- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Benim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadıBen iki gün çok şiddetli ağrı çekmiştim ki ağrı eşiğim düşük değildir kıvrandırdı kanamam da çoktu saat sürmüyordu ped değiştirmem iki gün sonunda avuç içi büyklüğünde kan pıhtısı düştü sonrası ağrım gitti kanamam azaldı doktorum rahim içi kanaman çokmuş içerde birikmiş dedi korkulacak bişey yok dedi ama çeken bilir anlıyorum seni o yüzden kafanı karıştıracak bişey olursa doktoru ara cnm
Saat 5 te çıkarmış gelme ara dediler Allahıma yalvarıyorum ya inşallah tutunur bu defa oturdum ağlıyorum şu an hem korkudan hem sevinçtenAyy valla koyulaşmış billa koyulaşmışşş hadi inşallahhh kan sonucun ne zaman çıkacak acaba
Canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan bana benim yakaladigim 2 kimyasal ama test yaptırmadığım zamanlarda da olduğuna eminim hiç sıkma canını peşi çok çabuk oluyor bak bana üst üste bıkmadan devam ettim bu senin için iyi birşey sağlıklı bir yumurta dollenmek için bekleyecek bu ayBenim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadı
Ben aile hekimimle hastayım falan diye konustm durumumu anlattm o da parol verdi bana canım bence icebilirsin bir sey olmazOlmazsa öyle yapacağım canım çok sağol
Canım benim adetlerim çok ağrılı olmaz olursa da 2 veya 3.gün bir defa olurdu pıhtı atardım rahatlardım bunda farklı valla
Yok canım sadece folbiol verdi başka bir şey vermediçok teşekkür ederim..
Kızlar benim aklıma bişey takıldı ilk evlendiğimiz aylar biz korunmadık evlendikten bir ay sonra adetim saçma bi düzen almıştı benim gecikmişti ondada böyle çok ağrılı pıhtılı kanamam olmuştu ve 10 gün sürmüştü o zaman daha yeni evlenince hamilelik falan düşünüp test yapmamıştım acaba o zamanda kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim
Ben ondan siparis ettm trendyoldan. Gelince denerimKızlar prodoctor marka erken gebelik testini kullanan var mı onda hep hayali çizgi görüyorum kaset testse tertemiz maşallah
Canım arveles alabilirsin demiş çok sağolBen aile hekimimle hastayım falan diye konustm durumumu anlattm o da parol verdi bana canım bence icebilirsin bir sey olmaz
Aynen kuzum şu ağrılarım bi geçsin allahın izniyle önümüze bakarız inşallahCanım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan bana benim yakaladigim 2 kimyasal ama test yaptırmadığım zamanlarda da olduğuna eminim hiç sıkma canını peşi çok çabuk oluyor bak bana üst üste bıkmadan devam ettim bu senin için iyi birşey sağlıklı bir yumurta dollenmek için bekleyecek bu ay
Ayy hadi insallahh saglikla devami gelirKizlaar ben sabah kan verdim ama koyuluk takibi için yine test yaptım koyulasmis bu ölcem vallahi nolur dua edin bana
Hamileyim canım çok şükür
Normal bı ağrı kesici kullanabilirsin bana ikisindede kullan demişlerdi ayaklarını sıcak tut sıcak su koyma sakın enfeksiyon vs varsa daha kötü yapıyorAynen kuzum şu ağrılarım bi geçsin allahın izniyle önümüze bakarız inşallah
Kişiden kişiye göre değişir canım ama koyulaşabileceğini söylüyorlarKızlar bise soracam regliye yakın ovulasyon testleri hep mi siliklesir koyulasir mi
tebriklerr darısı başımızaHamileyim canım çok şükür
Amiiin inşallah bu defa olacak hissediyorum yaAyy hadi insallahh saglikla devami gelir
Daha henüz bir sey yok canim bekliyorum yumurtlamayiYumurtlaman nasıl gidiyor kız
Tebrikler, saglikla kucagina alirsin inşallahHamileyim canım çok şükür
Ben geçen ay onunla öğrenmiştim hatta baya belirgindi kasette ışık tutunca görünüyordu zar zorKızlar prodoctor marka erken gebelik testini kullanan var mı onda hep hayali çizgi görüyorum kaset testse tertemiz maşallah
Ya ben ondan emin olamıyorum bide varsa şimdiye çıkması gerekmez mi bata 3 gün kaldıBen onu yapmıştım bembeyazdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?