Geçmiş olsun. Benimde 16+2 deyken kalbi durmuştu. Daha yeni yeni toparlanıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.Benimde 21+6 da bi kaybim var ondan korkuyorum s
Olabilir inşallah ilk aydan istediğin olur gönlünceSanırım dayanamam ben yaparım elimde test kalmayana kadar. Hiç bekleyesim yokilk sanırım birazda ondan bu heyecan.
İnş hepimizin olurOlabilir inşallah ilk aydan istediğin olur gönlünce
Amin inşallahİnş hepimizin olur
Canim inan yoruldum kendimi dinlemiyorum artkCanim varmi hic belirti falan sende benimde bat 6 haziran
Sagolun sizedeGeçmiş olsun. Benimde 16+2 deyken kalbi durmuştu. Daha yeni yeni toparlanıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Teşekkür ederim sizedecanım çok, geçmiş olsun. Benim de 20 haftada kaybım var seni çok iyi anlıyorumm çok zor.. Bende o yüzden şimdi çok korkuyorum.. Peki sakıncası yoksa sorabilirmiyim kalp atışı mı durdu. Benimki öyle oldu 20 haftalıkken kalbi durmuş maalesef
Günaydın canım..Kızlar şimdi aslan pençesi çayı içsem bebek varsa zarar verir mi??saqelenge sen iyi bilirsin
Sagol canım dün akşam içtim vallaGünaydın canım..
Tam tersine rahim kaslarını güçlendirdiği için düşük riskini azaltıyormuş..
Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor
Dün gelen kan yerleşme olabilir.. Ama ağrı olmaması gerekirdi.. Adetin sökülemiyor de olabilir..Sagol canım dün akşam içtim valla
Şifa olsun insallah.. sabahın 7 sinde ağrıyla hortladım ama gelen giden yok
Canım bilmiyorum ki dün ağrısızdı. Bugün sabah adet olcakmısım gibi kalktım tuvalete koşturdum bir şey gelmedi. Göğüs ucumda yeşil kalın bir damar çıkmış onu fark ettim. Geçen annem demisti hamileliklerimi hep göğsümde süt damarı kabarırdı öyle anlardım diye bende o akşam bakmıştm bir sey yoktı işte dün gece cıkmıs.Dün gelen kan yerleşme olabilir.. Ama ağrı olmaması gerekirdi.. Adetin sökülemiyor de olabilir..
Kuzenim de bar perşembeydi o günden beri ağrıdan duramıyor ama sökülemedi testleri de negatif geldi...
Stresten mi böyle şeyler yaşıyoruz acaba
MGünaydınn kız dün cupcupta mıydın yoktun
Anamm niye küstünüzYok kocamla kusum cucup yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?