Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amma velakin felaket hastayım ben kızlar agzımı bile döndüremiyorum boğaz ağrısından baş ağrısından. Vücudum çökmüş gibi antibiyotik almamak için direniyorum. Dün sabah akşam parol içerek bastırdım. Bugünde öyle yapıcam yarın düzelmezsem hayrola

Geçmiş olsun canımm.. Git aile hekimine..
Daha hamile değildin nasılsa uzamadan iç ilaçları düzel çabucak

Canım en az 3 gün perhiz şart biz yaptırdığımızda 3 gün perhiz yaptık zaten kayıt yaparken danışmada soracaklardır bunu

Oyyy parol falan içirseydi bariii. Mahvolmuşsundur sen şimdi kıyamam
Olmazsa öyle yapacağım canım çok sağol
Canım benim adetlerim çok ağrılı olmaz olursa da 2 veya 3.gün bir defa olurdu pıhtı atardım rahatlardım bunda farklı valla
Günaydın canım ilaç falan vermedi mi doktor yaa ;( geçmiş olsun
Yok canım sadece folbiol verdi başka bir şey vermedi çok teşekkür ederim..

Kızlar benim aklıma bişey takıldı ilk evlendiğimiz aylar biz korunmadık evlendikten bir ay sonra adetim saçma bi düzen almıştı benim gecikmişti ondada böyle çok ağrılı pıhtılı kanamam olmuştu ve 10 gün sürmüştü o zaman daha yeni evlenince hamilelik falan düşünüp test yapmamıştım acaba o zamanda kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim

Hayır kuzum içmiyorum doktorum tavsiye etmedi birde ağrı kesiciler hep benim adetimi keserdi metotrexat olmamak için ağrı kesici kullanmıyorum kesilmesin diye Ama mahvoluyorum
Geçmiş olsun fazla ağrı yada kanaman olursa doktorunu haberdar et Canm ne olur ne olmaz ben kürtaj olduğum bi süre ağrı kesici kullanmamı istedi doktor sonra kontrolde bırak artık kanama yaratmasın demişti

Geçmiş olsun fazla ağrı yada kanaman olursa doktorunu haberdar et Canm ne olur ne olmaz ben kürtaj olduğum bi süre ağrı kesici kullanmamı istedi doktor sonra kontrolde bırak artık kanama yaratmasın demişti
Bugün tekrar beta verdim onun sonucuna göre arayacağım kuzum o zaman danışayım doktoruma

Kızlar prodoctor marka erken gebelik testini kullanan var mı onda hep hayali çizgi görüyorum kaset testse tertemiz maşallah

Kızlar bu ay reglim 3. Günü ve sadece kahverengi lekeler geliyor yaa normalde benim 5 gün sürer di acaba niye böyle erkene cekti ki ? Yaaa. ;/ böyle olan oldumu aranızda yaaa

Evet canım oluyor
Ben iki gün çok şiddetli ağrı çekmiştim ki ağrı eşiğim düşük değildir kıvrandırdı kanamam da çoktu saat sürmüyordu ped değiştirmem iki gün sonunda avuç içi büyklüğünde kan pıhtısı düştü sonrası ağrım gitti kanamam azaldı doktorum rahim içi kanaman çokmuş içerde birikmiş dedi korkulacak bişey yok dedi ama çeken bilir anlıyorum seni o yüzden kafanı karıştıracak bişey olursa doktoru ara cnm

Aynisini bende yaşamıştım alt karinda sanci agri karisimi vardi parca düşünce gecmisti agri, kurtajdan sonra 5 gun sonra falandı

Kizlaar ben sabah kan verdim ama koyuluk takibi için yine test yaptım koyulasmis bu ölcem vallahi nolur dua edin bana

Eklentiler

• IMG20210604123425.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…