Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle cok haklısın

Bat ve kimyasal hamileliği anlayamadım. Googlelayıp geliyorum. :)
beklenen adet tarihi öteki de hamiş görünüyorsun ama sağlıksız gebelikse beta değerin yükselmeden düşüyor ve regl oluyorsunn.. hayalet çizgiyi görüp kan veriliyo sonra beta 5 in üstü hamiş ertesi kan değeri yine üstü hamiş devam sonra yükselmemiş veya düşmüşse kimyasal gebelik deniyorr yalancıktan hamişlik yani

Gunayddiiinnn senin var mi canim suphen ben dun yaptim okumussundur kupraa yapcak bgun beklemedeyim sonucu yapsada soylese
oo var var olmaz mıı 29 mayısta elendim %100 hamişimdir bu kadar belirti olamaz diyodum ahahah regl oldum belirtilerim de hala devam ediyor psikolojikkk.. regl bitsin ovulasyon testiyle yumurtlaama kovalayacağım artık temmuzz grubuna kaydım yani aslında

Hayirlisi olsun yaa temmuzda iyi haberlerini bekliym demek belirtiler dewam ediyor he

Hayirlisi olsun yaa temmuzda iyi haberlerini bekliym demek belirtiler dewam ediyor he
ooo tabi şiddetli kasık ağrısı gaz göğüs hassasiyeti uyku sivilcelenme şişkinlik damar mamar ne ararsan var ahahhah ayırt edilmiyor ki adetle hamişlik belirtisi ayırt edebilene helal olsun daha ilk denememdi 1 gün arayla sapık gibi birlikte oluyorduk ama çok erken yumurtlamışım 20 gün arayla adet oldum.. insan ilk yapınca olur neden olmasın ki diye hayal dünyasına kapılıyormuş temmuzda bu belirtilerin hiçbiri olmazsa oo hamişim diyeceğim :d biri bile olsa inanmam daha

Bende supheleniyorum ama pembe kahverengi akintim belli belirsiz 5. Gunumde olunca bilemedim bugun suphelerim ortadan kalkmaya basladi ama dun hafif hafif mide bulantim vardi sigara kokusu bi ara tiksindirdi belim ve kasiklarim arada agriyo bi anda sicak basiyor bilemiyorum yani kafamda deli sorular

sizinki yerleşme şeyidiir zaten testiniz de hayalet çizgiliydi değil mii

Ay benim bat 3 gün geçti. Test yaptım çok net negatifti. Sanırım bu ay elendim. bi yandan geç döllenme olabilir mi diyorum. Sizce olabilir mi kızlar.

Ay benim bat 3 gün geçti. Test yaptım çok net negatifti. Sanırım bu ay elendim. bi yandan geç döllenme olabilir mi diyorum. Sizce olabilir mi kızlar.
neden olmasııın mümküün bir arkadaşımızın öyle olmuştu umarım seninde öyledirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…