Nasıl yani adet görmüyor musunuz 8 aydırCanim bende bat yok 8 aydir oglum 8 aylik :)
Optum teyzeleri uyuyor suan gulumsedi ben opunce :) sanirim size cevap verdiAhh Amin benim de duam bu şekilde çocuğumuz olsun istiyorız ama rabbim den de hep onu bilinçli yetiştirebilmeyi deniyorum, Allah hepimize hayırlı evlat, hepimizi de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inşallah, evladınla da musmutlu günlerin olsun maşallah öp paşayı bizim yerimize
Öyle değil mi ama her beta verdiğimde parmakla hesaplıyordum
Oy canım benim, kaderin güzel olsun inşallah, ne şanslı senin gibi bir annesi olduğu içinOptum teyzeleri uyuyor suan gulumsedi ben opunce :) sanirim size cevap verdi
Evet cnm dogumdan sonra hic gormedim ve oglumuda kizmida adet gormedigim halde gebe kaldim vende polikistik over kisti vardi ergenligimden beri 6 ayda 1 chekup a girer gibi adet olurdum hatta 1 sene hic gelmwdiNasıl yani adet görmüyor musunuz 8 aydır
Kadina göre 3 defa girin diyor ilk defa duydum bunu uaaa
Bu ay yumurtlama günü olmadi ertesi gün oldu diğer gün olmadi demekkilik 3 gün arkasi arkasina bu sefer bende öyle yapcam önceden yapmim birde bunu deniyim Haziran boş gecmesinBen bu ay bu şekilde deneyip gebe kalmıştım etkisi var kesinlikle3 gün ard arda oldu hatta
Allah razi olsun cnm amin insOy canım benim, kaderin güzel olsun inşallah, ne şanslı senin gibi bir annesi olduğu için
Ben gene dayanamam onaÖyle değil mi ama her beta verdiğimde parmakla hesaplıyordum
O zaman takip edeceğiz bu seferde 3 gün deneriz arka arkasına denedim tutmadi yapmicagimiz zamana denk gelmiş tuhhBen bu ay bu şekilde deneyip gebe kalmıştım etkisi var kesinlikle3 gün ard arda oldu hatta
Sperm kalitesi düşer mi diye çok tereddüt ettim bende ama sayfasındaki röp. Leri okudum bir çoğu öyle yapmış bide yumurtlamadan önce haftada 2 gün ilişki öneriyor ebru ceylan, 3 gün arayla sperm bayatlamaması içinBu ay yumurtlama günü olmadi ertesi gün oldu diğer gün olmadi demekkilik 3 gün arkasi arkasina bu sefer bende öyle yapcam önceden yapmim birde bunu deniyim Haziran boş gecmesin
Hahahah bende böyle konuşuyorum ama içimdeki ben ya bi giiit diyoBen gene dayanamam ona
Hsjdjfjfjjffjfjfjjf hadi hayirlisiHahahah bende böyle konuşuyorum ama içimdeki ben ya bi giiit diyo
Amin inşallahHayirlisi olsun insallah en kiss zamanda olur
Sende miGünaydın kızlar..
Ben bu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım.. Sonuç prıl pırıl bembeyaz
Keşke biraz sabırlı olsaymışım
Benim arkadaşımda da polikistik var bebek istiyor oda bende onun için çok istiyorumEvet cnm dogumdan sonra hic gormedim ve oglumuda kizmida adet gormedigim halde gebe kaldim vende polikistik over kisti vardi ergenligimden beri 6 ayda 1 chekup a girer gibi adet olurdum hatta 1 sene hic gelmwdi
Ben doktor takibi öneriyorum kesinlikle yumurta takibi yaptırsın bir doktora ve adetini düzene soksun doktoru hormon testi versin..Benim arkadaşımda da polikistik var bebek istiyor oda bende onun için çok istiyorumÖnerebileceğin bişey var mı ovulasyon testi denedi ama polikistiklilerde koyu çıkabiliyor onda da çoğunluk koyu çıktığı için yumurtlamayı tutturamadı ne önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?