Ben sağlık ocagında yaptırdım. Saglık ocagında geç çıkıyor sonuç ben yakın diye tercih ettim. Ama özele para verme devlet hastanesinde yaptır acildenÇok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?
Öyle yaptırayımBen sağlık ocagında yaptırdım. Saglık ocagında geç çıkıyor sonuç ben yakın diye tercih ettim. Ama özele para verme devlet hastanesinde yaptır acilden
Rica ederimÖyle yaptırayımçok teşekkür ederim sağolun
Doktor kontrolü oldum geçen ay demedi pcosum diye 3 yumurtam olduğunu söylemiştiYa öyle yada polikistik varsa o da yanıltıyormuş
Hemen eşime aldırayım canımCnm havuç ye çatlaması için birgebeningünlüğü oyle paylaşmıştı
Hayırlısı olsun, sizin adınıza çok sevindim.Merhaba şimdi öğrendim sonucum 20.5 çıktı. Doktoruna paylaşacağım hemenhenüz çok yeni ne yapacağımı bilemedim şu an ben.
Eşime idrar testi al dedm kuzum bi yarın sabah tekrarlıcamBence içinde süphe varsa ya yarın ya da cuma tekrar bir kan testi ver garantiye almış ol.
Kiz okadar çok gün aşırı denedin ki hamile olmamana şaşırıyorum sanki hamilesin gibi geliyo banaBelim felaket agrıyor ya kasıklarım falan karnımda böyle adet olcakmış gibi ağrı giriyor gene. Ne olcaksa olsun artık sıkıldım
Günaşırı deneyip adetmi oluyorum diyenKiz okadar çok gün aşırı denedin ki hamile olmamana şaşırıyorum sanki hamilesin gibi geliyo bana
4 haziran idi ben 31 mayisda test yaptim cift cizgi cikti dun kan verdim 129 cikti degerim . Cuma bir daha test yaptiricam yukselirse hersey yolunda demektir dedi doktorum bakalim.rabbim hayirlisini versin insallahMerhaba
Sonucunuz çıktı mı acaba benim beklenen adet günüm yarın ya da cuma, fakat renk sancısı vb hissetmiyorum herhangi bir belirtide hissetmiyorum gerçi..
bat 3-4 Haziran olanlar ne durumda acaba? Sonuç öğrenen kesinleştikten var mı?
Bize göre kesin öyle şakır şakır kan gelse yine umutlanıyoruz ondan seni iyice hevese sokarız çok doğru bir karar mercii değiliz grupçaKızlar bat 3 Haziran bugün öğlen kahverengi lekelenme oldu ve devamı gelmedi pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?
Hahahhahahaha bugünde denicez daha akşama. Ama ben buraya yazdıktan sonra ilk defa koltukta sızmışım kızlar. Bu bir ilkti başım felaket agrıyo karnım bacaklarım kopuyor sanki. Üşümekten ceket falan geçirdim üstüme.Ya gelmekte olan geliyor artık yada bilmiyorum görcezKiz okadar çok gün aşırı denedin ki hamile olmamana şaşırıyorum sanki hamilesin gibi geliyo bana
Hahahhaha
Canım yap bakalım dunkine göre koyuluk varmı diyeKizlar benim durumumu bilenlere soruyorum sizce tekrar test yapsammi yaa
Canım ben hep 2 günde 1 sağlık ocağında kan verdim 2 günde 2 katına artması gerekli artıyorsa sağlıklıdır rabbim saglikla kucağına almayı nasip eder inşallahÇok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?
Bende hep 2 günde bir deniyordum en son artık 2 kere den sonra daha yapmıyorum bu ay böyle geçsin dinlendireyim kendimi dedim ama silik çizgiyi gördük bakalım önceki aylar boşuna yormusum kendimi
Bize göre kesin öyle şakır şakır kan gelse yine umutlanıyoruz ondan seni iyice hevese sokarız çok doğru bir karar mercii değiliz grupça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?