Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim sizede Hayir hic bir problem yoktu dogana kadar da yasiyodu. Otopsi sonuclari temiz cikti yavrumun. Nedensiz denildi. Acilma cok hizli oldu bende dogum engellenemedi.

Kızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor

Hadi hayırlısı olsun inşallah

Sagol canım dün akşam içtim valla
Şifa olsun insallah.. sabahın 7 sinde ağrıyla hortladım ama gelen giden yok
Dün gelen kan yerleşme olabilir.. Ama ağrı olmaması gerekirdi.. Adetin sökülemiyor de olabilir..
Kuzenim de bar perşembeydi o günden beri ağrıdan duramıyor ama sökülemedi testleri de negatif geldi...
Stresten mi böyle şeyler yaşıyoruz acaba

Canım bilmiyorum ki dün ağrısızdı. Bugün sabah adet olcakmısım gibi kalktım tuvalete koşturdum bir şey gelmedi. Göğüs ucumda yeşil kalın bir damar çıkmış onu fark ettim. Geçen annem demisti hamileliklerimi hep göğsümde süt damarı kabarırdı öyle anlardım diye bende o akşam bakmıştm bir sey yoktı işte dün gece cıkmıs.
Geçen bi arkadasım demişti hamileykende adet olmuşsun gibi karnın ağrıyabilir belirtiler cok benziyo diye.
aman ne sıkıntılı işler bunlar. Zaten ben pazartesi en geç yapacağım testi kuzum görürüz artık. Doktoru aramış eşim 48 saate sökülme olmazsa yerleşme kanaması olabilir demiş. Hatta cok ilginc kan testi negatifti demiş. Ama ben düsünüyorum şimdi belkide ben erken verdm kan testini.

Ama öyle adet olcagımdaki yogun agrı yok şuan ufak ufak ısırıyor. Normalde ben adet olcagım zaman dayanamaz hemen arvelese koşardım. Arveles içirtecek kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…