Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Optum teyzeleri uyuyor suan gulumsedi ben opunce :) sanirim size cevap verdi

Kadina göre 3 defa girin diyor ilk defa duydum bunu uaaa
Ben bu ay bu şekilde deneyip gebe kalmıştım etkisi var kesinlikle 3 gün ard arda oldu hatta
Bu ay yumurtlama günü olmadi ertesi gün oldu diğer gün olmadi demekkilik 3 gün arkasi arkasina bu sefer bende öyle yapcam önceden yapmim birde bunu deniyim Haziran boş gecmesin

Kızlar biz 5 aydır gün aşırı deniyoruz hiç ovu testi kullanmadım ama 5 aydır da olmadı Bu ay ilk kez ovulasyon testi denicem ebru ceylanın dediği gibi 3 gün üst üste, bu sefer inşallah olur :))
Bir de yanlış hatırlamıyorsam kendisi yumurtlama görene kadar 3 günde bir deneyin gün aşırı yapmayın diyordu

Bu ay yumurtlama günü olmadi ertesi gün oldu diğer gün olmadi demekkilik 3 gün arkasi arkasina bu sefer bende öyle yapcam önceden yapmim birde bunu deniyim Haziran boş gecmesin
Sperm kalitesi düşer mi diye çok tereddüt ettim bende ama sayfasındaki röp. Leri okudum bir çoğu öyle yapmış bide yumurtlamadan önce haftada 2 gün ilişki öneriyor ebru ceylan, 3 gün arayla sperm bayatlamaması için

Evet cnm dogumdan sonra hic gormedim ve oglumuda kizmida adet gormedigim halde gebe kaldim vende polikistik over kisti vardi ergenligimden beri 6 ayda 1 chekup a girer gibi adet olurdum hatta 1 sene hic gelmwdi
Benim arkadaşımda da polikistik var bebek istiyor oda bende onun için çok istiyorum Önerebileceğin bişey var mı ovulasyon testi denedi ama polikistiklilerde koyu çıkabiliyor onda da çoğunluk koyu çıktığı için yumurtlamayı tutturamadı ne önerirsin

Kızlar bidahaki ay gene beraberiz sanırım
ben artık beslenmeme cok dikkat ediyorum ekmeği kestim gibi bir şey. Hergün düzenli yürüyüşümü yapıyorum.
adetim hala gelmedi bakalım. Gene eşimin iş arkadaslarından biri demis hayırlı olsun yenge hamile sanırım. Moralim bozuldu herkes beni hamile sanıyor ama adet olamamamın verdigi şişlik var bende eşime dedm sen gene test al dursun yedekte belki geç döllenme olur falan. O da diyo he alayımda hergün yap bitir napalım kısmet artık ben adet gelene kadar beklemedeyim

Ben doktor takibi öneriyorum kesinlikle yumurta takibi yaptırsın bir doktora ve adetini düzene soksun doktoru hormon testi versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…