Anladım canım belki benimde öyledir demek ki beklemem lazım biraz daha. Ben boşuna stres yaptım galibaBenim yumurtlamadan iki üç gün önce başlıyor
Canim bence erken ben yumurtlamanin 12. Gunu cok hafif hayalet cizgi gördüm oncesinde yapsaydim o bile cikmazdi. Bence 3 gun sonra yine yap yada regli gününden 1 gun önce falan yap.Kızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtladan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gibek deliğimin alti bi yere deyince acio tezgaha falan ne diyonuz=)
Peki bu hiç durmayan ağrılarım ne olabilir ? Alt karnım hiç durmadan ağrıyor 4 gün olduCanim bence erken ben yumurtlamanin 12. Gunu cok hafif hayalet cizgi gördüm oncesinde yapsaydim o bile cikmazdi. Bence 3 gun sonra yine yap yada regli gününden 1 gun önce falan yap.
Benimde oldu agri kendimizi cok dinledigimiz icin hissediyoruz dinlemesek umursamayacagiz. Bendeki en onemli belirti mide siskinligi ve gazdi 60 kilo iken giydigim pantolonumu suan 52 kiloyum düğmesini kapatamadim cok rahatsiz etti. Birde mesela benim yumurtlamamda hep sag tarafim agridi hala sag tarafima agri giriyor.Peki bu hiç durmayan ağrılarım ne olabilir ? Alt karnım hiç durmadan ağrıyor 4 gün oldu
Ya benim her zaman katlayarak giydiğim eşofman cuk oturdu dun. Ayrica dinlemiyorum kendimi çok ağrım var ama böyle olcek gibi değil baya farklı hatta enfeksiyon var mı diye crp de baktırdım hissettiren ama öldürmeyen bir ağrı ondan merak ediyorum=)Benimde oldu agri kendimizi cok dinledigimiz icin hissediyoruz dinlemesek umursamayacagiz. Bendeki en onemli belirti mide siskinligi ve gazdi 60 kilo iken giydigim pantolonumu suan 52 kiloyum düğmesini kapatamadim cok rahatsiz etti. Birde mesela benim yumurtlamamda hep sag tarafim agridi hala sag tarafima agri giriyor.
İnşallah iki yıldır çok yıprandım prolaktin sıkıntım vardı. Var gibi hissediyorum ben de ama yapayım yine son olur inşallahBence test yapın mutlaka çıkar ben ilk gebeliğimde gecikmenin 5 günü yaptığımda C çizgisinden daha koyu çıkmıştı değerim 1000 di varsa yüksek ihtimal çıkar diye düşünüyorum
Hemen hemen ayniyiz bende 12.gun yumurtladim 18.gundeyim11.gun yumurtladim 20.gundeyim=)
Bi at istersen az çok anladim test isini 5 ay oldu.Hemen hemen ayniyiz bende 12.gun yumurtladim 18.gundeyimbenim ovulasyon sonrasi testlerim genelde silik ama 16.gun bir koyulasma oldu. Tekrar silindi gruba attim ama yorum yapan olmadi. Acaba 2.keremi yumurtladim diye
Yok yok dalgalanma olmuş yumurtlama degil.Eki Görüntüle 2864451 Bugün 18.gunum sivi alimina dikkat ederek yapiyorum 16sinda karnim cok agirdi bilmiyorum. 12 13 yumurtlamaydı 14te catladi. Ben yinede devam ediyim dedim.
Tesekkur ederimYok yok dalgalanma olmuş yumurtlama degil.
Yumurtlama sağdaki gibi oluyor
Benimde göbek deliginin alti ağrıyor 4 gundur bat 13 haziranTesekkur ederimgeri sayim basladi kacinci gun cikar acaba ya beklemek zormus. Bende suan yorgunluk var sadece bide arada gobek deligimin altinda oralarda oyulma tarzi his oluyor senin canım? Bat ne zaman benim 14 haziran
Sabah eczaneden test alip bir kaset testmi yapsan acabaHeyecandan baska konuya yazmısım
Kızlaaar büyük haber ya adet baslıyor yada yerleşme kanaması geldi bu sefer cok farklıydı acık uçuk pembee.Allahım çok heyecanlıyım.
Valla bilmiyormSabah eczaneden test alip bir kaset testmi yapsan acaba
Sabaha kadar takip et gel giden olmazsa yap bitane gitsin gelenleri iade edersinValla bilmiyormdayanmaya calıscamm. Zaten sökülmezse adet değilimdir ben böyle adet olmam. 1 saat yürüyüs yaptm minicik pembe sümüksü bir şey gelmiş sadece gene
Hahahahaha ay 10 tane test söyledim bide ya bilsem söylemezdimSabaha kadar takip et gel giden olmazsa yap bitane gitsin gelenleri iade edersin
Bendede aynı problem var. Şimdi iğne kullanıyorum ama hamile olduğumda 2 iğneye çıkıcakKızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?