Benim nasıl haberim olmadı ondan yaaben geçen gün trendyoldan hediye kuponla 1 tlye 40 adet gebelik testi aldım artık mutlaka bir tanesini pozitif görmem gerek ev ecza deposuna döndü
Geçmiş olsun canımm.. Git aile hekimine..Amma velakin felaket hastayım ben kızlar agzımı bile döndüremiyorum boğaz ağrısından baş ağrısından. Vücudum çökmüş gibi antibiyotik almamak için direniyorum. Dün sabah akşam parol içerek bastırdım. Bugünde öyle yapıcam yarın düzelmezsem hayrola
75 tl değerinde bir kupondu valla bende anlamadım bildiğin bedava almış oldumBenim nasıl haberim olmadı ondan yaa
Olmazsa öyle yapacağım canım çok sağolOyyy parol falan içirseydi bariii. Mahvolmuşsundur sen şimdi kıyamam
Canım benim adetlerim çok ağrılı olmaz olursa da 2 veya 3.gün bir defa olurdu pıhtı atardım rahatlardım bunda farklı vallaCanımm günaydın niye bu kadar zorladı seni ya benim normal adet kanaması gibi oldu normalde adetlerim zaten aşırı aşırı sancılı olduğu için ağrı açısından bir fark hissedemedim belki benbana acildeki doktor rahim duvarin çok kalınlaşmış kanaman başladığında biraz ağrın olabikir demişti
Yok canım sadece folbiol verdi başka bir şey vermediGünaydın canım ilaç falan vermedi mi doktor yaa ;( geçmiş olsun
Geçmiş olsun fazla ağrı yada kanaman olursa doktorunu haberdar et Canm ne olur ne olmaz ben kürtaj olduğum bi süre ağrı kesici kullanmamı istedi doktor sonra kontrolde bırak artık kanama yaratmasın demiştiHayır kuzum içmiyorum doktorum tavsiye etmedi birde ağrı kesiciler hep benim adetimi keserdi metotrexat olmamak için ağrı kesici kullanmıyorum kesilmesin diyeAma mahvoluyorum
Bugün tekrar beta verdim onun sonucuna göre arayacağım kuzum o zaman danışayım doktorumaGeçmiş olsun fazla ağrı yada kanaman olursa doktorunu haberdar et Canm ne olur ne olmaz ben kürtaj olduğum bi süre ağrı kesici kullanmamı istedi doktor sonra kontrolde bırak artık kanama yaratmasın demişti
Büyük pıhtıların oluyo mu pekiBugün tekrar beta verdim onun sonucuna göre arayacağım kuzum o zaman danışayım doktoruma
Evet canım oluyorBüyük pıhtıların oluyo mu peki
Ben iki gün çok şiddetli ağrı çekmiştim ki ağrı eşiğim düşük değildir kıvrandırdı kanamam da çoktu saat sürmüyordu ped değiştirmem iki gün sonunda avuç içi büyklüğünde kan pıhtısı düştü sonrası ağrım gitti kanamam azaldı doktorum rahim içi kanaman çokmuş içerde birikmiş dedi korkulacak bişey yok dedi ama çeken bilir anlıyorum seni o yüzden kafanı karıştıracak bişey olursa doktoru ara cnmEvet canım oluyor
Aynisini bende yaşamıştım alt karinda sanci agri karisimi vardi parca düşünce gecmisti agri, kurtajdan sonra 5 gun sonra falandıBen iki gün çok şiddetli ağrı çekmiştim ki ağrı eşiğim düşük değildir kıvrandırdı kanamam da çoktu saat sürmüyordu ped değiştirmem iki gün sonunda avuç içi büyklüğünde kan pıhtısı düştü sonrası ağrım gitti kanamam azaldı doktorum rahim içi kanaman çokmuş içerde birikmiş dedi korkulacak bişey yok dedi ama çeken bilir anlıyorum seni o yüzden kafanı karıştıracak bişey olursa doktoru ara cnm
Ben onu yapmıştım bembeyazdi canımKızlar prodoctor marka erken gebelik testini kullanan var mı onda hep hayali çizgi görüyorum kaset testse tertemiz maşallah
Yumurtlaman nasıl gidiyor kızBen onu yapmıştım bembeyazdi canım
Ayy valla koyulaşmış billa koyulaşmışşş hadi inşallahhh kan sonucun ne zaman çıkacak acabaKizlaar ben sabah kan verdim ama koyuluk takibi için yine test yaptım koyulasmis bu ölcem vallahi nolur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?