Canım bata 10 gün kala olmazki zaten yumurtlamanın 4-5 gün sonrası oluyor anca döllenme zamanı o hayırlısı belki geç döllenmedir iyi düşün iyi olsunMerhabalar, Bata 10 gün kala kasıklarımda ağrı, akıntı ve uyku belirtilerim vardı. Şuan sadece uykum ağır basıyor birkaç gündür özellikle. Ama bata 6 gün kala erken gebelik yaptığımda negatifi gördüm. 2 şer gün arayla yaptım ama yine negatif. Dün bat günümdü ama yine regl olmadım. Bu sabah uyandığımda kaset test yaptım negatif. Heveslenmek istemiyorum zaten heveslenemiyorum çünkü hep negatif.. Acaba sonradan pozitife döner miyim? Yoksa erken gebelikte çıkar mıydı?
Canımm güzel haberlerini inşallah paylaşmak nasip olur burda sanada rabbim hayırlısını versinSelam kızlar bende gebelik yok bugün muayene oldum, âdeti bekleyip 3. Transfer için hazırlık yapacaz nasipse.. Hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alin inşallah,olmayanlara da Rabbim versin inşallahKendinize iyi bakin
Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşkenInsallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hep
Canım sen yumurtlamana göre adetini ayarlama herkesin yumurtlama günü farklıdır benim yumurtlamadan sonra 16 gün adetim mesela yumurtlamadan 14 gün sonra dediğin de testte gebelik çıkar sadeceKafamda deli sorular
Adetim 13 hazirandi normalde hep 28 27 güne 1 olurum ama bu sefer erken yumurtladim yumurtlamadan 14gun sonra adet olacaksam 9 unda adet olmam gerekiyorsa adetime 1 hafta mi var yani yumurtam catlayali 1 hafta oldu 1 haftam mi kaldı
Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşkenbiz ne vitaminler ne pozisyonlar yok anam olmayınca olmuyor vallahi
Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr varMerhabalar, Bata 10 gün kala kasıklarımda ağrı, akıntı ve uyku belirtilerim vardı. Şuan sadece uykum ağır basıyor birkaç gündür özellikle. Ama bata 6 gün kala erken gebelik yaptığımda negatifi gördüm. 2 şer gün arayla yaptım ama yine negatif. Dün bat günümdü ama yine regl olmadım. Bu sabah uyandığımda kaset test yaptım negatif. Heveslenmek istemiyorum zaten heveslenemiyorum çünkü hep negatif.. Acaba sonradan pozitife döner miyim? Yoksa erken gebelikte çıkar mıydı?
Demekki hepsinin tam pik gününe denk geliyoralt tarafi en fazla 4 gun yumurtlama ve catlama aklim almıyor
Valla hamile kalmazsam bende kendime şaşırıcsm artık bütün belirtileri yaşayıp sıfırı görmekte şov sankiYumurtlama da pik günü değerlendirdim başka yok olursa bana da supriz olacak sen düşün gerisini
Ama bariz hamilelik belirtisi bu sen de bu ay hamis çıkmazsan bende bise bilmiyorum hakikaten şaşırdığım insanlardan olacaksın
Sperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruzInsallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hep
Yaa çok merak ettim amaDemekki hepsinin tam pik gününe denk geliyoreğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli
Bebeğim gun aşırı ilişki ile sen yildizsin zaten kk da dongun başladığından beri masallahin varValla hamile kalmazsam bende kendime şaşırıcsm artık bütün belirtileri yaşayıp sıfırı görmekte şov sanki
Acaba ne simdi merak ettim aklima bir sey geliyor amaDemekki hepsinin tam pik gününe denk geliyoreğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli
Ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açıkSperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz
Yaa çok merak ettim ama
Kesinlikle cok fazla dillendiriyoruz kafamiza takıyoruzSperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz
Yaa çok merak ettim ama
Kiz ne olmaa aaaaaa anlamıyorum suanBen 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açıkben 3 aydır bunu deniyorum bu 3.ay üst üste hamile kaldım yine yani en azından bu ay test silik ama muhtemelen var tesadüf mü yoksa işe yarıyormu anlamadım
Ayy ben anlamadım amaBen 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açıkben 3 aydır bunu deniyorum bu 3.ay üst üste hamile kaldım yine yani en azından bu ay test silik ama muhtemelen var tesadüf mü yoksa işe yarıyormu anlamadım
Ayyyy nasıl yazayımAyy ben anlamadım ama
Ayyyy nasıl yazayımanlayın ayol olsun bitsin hemen iş size gelmesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?