8.gun erken olabilir canım bende cok kotu olmustum bel diz kasık ağrısı feci şekilde vardı buna istinaden 8 gun kala bende test yapmıştım negatifti zaten adet oldum tam bat gününde
Canım testim çift çizgiydi
Herhangi bir gün başlanılması gerekiyomuBugün ilk testere dişli aslan pençesi çayımı içtim. 15 gün sabah akşam tüketeceğim bakalım :))
Basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesinTesekkur ederim Allah razi olsun
Bende bunu hep merak etmisimdir benimde 2 günü kasigim agriyor yaaaay size saçma soru sorcam adetken yumurtlama olur mu 5. günüm regl kuduruyorummm ajksdhask
=( bu da gol değil o zaman8.gun erken olabilir canım bende cok kotu olmustum bel diz kasık ağrısı feci şekilde vardı buna istinaden 8 gun kala bende test yapmıştım negatifti zaten adet oldum tam bat gününde
Maktına bardak kaçan adam nedirHacamat duyunca aklima hep makatina bardak kacan adam geliyorgerçekten coook haklısın o kadar kimyasalin icindeyiz ki dikkat etmemiz lazim benim her sagliksiz yiyecekte aklima geliyor zararları ama yinede nefsime karsi gelemiyorum
Bu sabah artık yine regl olmadığımı görünce heyecanla test yapmaya gittim ve regl oldum. Test yapmadan hemen önce hem de. O kadar canım sıkıldı ki. Ne kadar kendimi umutlandırmasam da bu sabah bile olmadığımı görünce heyecanlanmıştım.Canım aynısı bende var sabah test yaptım kontrastı gölgeyi arttırıyorum çizgi görebilmek için
Başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin..Sut annemi kaybettim
Olur canım.. Bu ay ben 6. Günde adetim bitmeden pik gördüm..ay size saçma soru sorcam adetken yumurtlama olur mu 5. günüm regl kuduruyorummm ajksdhask
Günaydınn...Gunaydin kizlar son 2
ayy demee dün belki de pikti kaçtıBaşınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin..
Olur canım.. Bu ay ben 6. Günde adetim bitmeden pik gördüm..
Test almıştın sen yap hemen
Valla benim günler karıstı ben basladım iciyrum kadınlar icin yaratılmıs bir bitkiymişHerhangi bir gün başlanılması gerekiyomu
Canım sağlık olsun bir dahaki aya artık üzme kendiniBu sabah artık yine regl olmadığımı görünce heyecanla test yapmaya gittim ve regl oldum. Test yapmadan hemen önce hem de. O kadar canım sıkıldı ki. Ne kadar kendimi umutlandırmasam da bu sabah bile olmadığımı görünce heyecanlanmıştım.
Cok arastirdim doktorlar ya regli gunu yada regli gectikten sonra yapin diyorlar. Dur bakalim bir regli günümuz gelsin. Ben yarin sabah birdaha normal kaset test yapacagim.Günaydınn...
Ben bugün dayanamadım kaset test yaptım.. Yine negatif çıktı..
Doktor 5gün mü perhiz verdi? 2-3 gün veriliyor diye biliyordum ben.. Ama doğru sonuç için perhiz şart.Gunaydin kizceler simdi bu gun bnm adetim bitiyor sut maydonoz kurune baslsyacagim ama sut maydonoz kürü 5 gun suruyor 5 gun sonra 5 gun cinsel perhiz olmadan esim sperm testine gitse bir sorun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?