Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede aynı problem var. Şimdi iğne kullanıyorum ama hamile olduğumda 2 iğneye çıkıcak benimde yarın bata 7 gün kalmış olucak . Bende yapsam mı acaba diyorum yarın
Yaa oncesinde de kullanmak gerekiyo mu Bende de varmis test yaptırmıştım. Doktorum hamile oldugunu öğrendiğinde baslicaz dedi ama. Benimde 5 gun kaldı test yapmaya korkuyirum

Kızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor,
10 gün kala yaptım silik çizgi
7 gün kala yaptım silik çizgi sonra kan verdim negatif. Bende de pıhtılaşma var. Ama bildiğim kadarıyla erken de öğrensek kese görünmeden tedaviye başlamıyorlar.

Bendede aynı problem var. Şimdi iğne kullanıyorum ama hamile olduğumda 2 iğneye çıkıcak benimde yarın bata 7 gün kalmış olucak . Bende yapsam mı acaba diyorum yarın
Benim de yarın 6 gün kalmış olacak testte var kendimi pazartesine şartlamıştım ama kayıplarımın travması olabilir korkuyorum varsa hemen öğrenmek istiyorum. 6 gün kala çıkması imkansızdır heralde demi

Yaa oncesinde de kullanmak gerekiyo mu Bende de varmis test yaptırmıştım. Doktorum hamile oldugunu öğrendiğinde baslicaz dedi ama. Benimde 5 gun kaldı test yapmaya korkuyirum
O pıhtılaşmanın derecesine riskine göre önceden de başlanabiliyor. Bende çok korkuyorum hemen başlasam da garanti olsa diye ama var mı yok mu. Bilmemek zor

10 gün kala yaptım silik çizgi
7 gün kala yaptım silik çizgi sonra kan verdim negatif. Bende de pıhtılaşma var. Ama bildiğim kadarıyla erken de öğrensek kese görünmeden tedaviye başlamıyorlar.
Evet bazı doktorlar vermiyor dış gebelik riskine karşılık..

Kimi doktor başlıyormuş. Özele gittim Aspirin yazdı.Kese görününce iğne yazacağız dedi. Devlette de hamilelikte bile iğne kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi. Sizde herhangi bir yere pıhtı mi attı acaba?

Erken gebelik testlerinde %70 e kadar çıkıyor diyorlar. Ama tavsiyem kan için bile adet gününü beklemek. İlk gebeliğimde kaset testlerde ve erken gebelik testlernde negatif çıktı. Kan verdim negatif. Hamile değilim sandım. Ağır kaldırdım. Bat tarihinde kanda hamile olduğum çıktı

Benim kalp problemim olduğu için kullandığım kalp ilaçları yerine iğne kullanıyorum. İşte ama doz ayarlaması için ne kadar hızlı öğrenirsem okadar iyi başka bi arkadaşım da ama pıhtılaşma probleminden dolayı düşük yaptığı için öncesinden doktoru başlamıştı . Doktordan doktora değişiyor sanırım tedavi uygulaması .

Anladım geçmiş olsun Allah şifa versin

Siz panik yapmayın doktorunuz öle düşündüyse doğrudur . Ben sabırsızlanıyorum test yapmaya elimde 5 tane test kaldı heralde bata gelmeden test bitecek

Yani şöyle ama ben mesela yumurtlama günümü biliyorum. Diğer 3 hamileliğimdede hepsinde bata 4 gün kala 3 gün kala net çıkmıştı idrarda. Ama mesela geçen ay adetim 1 hafta geçti ama negatifmiş o zaman hiçbir testte çıkmamıştı evde yaptıklarımdan. Geç yumurtlayınca geç çıkıyor yoksa zaten hiç çıkmıyor

Benimde 21+6 da bi kaybim var ondan korkuyorum simdi
canım çok, geçmiş olsun. Benim de 20 haftada kaybım var seni çok iyi anlıyorumm çok zor.. Bende o yüzden şimdi çok korkuyorum.. Peki sakıncası yoksa sorabilirmiyim kalp atışı mı durdu. Benimki öyle oldu 20 haftalıkken kalbi durmuş maalesef

Bende ne zaman yumurtladım bilmiyorum zaten ilk denememiz bari pazertesiye kadar kendimi tutayım son 5 gün kalmış olacak

Eşim dalga geçmeye başladı daha ne kadar olduda denemeli bebek oluşsun bide testte çıksın diyebide testleride saklamış yapmayım boş yere diye
Bekle bekleyebildiğin kadar vallahi canım ben geçen ay adetim geçene kadar bekledim yumurtlama günümü bilmiyordum. Ama bu ay da içimden beklemek gelmiyor

Bekle bekleyebildiğin kadar vallahi canım ben geçen ay adetim geçene kadar bekledim yumurtlama günümü bilmiyordum. Ama bu ay da içimden beklemek gelmiyor
Sanırım dayanamam ben yaparım elimde test kalmayana kadar. Hiç bekleyesim yok ilk sanırım birazda ondan bu heyecan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…