Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi çok şükür sevindim senin adına

Ya ben ondan emin olamıyorum bide varsa şimdiye çıkması gerekmez mi bata 3 gün kaldı
Canım stres yapma 3 gun kalmis surda bir bekle adet gününde yaparsin testi kan verirsin sonra iyice emin olmak icin ama unut suan takilma burda genel olarak gördüğüm kızlar cok streslisiniz azcik akışına bırakın hergun test yapan var yıpratıyorsunuz kendinizi guzel seyler beklenmedik anlarda geliyor

Evet asko oylr sordum

Haklısında bu aydan sonra iki ay ara verecez o yüzden hemen olsun derdindeydim yoksa stres yapmazdım bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun artık

Kizceler meryem suresine baslamayi dusunuyorum bana katılacak olan varmi

Kızlar ben dun ilk idrarimla kaset test yapmistim dedim ya bembeyaz çıkmıştı. Cope atmadim onu aksam gittim baktim cift olmus. Hemen arkadasimi aradim kac dakka bekledin testin basinda dedi 1-2 dk bekledim sonra kaldirdim dedim işe yetismem gerekiyordu çünkü. Megersem 5 dakka beklemem gerekiyormus testtede oyle yazıyor. Ama 30 dkdan sonra test gecersizmis. Yarin sabah bidaha yapcam bat pazar günü.

2. Cizgi durduk yere cimammistir annem akrdesime hamileyken test yaptik ben basinda 5 10 dk bekeldim bisey yoktu sonra temizlik yalmaya baslsdik banyoya koymustum 1 saat falan sonra sıra banyoyu temzilemeye geldi testi atiyim diye aldim elime ikinci cizgi kopkoyuydu simdi 3 yasinda sıpa

Testi yarıj sabah tekrarla canım mutlaka haber ver bize

Maşaallah

Kızlar yumurtlama zamanı yumurta akı kıvamında akıntıyı gördükten sonra ovulasyon testinde ne zaman pik gördünüz? 2 gündür günde 1 kere öyle bir akıntı geldi ama ovulasyon testi yaptım pik olmamıştı.Acaba 1 2 güne pik olcak da onun mu habercisi bu akıntı?

Testi yarıj sabah tekrarla canım mutlaka haber ver bize
Aslinda ben akşam yaptim gece 12 de cok hayalet bisey cikti ama kamerada gözükmüyor beyaz şeffaf bir goruntu var. 2 testin markasida farkli bu arada ilk yaptigim daha kaliteliydi markasi. Arkadasim kizdi 1-2 dk beklenip gidilirmi diye. Gece yaptigim 4. Dakikada belirdi kronometreyi calistirdim durdum basinda

İlk idrarla daha net cıkar canm idrarında bütün gece botunca hcg hormonu birikmiş oluyor.

Hayal mi görüyorum hayal çizgi var mı kızlar ?
bu durumu yaşayanlar yorumlarınızı bekliyorum :)

Eklentiler

• 34393E15-35F3-43AA-81B7-3AE42BAE3591.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…