- 23 Aralık 2020
- 169
- 222
- 23
23.05 en koyusuydu sonra silikleşti bıgün yine kızarmaya başladı anlamadm neden tekrar yumurtlama mı olacak adete yakın mı böyle oluyor senceAtar mısın bakiyim bende
Senin baya koyu var yumurtlama zamanında da günlerce koyu çıkmış gibi geldi bana tekrar koyulaşma olmuş tekrar yumurtlama olduğunu sanmam cnm gebelik olabilir benim yumurtlama da 22 sinde olmuştu23.05 en koyusuydu sonra silikleşti bıgün yine kızarmaya başladı anlamadm neden tekrar yumurtlama mı olacak adete yakın mı böyle oluyor sence
Polikistik over var mı cnm sende23.05 en koyusuydu sonra silikleşti bıgün yine kızarmaya başladı anlamadm neden tekrar yumurtlama mı olacak adete yakın mı böyle oluyor sence
Canım o aralarda koyuluk olması çaylatma iğnesi yapıldım onsan sanırım. Var canım polikistikPolikistik over var mı cnm sende
Çok teşekkürler en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olsuntebriklerr darısı başımıza
Teşekkür ederim inşallah darısı sağlıkla size olsunTebrikler, saglikla kucagina alirsin inşallah
Amin insallah tum isteyenlerin icindede benim olsunÇok teşekkürler en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun
Teşekkür ederim inşallah darısı sağlıkla size olsun
Doğru ondan olabilir bana var gibi geldi yarın da yap gebelik testi inşallah koyulaşma olurCanım o aralarda koyuluk olması çaylatma iğnesi yapıldım onsan sanırım. Var canım polikistik
Cesaret edebilirsem yaparım inşallah canımDoğru ondan olabilir bana var gibi geldi yarın da yap gebelik testi inşallah koyulaşma olur
1haftayı geçer benceKızlar 6-7 mm olan yumurta kaç günde istenilen büyüklüğe ulaşır sizce
1 gunde ort 1 veya 2 ml buyur catlamasi da 19-24 ml ulasinca olur tabi bunlar ortlama degerler ve dogal olarak gelisir. İlac takviseyizKızlar 6-7 mm olan yumurta kaç günde istenilen büyüklüğe ulaşır sizce
Kaçıncı günündesinYumurtlama erken olunca beklemek daha zor oluyor=/
11.gun yumurtladim 20.gundeyim=)Kaçıncı günündesin
Bende de aynı Canm bugün yaptım koyu çıktı yanlış belki diye tekrar yapacamOvulasyon testi Sipsilik çıkıyor catlamadan sonra hep
Yumurtlamanın 9 günü11.gun yumurtladim 20.gundeyim=)
Benimki silik valla ama bu tam kopkoyu değil bence ben de geçen ay koyuydu adet oldum heralde pik olunca gebelikten şüpheleniliyir pik olmamisti seninki gibiydiBende de aynı Canm bugün yaptım koyu çıktı yanlış belki diye tekrar yapacam
Dun kan verdim negatif kacinci gün çıkarmış yumurtlamadan sonra canım?Yumurtlamanın 9 günü12 den sonra test yapacak mıısn
12 günden sonra çıkabilirmiş canımDun kan verdim negatif kacinci gün çıkarmış umurtlamadan sonra canım?
Karnım bacaklarim falan ağrıyor 3 4 gundur ondan kan verdimde bugün azaldi
Hmm daha erkenmiiş demekki sen yapacak mısın senin kaçıncı gün a caba12 günden sonra çıkabilirmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?