Bu ay aşırı verimsiz aşırıı çok az hamiş haberi alıyoruz ahh ahhRegl oldum ben kısmet temmuza
Bata kaç gün var cnmHayal mi görüyorum hayal çizgi var mı kızlar ?
bu durumu yaşayanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Aynennn bende çok umutluyum ovulasyon testindenAynen ama ovulasyon testi aldım regl den sonra daha da özenli olacağım bakalım
2 gün var canımBata kaç gün var cnm
Merhaba,Arkadaşlar Merhaba;
sizlere bir sorum olucak dün itibari ile çikolata kistlerimin olduğunu öğrendim martta da kimyasal gebelik geçirmiştim ,kontrol amaclı gitttim ama buseferde çikolata kistlerimi öğrendim ,4 cm sizce normal yolla hamilelik şansım yok mu ya da çikolata kisti olup normal yolla bebği olanlar var mı ?
Bende görüyorum çizgiyi:) Regl gününde tekrar test yap cnm koyulaşmış olur inşallahhHayal mi görüyorum hayal çizgi var mı kızlar ?
bu durumu yaşayanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
İnşallah canımmBende görüyorum çizgiyi:) Regl gününde tekrar test yap cnm koyulaşmış olur inşallahh
Hangi marka ? Benimde 3 gün var 2 gündür benimki de böyle çıkıyor2 gün var canım
Laboquick marka senin canımHangi marka ? Benimde 3 gün var 2 gündür benimki de böyle çıkıyor
Prodoctor benimkiLaboquick marka senin canım
Bekleyelim inşallah koyulaşır ikimizinde canımProdoctor benimki
İnşallah cnm sen ovulasyon testi yapıyor musunBekleyelim inşallah koyulaşır ikimizinde canım
Yapiyorum bugun o da koyu ciktiİnşallah cnm sen ovulasyon testi yapıyor musun
Atar mısın bakiyim bendeYapiyorum bugun o da koyu cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?