Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa acaba neden ise yarıyor
Bilmem ki ben ne alaka demiştim yakınıma o bana saçma sapan yok rahim açıliyor yok sperm gitmiyor gibi saçma açıklamalar yapmıştı yani açıklaması saçmaydı ama bende 1 seneyi geçince denicem dedim ve denemelerde ya tesadüf dediğimv gibi ya etkili bilemedim

Canım sen yumurtlamana göre adetini ayarlama herkesin yumurtlama günü farklıdır benim yumurtlamadan sonra 16 gün adetim mesela yumurtlamadan 14 gün sonra dediğin de testte gebelik çıkar sadece
Hmm tamam o zaman tesekkurler

Nerdee bu ahaliiii ne kadar sessiz oldu bura temmuz grubunun ustunde zaten ölü toprağı var

Bende gecen tam tersini okudum biyerde kadin orgazim olursa oluşan sıvı sayesinde spermin iceriye kaymasini kolaylastiriyor diye hangisi dogruki acaba

Insallah sen hamilesindir canım ben olamadım ovulasyonda yumurtlama gunuyle takvim ayni olacak mi bakacağım
Hic belirti yok sadece hafif kasik agrisi oda kendimi cok dinledim bu ay of ne zor stresli bisey gercekten kafaya takmayi birakip kendiliginden hamile kalanlari anlayabiliyorum simdi

Rabbim nasip ederse hepimizin olur insallah canım gerçekten en ufak seyde bile bu boyle cok fazla dusundugunde kafana taktiginda senden uzaklasiyor olmasini istedigin bir sey ne zaman salsan o istegi serbest biraksan gerçeklesiyor ben bunu cok yaşadım elinden geleni yapıp biraz Allaha birakmak gerekiyor bazi şeyleri hani ona teslim etmek güvenmek gibi Queen_42

Kızlar başakşehir cam sakura hastanesi kadin doğuma muayene olan kimse var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…