovulasyon testini iptal ettim gun sairi denicem
Bat ne zaman sizinBenim de boyleydi dun canm sioaris verdim gelsin gebelik testlerim gun gun takip etcem koyulasma var mi diye
Ahahahhshs amin amin valla oylr insallah beraber olurValla bende full modluyumAramızda iki yaş var canım bizim hikayemiz benzer kısmet 7. Aya
Ah kuzum benimUzulme canim sakin demkki saglikli bir gebelik degilmis benim de bi tane dusugum oldu biz kalp atisini duyamadik 6. Haftda doktor dedi 1 hafta bekleyelim bekledik 8. Hafta sonunda gitcektim korktum ya duyamazsak diye ki zaten kanamam basladi hastanede yattim eve geldim bebegimi kaybettim saglikli olsaydi dewam ederdi ki benim o bebegim dogsaydi engelli dogacakmis plesanta cok buyuktu normal degildi ben engellide olsa isterdim dogmasini sonucta benim yavrum o ama kalbi atmadi iste
Doktor beni anlatmis olsun bi dahaki ay guzel haberlerini bekliyorum dua edicem sana beni etiketle olurmu
Hayırlısı olsun canım rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur inşallahKızlar şaka gibi testi aldım tam yapacak zaman hasta oldummhayırlısı artık ne diyelim ;/
Canim bende bat yok 8 aydir oglum 8 aylik :)Bat ne zaman sizin
Bende ordan siparis etmistim iptal ettim bu ay stres yokŞimdi bir gebenin günlüğü ovulasyon testine baktım sipariş verdim birde bundan deniyim dedim. Vallahi
Aynen oyle canim hepimize isteyen ve annelik sifatini layigiyla yerine getirebilecek tum annelere ins nefret ediyorum dogurup kuytu koselerde olup olmadik yerlerde birakanlari millet yillarca ugrasiyor onlara nasip olsun insAh kuzum benimtabiki etiketlerim inşallah çok sağol Allah razı olsun dualar hepimize inşallah
Bende bu ay streslenmiycem hiç akışına bırakacağım olur da adet gecikmesi olursa test bile yapmayacağım beta düşük değerde öğrenmek ne büyük stresmiş aman amanBende ordan siparis etmistim iptal ettim bu ay stres yok
İlk başta çok azdı ve rengi de değişikti sonra normal adet kanamasına döndüİnşallah canım benim ama korkum az kanamam olması kimisi günde 4 5 ped değiştirdiğini söylüyorsende nasıldı kanama..
Umarım bu kez sağlıklıca alırsın kucağına pes etmek yok
Kadina göre 3 defa girin diyor ilk defa duydum bunu uaaaBende ordan siparis etmistim iptal ettim bu ay stres yok
Bende bu ay streslenmiycem hiç akışına bırakacağım olur da adet gecikmesi olursa test bile yapmayacağım beta düşük değerde öğrenmek ne büyük stresmiş aman aman
Ahh Amin benim de duam bu şekilde çocuğumuz olsun istiyorız ama rabbim den de hep onu bilinçli yetiştirebilmeyi deniyorum, Allah hepimize hayırlı evlat, hepimizi de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inşallah, evladınla da musmutlu günlerin olsun maşallah öp paşayı bizim yerimizeAynen oyle canim hepimize isteyen ve annelik sifatini layigiyla yerine getirebilecek tum annelere ins nefret ediyorum dogurup kuytu koselerde olup olmadik yerlerde birakanlari millet yillarca ugrasiyor onlara nasip olsun ins
Çok sağol canımİlk başta çok azdı ve rengi de değişikti sonra normal adet kanamasına döndü
Ben bu ay bu şekilde deneyip gebe kalmıştım etkisi var kesinlikleKadina göre 3 defa girin diyor ilk defa duydum bunu uaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?