Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bata 10 gün kala olmazki zaten yumurtlamanın 4-5 gün sonrası oluyor anca döllenme zamanı o hayırlısı belki geç döllenmedir iyi düşün iyi olsun

Canımm güzel haberlerini inşallah paylaşmak nasip olur burda sanada rabbim hayırlısını versin

Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşken biz ne vitaminler ne pozisyonlar yok anam olmayınca olmuyor vallahi

Canım sen yumurtlamana göre adetini ayarlama herkesin yumurtlama günü farklıdır benim yumurtlamadan sonra 16 gün adetim mesela yumurtlamadan 14 gün sonra dediğin de testte gebelik çıkar sadece

Beni yumurtlama tarihim biraz geç oldu bu ay. Aslında ondan sonra 3 4 gün geçtiğinde kasıklarımda ağrılarla başladı. bunlarda 3 4 gün sürdü. Şuan uyku kaldı sadece. Sanırım psikolojik olarak böyle hissediyorum

Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşken biz ne vitaminler ne pozisyonlar yok anam olmayınca olmuyor vallahi
alt tarafi en fazla 4 gun yumurtlama ve catlama aklim almıyor

Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr var

alt tarafi en fazla 4 gun yumurtlama ve catlama aklim almıyor
Demekki hepsinin tam pik gününe denk geliyor eğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli

Valla hamile kalmazsam bende kendime şaşırıcsm artık bütün belirtileri yaşayıp sıfırı görmekte şov sanki

Sperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz
Demekki hepsinin tam pik gününe denk geliyor eğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli
Yaa çok merak ettim ama

Acaba ne simdi merak ettim aklima bir sey geliyor ama

Sperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz

Yaa çok merak ettim ama
Ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açık ben 3 aydır bunu deniyorum bu 3.ay üst üste hamile kaldım yine yani en azından bu ay test silik ama muhtemelen var tesadüf mü yoksa işe yarıyormu anlamadım

B Birizz

Kiz ne olmaa aaaaaa anlamıyorum suan

Ayy ben anlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…