Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim duzensiz en son adet tarihim 5 mayıs sık sık idrara çıkıyorum ve cok cavuk acıkıyorum iştahım çok arttı kasik ağzımda var idrar testi negatif onsallah hayırlısı ise hamile kalmak istiyorum bende

Bu ovulasyon testleri beni delirtecek kızlar hani 2 saat sıvı almıyoruz ya ben bir saat sonra dayanamadım wc gittim sonra bi saat daha bekleyip o idrarla test yaptım atıyorum size bana yanlış geldi daha dün ikinci çizgi yok gibiydi

Merhaba,
Çikolata kisti gebeliği engelleyebilir diyorlar ama bu kesin bir şey değil. Tüpler açıksa doğal yolla gayet hamilelik olur. Hem sizde kimyasal gebelik olmuş, bu da normal yolla hamile kalabildiğinizi gösteriyor zaten. İlk gebelikler kimyasal ile ya da çok büyümeden düşük ile sonuçlanabiliyormuş. Hem vücut ilk defa karşılaştığı için hem de embriyo sağlıklı olmadığı için gerçekleşebiliyor. Hiç strese girmeyin boşuna.
Benim de çikolata kistim var, 6 yıl önce öğrenmiştim en sonunda ameliyat oldum yine tekrarladı ve şu an sol tarafta 3 tane kistim var. Ameliyat geçmişime, büyük 3 kiste ve sol tüpte muhtemel yapışıklığa/tıkanıklığa rağmen doktor 1 yıl dene dedi bana mesela.

Attım kızlar

Eklentiler

• C4BF4815-3BEB-4795-8D3D-E2530FB758D1.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar 6-7 mm olan yumurta kaç günde istenilen büyüklüğe ulaşır sizce

Selamünaleyküm canlar bende yeni katıldım aranıza çok istiyorum bebek inşallah Rabbim hepimize verir dua umut başta olmak üzere birbirimize yardımcı olalım.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…