Ben hep bunu denedim gerçekten bilemiyorum ama inanmiyor da değilim artık işe yaradı sanki yinede yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama denemekten zarar gelmezSen zevke gelene kadar esin gelsin modu mu
Bilmem kiAa acaba neden ise yarıyor
Ben hep bunu denedim gerçekten bilemiyorum ama inanmiyor da değilim artık işe yaradı sanki yinede yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama denemekten zarar gelmez
Hadi hayırlısı kuzumBu ay bnm oyle oldu zatenbakalim artik
Hmm tamam o zaman tesekkurlerCanım sen yumurtlamana göre adetini ayarlama herkesin yumurtlama günü farklıdır benim yumurtlamadan sonra 16 gün adetim mesela yumurtlamadan 14 gün sonra dediğin de testte gebelik çıkar sadece
Oyle canim haklisin hayirlisi ins ne diyim sen napiosun nasilsinEvet dün konuşmustuk yine hayırlısı olsun kuzum gelen bereketiyle gelir vallahi sevin hiç stres yapma
Insallahhh tutunur ❤Hadi hayırlısı kuzumçok heyecanlıyım ya ağrım azcik azaldı sanki tutanacakmi dersin bu defa
Kiz bende takvime gore degerlendirdimYumurtlama zamanini degerlendirdiysenizde umut var ama ben takvimden bakıp degerlendirdim ya cok komik birde diyorum belirtim var hey Allahim
BennnKızlar test yapmayan kaldı mı
Insallah sen hamilesindir canım ben olamadım ovulasyonda yumurtlama gunuyle takvim ayni olacak mi bakacağımKiz bende takvime gore degerlendirdim
Bende gecen tam tersini okudum biyerde kadin orgazim olursa oluşan sıvı sayesinde spermin iceriye kaymasini kolaylastiriyor diye hangisi dogruki acabaBilmem kiben ne alaka demiştim yakınıma o bana saçma sapan yok rahim açıliyor yok sperm gitmiyor gibi saçma açıklamalar yapmıştı yani açıklaması saçmaydı ama bende 1 seneyi geçince denicem dedim ve denemelerde ya tesadüf dediğimv gibi ya etkili bilemedim
Hic belirti yok sadece hafif kasik agrisi oda kendimi cok dinledim bu ay of ne zor stresli bisey gercekten kafaya takmayi birakip kendiliginden hamile kalanlari anlayabiliyorum simdiInsallah sen hamilesindir canım ben olamadım ovulasyonda yumurtlama gunuyle takvim ayni olacak mi bakacağım
Bu halde bile bugünüde degerlendirdimBebeğim gun aşırı ilişki ile sen yildizsin zaten kk da dongun başladığından beri masallahin var
Iyi gecelerss canimKızlar iyi geceler
Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?