Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8.gun erken olabilir canım bende cok kotu olmustum bel diz kasık ağrısı feci şekilde vardı buna istinaden 8 gun kala bende test yapmıştım negatifti zaten adet oldum tam bat gününde

8.gun erken olabilir canım bende cok kotu olmustum bel diz kasık ağrısı feci şekilde vardı buna istinaden 8 gun kala bende test yapmıştım negatifti zaten adet oldum tam bat gününde
=( bu da gol değil o zaman

Ben Hala Adet Olamadım Ve Hicte Belirti Yok Kafayı Yemezsem İyidir Herhalde

Eşimin Bu Sefer Tuttu Sevinci Daha Çok Üzüyor Beni Ya Hiç His Bile Yok Neyi Nasıl Anlatacak Bilmiyorum Kan Verecem Sağlık Ocağına İş Saatime Uymuyor En Erken Ne Zaman Açılıyor Sağlık Ocağı Bilen Var mı ?

Hacamat duyunca aklima hep makatina bardak kacan adam geliyor gerçekten coook haklısın o kadar kimyasalin icindeyiz ki dikkat etmemiz lazim benim her sagliksiz yiyecekte aklima geliyor zararları ama yinede nefsime karsi gelemiyorum
Maktına bardak kaçan adam nedir

Canım aynısı bende var sabah test yaptım kontrastı gölgeyi arttırıyorum çizgi görebilmek için
Bu sabah artık yine regl olmadığımı görünce heyecanla test yapmaya gittim ve regl oldum. Test yapmadan hemen önce hem de. O kadar canım sıkıldı ki. Ne kadar kendimi umutlandırmasam da bu sabah bile olmadığımı görünce heyecanlanmıştım.

Başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin..

Olur canım.. Bu ay ben 6. Günde adetim bitmeden pik gördüm..
Test almıştın sen yap hemen
ayy demee dün belki de pikti kaçtı bugün hiç istek yok bu ayım da boşa gitmez inş akşam başlayayım test yapmaya

Canım sağlık olsun bir dahaki aya artık üzme kendini

Günaydın bu arada kızlarr
Bugünde gelen giden bir şey olmamış bende suanlık. Bakalım beklemedeyım sadece dünden beri cok hastayım (geçen ıslak saçla yürüdüm çarpmış beni) boğazımın ağrısından ve acısından malesef vücudum ne tepki veriyor ona bakamıyorum bile

Gunaydin kizceler simdi bu gun bnm adetim bitiyor sut maydonoz kurune baslsyacagim ama sut maydonoz kürü 5 gun suruyor 5 gun sonra 5 gun cinsel perhiz olmadan esim sperm testine gitse bir sorun olurmu?

Günaydınn...
Ben bugün dayanamadım kaset test yaptım.. Yine negatif çıktı..
Cok arastirdim doktorlar ya regli gunu yada regli gectikten sonra yapin diyorlar. Dur bakalim bir regli günümuz gelsin. Ben yarin sabah birdaha normal kaset test yapacagim.

Gunaydin kizceler simdi bu gun bnm adetim bitiyor sut maydonoz kurune baslsyacagim ama sut maydonoz kürü 5 gun suruyor 5 gun sonra 5 gun cinsel perhiz olmadan esim sperm testine gitse bir sorun olurmu?
Doktor 5gün mü perhiz verdi? 2-3 gün veriliyor diye biliyordum ben.. Ama doğru sonuç için perhiz şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…