Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep 2 günde bir deniyordum en son artık 2 kere den sonra daha yapmıyorum bu ay böyle geçsin dinlendireyim kendimi dedim ama silik çizgiyi gördük bakalım önceki aylar boşuna yormusum kendimi
Yaa gercekten mi masallahh cidden hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin

Ya kızlar benim karnım gurul gurul hem adet sancım hem gazım bitmek bilmiyor acaba gidip kan versem mi sabah beklesem mi ya

Ama zaten adet sancısı gibiymis kan vermelisin bence
Daha erken gibi geçen aylarda erkenden gidip kan verdim üzüldüm çok kimyasal olunca bat günüm de kesin değil çoklu test aldım hergün yapcm tam koyuluk olunca kan vercm diyorum ama duramicm gibi

kızlar sizce testmi bozuk ilk defa ovulasyon testinde böyle kızarıklık var

Daha erken gibi geçen aylarda erkenden gidip kan verdim üzüldüm çok kimyasal olunca bat günüm de kesin değil çoklu test aldım hergün yapcm tam koyuluk olunca kan vercm diyorum ama duramicm gibi
Kan sonucunuz kac çıkmıştı kimyasal oldugunda. Benimde acaip agrilarim.var acaba kimyasal mi diyorum.

Merhabalar, Bata 10 gün kala kasıklarımda ağrı, akıntı ve uyku belirtilerim vardı. Şuan sadece uykum ağır basıyor birkaç gündür özellikle. Ama bata 6 gün kala erken gebelik yaptığımda negatifi gördüm. 2 şer gün arayla yaptım ama yine negatif. Dün bat günümdü ama yine regl olmadım. Bu sabah uyandığımda kaset test yaptım negatif. Heveslenmek istemiyorum zaten heveslenemiyorum çünkü hep negatif.. Acaba sonradan pozitife döner miyim? Yoksa erken gebelikte çıkar mıydı?

Kafamda deli sorular
Adetim 13 hazirandi normalde hep 28 27 güne 1 olurum ama bu sefer erken yumurtladim yumurtlamadan 14gun sonra adet olacaksam 9 unda adet olmam gerekiyorsa adetime 1 hafta mi var yani yumurtam catlayali 1 hafta oldu 1 haftam mi kaldı

Günaşırı deneyip adetmi oluyorum diyen @- Janna - VS 3 gün deneyip umutlanan ben
Yumurtlama da pik günü değerlendirdim başka yok olursa bana da supriz olacak sen düşün gerisini
Ama bariz hamilelik belirtisi bu sen de bu ay hamis çıkmazsan bende bise bilmiyorum hakikaten şaşırdığım insanlardan olacaksın

Yaaaa evet birde ben varım yumurtlama zamani 2 kere degerlendirme şansımız oldu sadece bat4 yarin sabah 06:30 da kaset test deneyeceğim
Yumurtlama zamanini degerlendirdiysenizde umut var ama ben takvimden bakıp degerlendirdim ya cok komik birde diyorum belirtim var hey Allahim

Insallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hep

Kan sonucunuz kac çıkmıştı kimyasal oldugunda. Benimde acaip agrilarim.var acaba kimyasal mi diyorum.
İlk kimyasalim da 18 di sonra düşmeye başladı 2.kimyasalimda 28 oldu 2 gün sonra 36 2 gün sonra 37 oldu sonra düşmeye başladı beta ama ben çok erken yaptırmıştım canım herkeste aynı olacak diye birşey yok kötü düşünme değerin pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…