Olur araya 2-3 gün cinsel perhiz koyun ondan sonra gitsin. Sanırım anlasidıgım kadarıyla maydonoz kürünü 5 gün yapcaksınız yaparken cocuk deneyeceksiniz? 5 gün süre den hemen sonrada eşin sperm testine gitse olur mu diye mi sordun? Ben öyle anlayıp cevap verdimGunaydin kizceler simdi bu gun bnm adetim bitiyor sut maydonoz kurune baslsyacagim ama sut maydonoz kürü 5 gun suruyor 5 gun sonra 5 gun cinsel perhiz olmadan esim sperm testine gitse bir sorun olurmu?
Elimde test kalmadı benımGünaydınn...
Ben bugün dayanamadım kaset test yaptım.. Yine negatif çıktı..
Kizlaar ben kan vermeye geldim sağlık ocağına dayanamadım artık belirsizliğe
Bende de 3 tane kalmış..Elimde test kalmadı benım
Trendyoldan söyledim artık haftaya Pazartesi gelir
İyi yapmışsın canım...Kizlaar ben kan vermeye geldim sağlık ocağına dayanamadım artık belirsizliğe
Olsun be canım kısmetleri varsa gelirler zaten napalım insallah olumlu sonuclar alırız. Banada adet olurum gibi geliyor ama bakalımBende de 3 tane kalmış..
Ben bu ay adet olacağım kesin..
Çok saçma bir günde yumurtladım rahim duvarının en ince olduğu adetin son gününde..
Testler hep negatif adete de 2 gün kaldı. Ama bence hamile değilim..
Bende temmuza yolcuyum sanırım..
3 temmuz da da eşimi istanbulda bırakıp yazlığa geçeceğiz.. Bakalım nasıl olacak...
Anam nasıl denk getirdin onu yavben geçen gün trendyoldan hediye kuponla 1 tlye 40 adet gebelik testi aldım artık mutlaka bir tanesini pozitif görmem gerek ev ecza deposuna döndü
Ağrı kesici iciyo musun canımGünaydın hanımlar, bu kimyasal gebelik neymiş yahu mahvoluyorum böyle bi ağrı böyle bi kanama yok
Anam nasıl denk getirdin onu yav
Aman tanrım keske bende yakalayabilseymişim daha yeni 10 adet prodoctor aldım 59 tl verdmEki Görüntüle 2863897 Bende gelmez diye düşünmüştüm ama 4 adet 10lu paket aldım arada kuponları kontrol edin mutlaka hayatımın en mantıklı alışverişiydi
Hayır kuzum içmiyorum doktorum tavsiye etmedi birde ağrı kesiciler hep benim adetimi keserdi metotrexat olmamak için ağrı kesici kullanmıyorum kesilmesin diyeAğrı kesici iciyo musun canım
Oyyy parol falan içirseydi bariii. Mahvolmuşsundur sen şimdi kıyamamHayır kuzum içmiyorum doktorum tavsiye etmedi birde ağrı kesiciler hep benim adetimi keserdi metotrexat olmamak için ağrı kesici kullanmıyorum kesilmesin diyeAma mahvoluyorum
Canımm günaydın niye bu kadar zorladı seni ya benim normal adet kanaması gibi oldu normalde adetlerim zaten aşırı aşırı sancılı olduğu için ağrı açısından bir fark hissedemedim belki benGünaydın hanımlar, bu kimyasal gebelik neymiş yahu mahvoluyorum böyle bi ağrı böyle bi kanama yok
Trendyolu zengin ettin testlerdenElimde test kalmadı benım
Trendyoldan söyledim artık haftaya Pazartesi gelir
Günaydın canım ilaç falan vermedi mi doktor yaa ;( geçmiş olsunGünaydın hanımlar, bu kimyasal gebelik neymiş yahu mahvoluyorum böyle bi ağrı böyle bi kanama yok
Hamilelik testi hahahah hala adet olmadım ki benTrendyolu zengin ettin testlerdenovulasyon mu hamilelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?