Yaa gercekten mi masallahh cidden hayirlisiyla saglikla kucaginiza alinBende hep 2 günde bir deniyordum en son artık 2 kere den sonra daha yapmıyorum bu ay böyle geçsin dinlendireyim kendimi dedim ama silik çizgiyi gördük bakalım önceki aylar boşuna yormusum kendimi
Ama adet sancım var işte o yüzden sevinemiyorum pekYaa gercekten mi masallahh cidden hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin
Ama zaten adet sancısı gibiymis kan vermelisin benceAma adet sancım var işte o yüzden sevinemiyorum pek
Umarım sağlıklıdır teşekkür ederimCanım ben hep 2 günde 1 sağlık ocağında kan verdim 2 günde 2 katına artması gerekli artıyorsa sağlıklıdır rabbim saglikla kucağına almayı nasip eder inşallah
Daha erken gibi geçen aylarda erkenden gidip kan verdim üzüldüm çok kimyasal olunca bat günüm de kesin değil çoklu test aldım hergün yapcm tam koyuluk olunca kan vercm diyorum ama duramicm gibiAma zaten adet sancısı gibiymis kan vermelisin bence
Umarım kuzum banada dua et bende kan versem muhtemelen şu an 20 lerdedir daha yeni yerlestiriyor bebislerUmarım sağlıklıdır teşekkür ederim
Canım yap bakalım dunkine göre koyuluk varmı diye
Yaaaa evet birde ben varım yumurtlama zamani 2 kere degerlendirme şansımız oldu sadece
Sebebi adet oldum kızlar yarım saat sonra haziran ayıda gittikızlar sizce testmi bozuk ilk defa ovulasyon testinde böyle kızarıklık var Eki Görüntüle 2862888
Kan sonucunuz kac çıkmıştı kimyasal oldugunda. Benimde acaip agrilarim.var acaba kimyasal mi diyorum.Daha erken gibi geçen aylarda erkenden gidip kan verdim üzüldüm çok kimyasal olunca bat günüm de kesin değil çoklu test aldım hergün yapcm tam koyuluk olunca kan vercm diyorum ama duramicm gibi
Yumurtlama da pik günü değerlendirdim başka yok olursa bana da supriz olacak sen düşün gerisini
Ama bariz hamilelik belirtisi bu sen de bu ay hamis çıkmazsan bende bise bilmiyorum hakikaten şaşırdığım insanlardan olacaksınHahahhahahaha bugünde denicez daha akşama. Ama ben buraya yazdıktan sonra ilk defa koltukta sızmışım kızlar. Bu bir ilkti başım felaket agrıyo karnım bacaklarım kopuyor sanki. Üşümekten ceket falan geçirdim üstüme.Ya gelmekte olan geliyor artık yada bilmiyorum görcez
Yumurtlama zamanini degerlendirdiysenizde umut var ama ben takvimden bakıp degerlendirdim ya cok komik birde diyorum belirtim var hey AllahimYaaaa evet birde ben varım yumurtlama zamani 2 kere degerlendirme şansımız oldu sadecebat4 yarin sabah 06:30 da kaset test deneyeceğim
Insallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hepYumurtlama da pik günü değerlendirdim başka yok olursa bana da supriz olacak sen düşün gerisini
Ama bariz hamilelik belirtisi bu sen de bu ay hamis çıkmazsan bende bise bilmiyorum hakikaten şaşırdığım insanlardan olacaksın
İlk kimyasalim da 18 di sonra düşmeye başladı 2.kimyasalimda 28 oldu 2 gün sonra 36 2 gün sonra 37 oldu sonra düşmeye başladı beta ama ben çok erken yaptırmıştım canım herkeste aynı olacak diye birşey yok kötü düşünme değerin pozitifKan sonucunuz kac çıkmıştı kimyasal oldugunda. Benimde acaip agrilarim.var acaba kimyasal mi diyorum.
Evet dün konuşmustuk yine hayırlısı olsun kuzum gelen bereketiyle gelir vallahi sevin hiç stres yapmaCanim dun hem.erken hem normal yapmistim erken gebelikte silikti normalinde yoktu ama bugun normal olandan yaptim silik cikti yine bugun mide bulantisi var hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?