Ohohohoy ben daha cok beklicem gibi duruyo o zaman1haftayı geçer bence
teşekkür ederimm ilaç takviyesi almadım hiçç o zaman benim daha sürer bu döngü off1 gunde ort 1 veya 2 ml buyur catlamasi da 19-24 ml ulasinca olur tabi bunlar ortlama degerler ve dogal olarak gelisir. İlac takviseyiz
Canım yumurtlamandan sonra kaçıncı gün verdin kan testini?Kızlar sonucum 24.54 çıktı ama adete dönebilir dedi doktor çok ağrım var deyince inşallah kimyasala dönmez buda
Canım bugün 14.günCanım yumurtlamandan sonra kaçıncı gün verdin kan testini?
Tamam canm sıkıntı yapma daha var. 17.günde gelin diyor genelde doktorlar. Bekle bakalım 17.gününde bidaha tekrarlarsın kan testiniCanım bugün 14.gün
13 gün benim bugün bugünde yaptım hep hayalet var kaset testte de Hiç bişey görünmüyorHmm daha erkenmiiş demekki sen yapacak mısın senin kaçıncı gün a caba
Erkende mi hayalet var insallah koyulasir13 gün benim bugün bugünde yaptım hep hayalet var kaset testte de Hiç bişey görünmüyor
Benim sorunun cevabını bilen yok mu kızlarKızlar yumurtlama zamanı yumurta akı kıvamında akıntıyı gördükten sonra ovulasyon testinde ne zaman pik gördünüz? 2 gündür günde 1 kere öyle bir akıntı geldi ama ovulasyon testi yaptım pik olmamıştı.Acaba 1 2 güne pik olcak da onun mu habercisi bu akıntı?
İyide senin daha çok var. Kanda bile 3 gün önce çıkar derlerken idrara kandan sonra geçtiğine göre daha çıkması mümkün değildirBat 8 haziran 2 kez ultra erken test yaptım negatif sizce varmidir bir umut
Biliyorum ama cok sabırsızimİyide senin daha çok var. Kanda bile 3 gün önce çıkar derlerken idrara kandan sonra geçtiğine göre daha çıkması mümkün değildir
Evet cnm inşallahErkende mi hayalet var insallah koyulasir
Benim yumurtlamadan iki üç gün önce başlıyorBenim sorunun cevabını bilen yok mu kızlar
Bunu anlamanın yolu ovulasyon testi yapmak.. Akıntının yoğunluğu süresi herkeste aynı olmaz ÇünküBenim sorunun cevabını bilen yok mu kızlar
Aynen öyle canım bence bu işin büyüsü yan gelip yatmakKızlar merhaba. Benim bat bugündü ve bugünde adet oldum. Ama dün zaten kan vermiştim ve negatif çıkmıştı zaten. Bundan böyle kesinlikle adetim 3 gün geçmeden kan vermeyeceğim. Kesinlikle büyüsünü bozuyoruz olayın. Yumurtlamamdan 14gün sonra adet oldum adetlerim düzenlidir o yüzden bu ay artık takip bile yapmadan kafama göre takılacam. Herşeyde bi hayır vardır zamanı değil demekki
Aynen öyleTemmuz grubuna beklerim hepinizi=)Aynen öyle canım bence bu işin büyüsü yan gelip yatmakHayırlısı olsun temmuza transferiz hepimiz orda deneriz
Bence test yapın mutlaka çıkar ben ilk gebeliğimde gecikmenin 5 günü yaptığımda C çizgisinden daha koyu çıkmıştı değerim 1000 di varsa yüksek ihtimal çıkar diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar . Benim de adetim 4 gün gecikti normalde olmazdı ama hafif sancılar giriyor kasıklarıma goguslerimde hafif ağrı sıkınca. Çok iştahsız hissediyorum. Test yapmaya korkuyorum iki yıldır o kadar çok üzüldüm ki olumsuz görmekten. 3-4 gün yeterli bir süre mi sizce yoksa bir hafta dolsun mu bilemedim test yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?