Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadı

Canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan bana benim yakaladigim 2 kimyasal ama test yaptırmadığım zamanlarda da olduğuna eminim hiç sıkma canını peşi çok çabuk oluyor bak bana üst üste bıkmadan devam ettim bu senin için iyi birşey sağlıklı bir yumurta dollenmek için bekleyecek bu ay

Ben aile hekimimle hastayım falan diye konustm durumumu anlattm o da parol verdi bana canım bence icebilirsin bir sey olmaz

Aynen kuzum şu ağrılarım bi geçsin allahın izniyle önümüze bakarız inşallah

Yok canım koymam eşimde önerdi de koymamayı tercih ettim ben inşallah sonrası sağlıklı olur

Arkadaşlar Merhaba;
sizlere bir sorum olucak dün itibari ile çikolata kistlerimin olduğunu öğrendim martta da kimyasal gebelik geçirmiştim ,kontrol amaclı gitttim ama buseferde çikolata kistlerimi öğrendim ,4 cm sizce normal yolla hamilelik şansım yok mu ya da çikolata kisti olup normal yolla bebği olanlar var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…