Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucum 24.54 çıktı ama adete dönebilir dedi doktor çok ağrım var deyince inşallah kimyasala dönmez buda

Benim sorunun cevabını bilen yok mu kızlar

Kızlar merhaba. Benim bat bugündü ve bugünde adet oldum. Ama dün zaten kan vermiştim ve negatif çıkmıştı zaten. Bundan böyle kesinlikle adetim 3 gün geçmeden kan vermeyeceğim. Kesinlikle büyüsünü bozuyoruz olayın. Yumurtlamamdan 14gün sonra adet oldum adetlerim düzenlidir o yüzden bu ay artık takip bile yapmadan kafama göre takılacam. Herşeyde bi hayır vardır zamanı değil demekki

Aynen öyle canım bence bu işin büyüsü yan gelip yatmak Hayırlısı olsun temmuza transferiz hepimiz orda deneriz

Kızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtladan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gibek deliğimin alti bi yere deyince acio tezgaha falan ne diyonuz=)

Merhaba arkadaşlar . Benim de adetim 4 gün gecikti normalde olmazdı ama hafif sancılar giriyor kasıklarıma goguslerimde hafif ağrı sıkınca. Çok iştahsız hissediyorum. Test yapmaya korkuyorum iki yıldır o kadar çok üzüldüm ki olumsuz görmekten. 3-4 gün yeterli bir süre mi sizce yoksa bir hafta dolsun mu bilemedim test yapmak için

Bence test yapın mutlaka çıkar ben ilk gebeliğimde gecikmenin 5 günü yaptığımda C çizgisinden daha koyu çıkmıştı değerim 1000 di varsa yüksek ihtimal çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…