- 2 Haziran 2021
- 19
- 33
- 8
- 31
İnşallah kuzum ya her ay bir umutla bekliyoruz işte Rabbim ne zaman nasip ederse artık :) ilk kez görünce bi korkuyor insan ne olduğunu bilmemek kötü bişey11 ay içinde 1 kere bende yaşadım yumurtlama günümde hafif pembe lekelenmem olmuştu. ama o ay hamile kalmamıştım. Normalde de hamile kaldığımda da yerleşme kanaması olmamıştı bende her bünye farklı işte kuzum. Ama yumurtlama kanaması o sağlıkla tutmuş olsun inşallah
Su ana kadar listeye ekledigim kisilerden adet olan yada hamile olan varda bildirsin
Hayırlı olsun, allah kucağına da almayi nasip etsin insallahMerhaba çok şükür güzel haberlerim varhamileyim rabbim her birinize bu güzel duyguyu nasip etsin
Ya öyle yada polikistik varsa o da yanıltıyormuşSelam kızlar benim ovulasyon testinde pik 3-4 gün sürüyor. Bu çatlayamadığına mı işaret
Cnm havuç ye çatlaması için birgebeningünlüğü oyle paylaşmıştıSelam kızlar benim ovulasyon testinde pik 3-4 gün sürüyor. Bu çatlayamadığına mı işaret
Merhaba şimdi öğrendim sonucum 20.5 çıktı. Doktoruna paylaşacağım hemenMerhaba
Sonucunuz çıktı mı acaba benim beklenen adet günüm yarın ya da cuma, fakat renk sancısı vb hissetmiyorum herhangi bir belirtide hissetmiyorum gerçi..
bat 3-4 Haziran olanlar ne durumda acaba? Sonuç öğrenen kesinleştikten var mı?
Hadi hayirli olsun canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ustune gorme oldunmu sen nasil ogrendin test yaptinmiMerhaba şimdi öğrendim sonucum 20.5 çıktı. Doktoruna paylaşacağım hemenhenüz çok yeni ne yapacağımı bilemedim şu an ben.
Bende bulantı olduHadi hayirli olsun canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ustune gorme oldunmu sen nasil ogrendin test yaptinmi
Cok sevindim senin adina isteyen herkese nasip olur insBende bulantı oldubir de bu ay özellikle yumurtlama gününü hesaplayarak birleşme yaşadık. Eşime bile söylemedim inanın çok mutluyum şu an umarım sağlıkla devam eder üstüne görme yaşamadım hala adet olacakmışım gibi bir his içimde ve kasıklarımda ama sonuç hamile olduğumu gösteriyor. Dünkü yaptığım erken gebelik testimde de zaten çizgiyi görmüştüm
Çok teşekkür ederim umarım sağlıklı gebeliktir inanın hemen sevinemiyorum. Doktorumla ne zaman görüşmeliyim acaba?Cok sevindim senin adina isteyen herkese nasip olur ins
Öyle söylemeyin lütfenBelim felaket agrıyor ya kasıklarım falan karnımda böyle adet olcakmış gibi ağrı giriyor gene. Ne olcaksa olsun artık sıkıldım
Tebrik ederimÇok teşekkür ederim umarım sağlıklı gebeliktir inanın hemen sevinemiyorum. Doktorumla ne zaman görüşmeliyim acaba?
Çok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?Tebrik ederimGün aşırı 2 kere daha yap. 3. Sonuç ilk sonucun 4 katı olması gerekiyor. 3. Sonuçtan sonra randevu alabilirsin doktordan. Ben pazartesi yaptım doktor bana cuma tekrarla sonra randevu al dedi.
Bence içinde süphe varsa ya yarın ya da cuma tekrar bir kan testi ver garantiye almış ol.Ben pazartesi kan testi yaptırdıgımda 0.8 cıkmıstı beta değerim. Normalde 0.1-0.2 falan cıkıyormus ay ben gene umutlanıyorum acaba arttı mı diye şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?