Tmm cnmTamam siliyorum oyleyse
Yeni bat istersen ekleyebilirimTmm cnm
İlla belirti arama bence ilk gebelikte hiç belirtim yoktu benim gecikmeyle anlamıştım canım hadi inşallah vardır güzel haberler verirsin
Hayırlı olsunnMerhaba çok şükür güzel haberlerim varhamileyim rabbim her birinize bu güzel duyguyu nasip etsin
Benimde bi gün oynayabiliyor 29 gün ama bazen 30 bazen 28 ama şunu farkettim bi gün oynasa da yumurtlama oynamadı benim 14 gün oldu hep. 8 günde normal silik olması canım bi anda koyu oluyo yani yumurtlamadan bi gün önce koyulaşır anlarsın8.günündeyim canım dongu sürem 30 sanırım 2 3 gun oynasada
Yas?Ekliyorum hemen
Benimde bir kürtajım var inşallah güzel haberler alırızDogru diyorsun 4. Gebeliğim olacak bu bebis gelirse vücut artık belirti vermeye bilir 2 kürtajım var
29 cnm
Canım bende vardı öyle ağrı iki gün yada üç gün sürdü sanırım az bi ağrıydı sanki büyük tuvalet varmış gibi ama benim yumurtlamadan sonra 8 gün oldu galiba batma olmadı amaKızlar aramızda hamile olanlar varsa yada bekleyenler belirtilerinde söyle bi yasayan oldu mu? Bugun yumurtlamadan sonraki 3.gunum karnım cok agriyor sanki usutmusumde buyul tuvaletim varmis gibi bi agri. Birde gobek deligimin cevresinde ara ara batmalar oluyo geciyor
Canm merhaha yumurtlama genelde 1 gun suruyor 1 gunden fazla surdugunde catlatamakta zorlandigi anlamina geliyor bazen catlayanayip kistlesiyor bazende zor catlayip ufaj kanamaya sebep olabiliyor korkulacak birsey degilKızlar merhaba. Topiği baştan sona okuyorum kaç gündür sizi dışarıdan takip ediyordum. Ama bugün sabah bişey yaşadım aranızda yaşayan var mı diye sizede sormak istedim.
3 gün önce ovulasyon testimde yumurtlamayı gördüm 2 gün boyunca yumurtlama oldu. Dünde çatlama oldu. Bugün sabah ise ağrılı ve acılı bir şekilde peçeteye gelen açık pembe kanamam oldu. Biraz araştırınca yumurtlama kanaması olduğunu öğrendim neredeyse 3 yıllık evliyim ilk defa yaşıyorum bunu var mı aranızda yaşayan?
Ovulasyonda 2.gunum daha bakalım ilk defa yaptigim için anlam veremedim dünküyle yanyana koydum dünkü daha belirgin öyle şaşırdım ama daha 8.gun aynen erken daha merak ediyorum hangi gun olacak diyeBenimde bi gün oynayabiliyor 29 gün ama bazen 30 bazen 28 ama şunu farkettim bi gün oynasa da yumurtlama oynamadı benim 14 gün oldu hep. 8 günde normal silik olması canım bi anda koyu oluyo yani yumurtlamadan bi gün önce koyulaşır anlarsın
Bende 5 aydır takip ediyorum ilk defa iki gün sürdü yumurtlamam ondanmış demek. Teşekkür ederim canımCanm merhaha yumurtlama genelde 1 gun suruyor 1 gunden fazla surdugunde catlatamakta zorlandigi anlamina geliyor bazen catlayanayip kistlesiyor bazende zor catlayip ufaj kanamaya sebep olabiliyor korkulacak birsey degil
11 ay içinde 1 kere bende yaşadım yumurtlama günümde hafif pembe lekelenmem olmuştu. ama o ay hamile kalmamıştım. Normalde de hamile kaldığımda da yerleşme kanaması olmamıştı bende her bünye farklı işte kuzum. Ama yumurtlama kanaması o sağlıkla tutmuş olsun inşallahKızlar merhaba. Topiği baştan sona okuyorum kaç gündür sizi dışarıdan takip ediyordum. Ama bugün sabah bişey yaşadım aranızda yaşayan var mı diye sizede sormak istedim.
3 gün önce ovulasyon testimde yumurtlamayı gördüm 2 gün boyunca yumurtlama oldu. Dünde çatlama oldu. Bugün sabah ise ağrılı ve acılı bir şekilde peçeteye gelen açık pembe kanamam oldu. Biraz araştırınca yumurtlama kanaması olduğunu öğrendim neredeyse 3 yıllık evliyim ilk defa yaşıyorum bunu var mı aranızda yaşayan?
Yeni bat 27 haziran cnmYeni bat istersen ekleyebilirim
MerhabaMerhaba bugün adet günüm dün erken gebelik testi yaptım ve sizinkiyle aynı çizgiyi gördüm. Bugün de kan tahlili yaptıracağım. Kasım ayında dış gebelik geçirmiştim çok zorlu bir süreçti kanama ve şiddetli ağrılarım vardı. Bu sefer çok şükür basit adet sancısı ve kramp dışında bir şey hissetmiyorum. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?