Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?
Ben sağlık ocagında yaptırdım. Saglık ocagında geç çıkıyor sonuç ben yakın diye tercih ettim. Ama özele para verme devlet hastanesinde yaptır acilden

Merhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz

4 haziran idi ben 31 mayisda test yaptim cift cizgi cikti dun kan verdim 129 cikti degerim . Cuma bir daha test yaptiricam yukselirse hersey yolunda demektir dedi doktorum bakalim.rabbim hayirlisini versin insallah

Kızlar bat 3 Haziran bugün öğlen kahverengi lekelenme oldu ve devamı gelmedi pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?

Kızlar bat 3 Haziran bugün öğlen kahverengi lekelenme oldu ve devamı gelmedi pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?
Bize göre kesin öyle şakır şakır kan gelse yine umutlanıyoruz ondan seni iyice hevese sokarız çok doğru bir karar mercii değiliz grupça

Kiz okadar çok gün aşırı denedin ki hamile olmamana şaşırıyorum sanki hamilesin gibi geliyo bana
Hahahhahahaha bugünde denicez daha akşama. Ama ben buraya yazdıktan sonra ilk defa koltukta sızmışım kızlar. Bu bir ilkti başım felaket agrıyo karnım bacaklarım kopuyor sanki. Üşümekten ceket falan geçirdim üstüme.Ya gelmekte olan geliyor artık yada bilmiyorum görcez

Çok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?
Canım ben hep 2 günde 1 sağlık ocağında kan verdim 2 günde 2 katına artması gerekli artıyorsa sağlıklıdır rabbim saglikla kucağına almayı nasip eder inşallah

Bize göre kesin öyle şakır şakır kan gelse yine umutlanıyoruz ondan seni iyice hevese sokarız çok doğru bir karar mercii değiliz grupça
Yok yaaa ne umutlancam hayırlısı herşeyin sadece hiç böyle olmazdı şaşırdım hani kahverengiden sonra şakır şakır olurdu sabahtan beri tık yok 1 gün daha bekleyip test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…