Merhaba çok şükür güzel haberlerim var@Bihtercikolata @rbozaydin @zeynom4435 @Symklc91 @Kadinx B Birizz @muhendisanneegzdogrtmn @aysesma @SimgeD @psklgg @angelasel batlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Hakkaten haaa
Amin canım benim hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba çok şükür güzel haberlerim varhamileyim rabbim her birinize bu güzel duyguyu nasip etsin
Amin canım benim hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin canımmm rabbim sizlere de nasip etsin insallahAmin canım benim hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Cok sevindim Allah tamamina erdirsinMerhaba çok şükür güzel haberlerim varhamileyim rabbim her birinize bu güzel duyguyu nasip etsin
Ben ovulasyon testi uyguladim oglumda sadce onerebilecegim bisey yok bundan baska bide yarim saat 1 saat iliski bitince ayaklarini havaya kaldirsin belinin alrina yastik koysun cnm.Benim arkadaşımda da polikistik var bebek istiyor oda bende onun için çok istiyorumÖnerebileceğin bişey var mı ovulasyon testi denedi ama polikistiklilerde koyu çıkabiliyor onda da çoğunluk koyu çıktığı için yumurtlamayı tutturamadı ne önerirsin
Tebrikleeer dökül bakalım ne zamandır deniyosun neler içtin yedin neler yaptın belirtiler ne zamandır var neler var ona göre hangilerini eksik yaptıysak öteki aya yapalım ahahhaMerhaba çok şükür güzel haberlerim varhamileyim rabbim her birinize bu güzel duyguyu nasip etsin
Aynı şeyleri söyledim bende ama iyi bir doktor yok burda izine çıkınca memleketinde takip ettirecek sanırım ben burda eldeki imkanlarla en azından bişeyler yapsa diye düşünüyorumBen doktor takibi öneriyorum kesinlikle yumurta takibi yaptırsın bir doktora ve adetini düzene soksun doktoru hormon testi versin..
12 ile akşam 8 arası tam sonuç veriyor benceKizlar siz ovulasyonu hangi saat yapiyorsunuz en net ne zaman cikar acaba ya
12.30 gibi yaptim dun silik cizgi vardi bugün hicbir sey yok dun 3 te yapmıştım ama kafam karıştı12 ile akşam 8 arası tam sonuç veriyor bence
İlla belirti arama bence ilk gebelikte hiç belirtim yoktu benim gecikmeyle anlamıştım canım hadi inşallah vardır güzel haberler verirsinSabah bi belirtim de yok galiba tutmadı yine dedim regli gelirse gelir dedim daha 8 gün var ama olsun du kafamda bitirmiştimvücut ne fena bisi 2 saat sonra regli ağrısı çekmeye başladım memisler ağrımaya başladı kendi beynimin beni yönetmesi suanckorkuttu beni
Adetin kaçıncı günündesin ve döngü süren nedir12.30 gibi yaptim dun silik cizgi vardi bugün hicbir sey yok dun 3 te yapmıştım ama kafam karıştı
8.günündeyim canım dongu sürem 30 sanırım 2 3 gun oynasadaAdetin kaçıncı günündesin ve döngü süren nedir
Cnm benim bat bugündü 3 gün önce regl oldumSu ana kadar listeye ekledigim kisilerden adet olan yada hamile olan varda bildirsin
Tamam siliyorum oyleyseCnm benim bat bugündü 3 gün önce regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?