Ümitleniyorum bakBen geçen ay onunla öğrenmiştim hatta baya belirgindi kasette ışık tutunca görünüyordu zar zor
İyi çok şükür sevindim senin adınaBenim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadı
Bende ordan almıştım baya uyguna geldi hadi inşallah sende vardır canımBen ondan siparis ettm trendyoldan. Gelince denerim
İnşallah canımda bilmiyorm artık görcez 10 güneBende ordan almıştım baya uyguna geldi hadi inşallah sende vardır canım
Canım stres yapma 3 gun kalmis surda bir bekle adet gününde yaparsin testi kan verirsin sonra iyice emin olmak icin ama unut suan takilma burda genel olarak gördüğüm kızlar cok streslisiniz azcik akışına bırakın hergun test yapan var yıpratıyorsunuz kendinizi guzel seyler beklenmedik anlarda geliyorYa ben ondan emin olamıyorum bide varsa şimdiye çıkması gerekmez mi bata 3 gün kaldı
Bana doktor henuz birsey soylemedi burda oyle dedilerDoktor 5gün mü perhiz verdi? 2-3 gün veriliyor diye biliyordum ben.. Ama doğru sonuç için perhiz şart.
Evet asko oylr sordumOlur araya 2-3 gün cinsel perhiz koyun ondan sonra gitsin. Sanırım anlasidıgım kadarıyla maydonoz kürünü 5 gün yapcaksınız yaparken cocuk deneyeceksiniz? 5 gün süre den hemen sonrada eşin sperm testine gitse olur mu diye mi sordun? Ben öyle anlayıp cevap verdim
Haklısında bu aydan sonra iki ay ara verecez o yüzden hemen olsun derdindeydim yoksa stres yapmazdım bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun artıkCanım stres yapma 3 gun kalmis surda bir bekle adet gününde yaparsin testi kan verirsin sonra iyice emin olmak icin ama unut suan takilma burda genel olarak gördüğüm kızlar cok streslisiniz azcik akışına bırakın hergun test yapan var yıpratıyorsunuz kendinizi guzel seyler beklenmedik anlarda geliyor
2. Cizgi durduk yere cimammistir annem akrdesime hamileyken test yaptik ben basinda 5 10 dk bekeldim bisey yoktu sonra temizlik yalmaya baslsdik banyoya koymustum 1 saat falan sonra sıra banyoyu temzilemeye geldi testi atiyim diye aldim elime ikinci cizgi kopkoyuydu simdi 3 yasinda sıpaKızlar ben dun ilk idrarimla kaset test yapmistim dedim ya bembeyaz çıkmıştı. Cope atmadim onu aksam gittim baktim cift olmus. Hemen arkadasimi aradim kac dakka bekledin testin basinda dedi 1-2 dk bekledim sonra kaldirdim dedim işe yetismem gerekiyordu çünkü. Megersem 5 dakka beklemem gerekiyormus testtede oyle yazıyor. Ama 30 dkdan sonra test gecersizmis. Yarin sabah bidaha yapcam bat pazar günü.
Testi yarıj sabah tekrarla canım mutlaka haber ver bizeKızlar ben dun ilk idrarimla kaset test yapmistim dedim ya bembeyaz çıkmıştı. Cope atmadim onu aksam gittim baktim cift olmus. Hemen arkadasimi aradim kac dakka bekledin testin basinda dedi 1-2 dk bekledim sonra kaldirdim dedim işe yetismem gerekiyordu çünkü. Megersem 5 dakka beklemem gerekiyormus testtede oyle yazıyor. Ama 30 dkdan sonra test gecersizmis. Yarin sabah bidaha yapcam bat pazar günü.
Maşaallah2. Cizgi durduk yere cimammistir annem akrdesime hamileyken test yaptik ben basinda 5 10 dk bekeldim bisey yoktu sonra temizlik yalmaya baslsdik banyoya koymustum 1 saat falan sonra sıra banyoyu temzilemeye geldi testi atiyim diye aldim elime ikinci cizgi kopkoyuydu simdi 3 yasinda sıpa
Aslinda ben akşam yaptim gece 12 de cok hayalet bisey cikti ama kamerada gözükmüyor beyaz şeffaf bir goruntu var. 2 testin markasida farkli bu arada ilk yaptigim daha kaliteliydi markasi. Arkadasim kizdi 1-2 dk beklenip gidilirmi diye. Gece yaptigim 4. Dakikada belirdi kronometreyi calistirdim durdum basindaTesti yarıj sabah tekrarla canım mutlaka haber ver bize
İlk idrarla daha net cıkar canm idrarında bütün gece botunca hcg hormonu birikmiş oluyor.Aslinda ben akşam yaptim gece 12 de cok hayalet bisey cikti ama kamerada gözükmüyor beyaz şeffaf bir goruntu var. 2 testin markasida farkli bu arada ilk yaptigim daha kaliteliydi markasi. Arkadasim kizdi 1-2 dk beklenip gidilirmi diye. Gece yaptigim 4. Dakikada belirdi kronometreyi calistirdim durdum basinda
Anladım canım. Yarin sabah yapacagim inşaallah.İlk idrarla daha net cıkar canm idrarında bütün gece botunca hcg hormonu birikmiş oluyor.
Regl oldum ben kısmet temmuza@Monarosa01 @bbkeliz92 @Lavinya1177 G Gulsenmug34 kızlar son durumunuz nedir bat tarihleriniz gelmişşş güzel haberler verin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?